< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (761. sayfa)

-
-
Merhaba hocam benim de taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Nasıl bir mesaj attınız acaba bana da yollar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önceki sayfada ~Lion King~ arkadaşın yaptığı gibi DO uygulamadan Yardım panelinden,önceki şikayetlerim menüsünden ilerleyerek Yeni Talep oluştur ile talep oluşturun,taahhüt bitim tarihinizi yazıp Aşmaz 24 paketine geçip taahhüt vermek istediginizi,yoksa taahhut bitiminde numara taşımaya karar verdigiinizi belirtin.
Bir ihtimal istediginizi sağlayabilirler.
Şuan 20 GB civarı en iyi fiyat/içerik Aşmaz 24 paketi. (89 TL)
24 GB lazım değil diyorsaniz size 15 GB 70-80 TL civarına sunulacaktır.
Pm attım hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aşmaz 24 tarifesine bende geçmek istiyorum ama taahütün bitimine 2 ay var. taahüt bozma gibi sorunlarla karşılaşabilirmiyiz.
-
selam arkadaşlar. 10 gün sonra taahhütüm bitiyor turkcelle. mega 70 midir nedir faturasızına geçiş yapmayı düşünüyorum. hattımı turkcell bayisinde faturasıza cevirip anında bu paket mi yükleyeceğim? bekleme vs olacak mı? prosedür vs nasıl olacak bilgisi olan var mıdır?
-
ne gibi ayricaliklari var?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2
Olmazmı ya. Sinyal düşer düşmez Platinum Ayrıcalıkları başlar.
https://m.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar
Hemen İos yada Android den Uygulamayı indir.
Kullanmaya başla. Artık Bi kahveni içeriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
isimize yarayacak platinum ayricaliklari nedir? İnternet hizi diger Faturasiz yillik dev paketlerden daha mı iyi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24BPlatinum aşmaz 24e sonunda geçtim. 3 ay beklememe gerek kalmadı ayrıca platinum uygulamasını indirdiğimde platinum black dahil ayrıcalıklardan faydalanabiliyorum. Sms ile ücretsiz akıllı fatura durdurma özelliğini de açtım. İptaller btk derken zor oldu ama ilk dakikadan hizmet farkı ortada...
TT=müşteri hizmet kalitesi 0 hatta eksi bile diyebilirim. Bulunduğunuz yerde iyi çekiyorsa iş görür aynı şekilde türevleride.
Vodafone=Allah korusun bu kadar kötü bir operatör olamaz saçmalıktan ibaret.
Turkcell= Hep kaliteli hizmet şaşmıyor...
Vodafone/Turkcell/Pttcell/Bimcell/TT bu operatörlerden Ptt ve bimcell 1 yıl birer sefer, diğerlerini 1 yıl ikişer sefer kullandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim taahhüdüm de takribi 1 ay sonra bitecek. Acaba size hangi tarifeyi önermişlerdi?
Ayrıca nasıl bir mesaj atmamız gerekiyor?
Bir de Dijital'in hangi panelinden atacağız?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bir yakınımın Akıllı 3 GB paketindeki taahhütü bitmişti 2 hafta önce,Akıllı 3 GB paketinden kendi isteği olmadan 25 Nisanda, 7 GB 40 TL fiyatında Eko 7 GB isimli pakete geçireceklermiş. Piyasaya göre iyi,bırak itiraz etme dedim. Heryöne 2000 dakika ve Turkcellilerle sınırsız konuşma varmış.
Sıkıntısı Akıllı faturayı ücretsiz vermiyor taahhütle hediye verdiğini 12 ay kullandıktan sonra. Video izlenen platformların ve haber sitelerinde videoların otomatik açıldığı tarayıcıların çok kullanıldığı şu zamanda bittiğinde aşım yapan paketler riskli. 3 GB'ı aşan yakınım hattına aşım koruması adında 40 TL karşılığında 1 GB yüklemiş Turkcell.
Pm atabilir misiniz bana da hocam.
Turkcell faturalıdan Turkcell faturasız'a geçiş için faturasıza geçtiginizde, 45 TL fiyatı olan 3GB + 500 dk acil kullanım paketine onay vermeniz gerekiyor. Faturasıza geçtiginizde hattınıza 3 GB yüklenir ve 45 TL ücreti son faturanıza yansır.
0532 532 00 00 müşteri temsilcisini arayarak geçiş yapabilirsiniz.
Ayda en az 10 GB harcıyorsanız Mutlu 70 mi Mega 70 mi ismi,yetmez zarar ettirir.
Ayda 5-6 GB yetiyorsa denk gelebilir tabi.
Pm’ler atıldı
Aşmaz 24 GB'ı kullanırken gnc'ye kaydolup onun avantajlarından vs. faydalanmak mümkün mü acaba?
Tabii ki hocam
Yeğenimin tc kimliğiyle kayıt olup gnç uygulamasını indirdim. Sonra kendi kimliğimi girip halen daha kullanıyorum gnç yi. Aklınızda bulunsun
TT sözleşme süresi doluncaya kadar beklemeye devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X