Bildirim
750dk+4gb 45 tl süperrrr
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulundugunuz yerde iyi degilse voda veya turkcell fakat avea iyiyse bulundugunuz yerde kesinlikle avea -
60 yaş üstü ve 4 gb internet
Bu yaş sınırlamasınin cıvkını çıkardılar -
bu tarifenın tam adı nedır acaba? sms varmı ıcınde?quote:
Orijinalden alıntı: 7YILMAZ7
60 yaş üstü ve 4 gb internet
Bu yaş sınırlamasınin cıvkını çıkardılar -
Ne yani simdi 25 yas ve alti ararken bi de 60 yas ustu mu bulucaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sükût
Bulundugunuz yerde iyi degilse voda veya turkcell fakat avea iyiyse bulundugunuz yerde kesinlikle avea
Aynen katılıyorum ama sürekli seyahat halinde olduğum için başka alternatif yok -
quote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
bu tarifenın tam adı nedır acaba? sms varmı ıcınde?
Tarifenin adını bilmiyorum mh den aradılar kaçmaz 35'e yönlendirdiler tim'e gidince bu tarifenin yeni olduğunu söyleyip geçiş yaptırdılar orjinal hali 750 dk heryöne 25 tl veriyor 2 gb 10 tl 4 gb 20 tl olarak hangisini istersen seçebiliyorsun toplam 45 tl oluyor istersen 100 sms 3 tl veya 1000 sms 5tl ekletebilirsin sana kalmış -
takipquote:
Orijinalden alıntı: ahwetoquote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
bu tarifenın tam adı nedır acaba? sms varmı ıcınde?
Tarifenin adını bilmiyorum mh den aradılar kaçmaz 35'e yönlendirdiler tim'e gidince bu tarifenin yeni olduğunu söyleyip geçiş yaptırdılar orjinal hali 750 dk heryöne 25 tl veriyor 2 gb 10 tl 4 gb 20 tl olarak hangisini istersen seçebiliyorsun toplam 45 tl oluyor istersen 100 sms 3 tl veya 1000 sms 5tl ekletebilirsin sana kalmış
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar dün sabah itibari ile Turkcellli oldum tarifenin ismi emekli duran tarifesi geçiş için 60 yaş üstü tc no götürmeniz yeterli kullanım olarak Avea dan sonra %100 turkcell kalitesi gerek hız gerek çekim alanı olarak ilaç gibi geldi tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahweto
Arkadaşlar dün sabah itibari ile Turkcellli oldum tarifenin ismi emekli duran tarifesi geçiş için 60 yaş üstü tc no götürmeniz yeterli kullanım olarak Avea dan sonra %100 turkcell kalitesi gerek hız gerek çekim alanı olarak ilaç gibi geldi tavsiye ederim.
Bu tarife faturalı mı hoam -
60 yaş üstü adam 4 gb interneti napacakmış ?quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaverquote:
Arkadaşlar dün sabah itibari ile Turkcellli oldum tarifenin ismi emekli duran tarifesi geçiş için 60 yaş üstü tc no götürmeniz yeterli kullanım olarak Avea dan sonra %100 turkcell kalitesi gerek hız gerek çekim alanı olarak ilaç gibi geldi tavsiye ederim.
Bu tarife faturalı mı hoam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı
quote:
Bu tarife faturalı mı hoam
Evet faturalı -
Bugün hattı taşıma işlemini başlattırdım. Sorunsuz geçiş işleminden sonra tarifeye geçersem güzel olucak. -
şimdi bu hat turkcell mi avea mi karışıklık olmuş galiba ?
ben anlamadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: polkas
şimdi bu hat turkcell mi avea mi karışıklık olmuş galiba ?
ben anlamadım..
Turkcell -
Avea da 1000dk 1000sms 4gb 22,95tl veriom -
Ayni tarifeye 6aylik 6gb internet hediye veriyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: 28GİRESUNLUUU
Avea da 1000dk 1000sms 4gb 22,95tl veriom
Ben o tarifeden geçtim ve inan bu fiyata değer -
quote:
quote:
Ben o tarifeden geçtim ve inan bu fiyata değer
Evde turkcell çekmiyor . 2g sadece . İstanbul da oturuyorum bide -
quote:
Hangi tarife ?
Benzer içerikler
- turkcell sanal numara alma
- vodafone mu turkcell mi
- turkcell operatör ismi değiştirme
- hat değiştirdim servis yok diyor
- bimcell akıllı saat tarifesi
- turkcell akıllı fatura nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil veri çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X