Bana deği ama karşı tarafa da gitmesin o arayınca hani operatör değişti bip sesleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (763. sayfa)

-
-
Ayarlanabilir hocam, yani gitmez merak etmeyin.
Aramalarınızda uyarı tonu duymak istiyorsanız E, istemiyorsanız H yazarak 6611’e iletebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm Sivasov -- 26 Nisan 2022; 8:10:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar, şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Türk telekomdan , türkcell faturasıza geçeceğimi , faturasız hattan direk bu tarifeye geçmek istediğimi söyledim fakat bana geçemeyeceğimi 30 gün beklemem gerektiğini aktardı. Doğru mudur bu bilgi?
Müşteri hizmetleri öyle söylüyor. Bana da mevcut müşteriler yararlanabilir diyordu. Hazır karta geçişin tamamlandıktan sonra Dijital Operatör üzerinden geçiş yapabilirsin.
Bayiye gittiğinizde de sadece hazır karta geçmek istiyorum deyin. Bu tarifeye geçeceğinizi söylemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 26 Nisan 2022; 8:20:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Onu şimdi vadefone geçen kardeşime yaptım denemelik ama ben onu arıyonca hala duyuyorum o başkaları arayınca duymuyor gsm değiştirse de karşı taraf
senin gibi yardimsever hayirsever kaldi mi be helal olsun sana hocam. Allah dagittigin gb kadar hattina bedava omrune hayirli gblar versin insallah
Değerli arkadaşlar iyi geceler. 2 sorum var. İlki haziranda kocaelinr taşınıyoruz nasip olursa. Orada tuttuğum evin içinde turkcell çekmiyor. Ama dışarıya çıktığım zaman çekiyor. Taahhütüm de önümüzdeki ay bitiyor. Ne yapacağımı bilemedim. Arasam müşteri hizmetlerini yardımları dokunur mu? Yardımları dokınmazsa taahütümü iptal edebilir miyim? 2.ci sorum 30gb + 30gb kampanyası için (gnç star) 130 tl istiyor. Var mı daha uyguna benzer bir tarife? Teklifi kabul edeyim mi? Saygılar teşekkürler cevaplarınız için
Evinizde TTelekom da çekmiyorsa Turkcell'e devam deyip eve wifi internet için sabit internet almak seçeneklerden biri. Sonra wowifi kullanmak işinize yarayabilir telefonlar uyumluysa.
Evin her cephesinde pencere kenarlarında nasıl çekim? Klasik tabirle kaç çubuk aktif ve internet hızı ne kadar.
İnternet sıkıntısı bir seviyeye kadar idare edilebilir ama operatör üzerinden konuşma sağlayacak kadar çekim sağlanamıyorsa kabul edilebilir durum değil. Ne demişler: Ev alma,operatör al. Artık en yakın dostlarımız mobil cihazlar.
@OkumadanAlma fikirlerine ilave olarak, şimdiden taah bitiminde uzatmaktan veya taah bozmaktansa ; taah bittiğinde faturasıza geçin bence. Böylece Kocaeli'ne gittiğinizde turkcellin çekim gücü konusunda fikirleriniz netleşir. eger turkcell'de devam etmeye karar verirseniz uygun paketlerden devam edebilir operatör değiştirmek isterseniz de cayma bedeli ödemeden geçiş yaparsınız.
-
Müşteri hizmetlerini arayıp, işlem yapmayı denediniz mi?
Merhaba,
Bir hafta arayla toplamda iki kez olmak üzere yurt dışı kısa mesaj ücreti kesilmiş. Turkcell’e yeni geçtim. Araştırdığımda FaceTime ve iMessage aktive etmek için olduğunu öğrendim. İki kez mesaj gitmiş. Daha başka mesaj gidecek mi? FaceTime ya da iMessage kullandığımda ücret ödeyecek miyim?
Yaklaşık 1 aya faturalı taahhüdüm bitiyor. Aradıkları tarifeler 16Gb 70-80 TL lerde olduğu için kabul etmedim.
15Gb civarlarında faturalı-faturasız en uygun tarife hangisi?
-
Turkcell faturalı kullanıyorum, Aşmaz 5G her yöne 750 dk.. Bu pakete geçebiliyor muyum?
-
Gitgel yaparak veya faturasıza geçerek 30 günün sonunda aşmaz paketlerden yararlanabilirsiniz.
-
Bana da aynı teklifi yaptılar. Fakat araştırdım sanki diğerlerine göre uygun kalıyor. Hem Turkcellde kalmış oluyorum hem de fiyatlar diğerleriyle aynı gibi. Yine de 1000 dk 15 gb civarı daha uyguna paket önerisi olan var mı?
Sunulan paket;
1000 dk 16 gb 250 dk 80 TL
tabi akıllı fatura dahil mi sanmam
geçenlerde bir arkadaşım bu teklifi kabul ederek taah yeniledi ve akıllı fatura özelliği yoktu tarifede.
-
Akıllı fatura yokmuş. Ayrıca yarından itibaren 15 TL oluyormuş. Vergilerle beraber 99,23 gibi bi tutara geliyor. Başka operatöre geçip tekrar gelip aşmaz yapmak daha mantıklı sanırım.
Bugün arayıp sordum
kapatma sadece arayan duymak istemiyorsa başkası değişmiş değişmemiş kapatabiliyor
ama numara değiştiren bunu başkaları bilmesin yada duymasın diye kapatamıyormuş söylediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X