Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.155
Cevap
871
Favori
1.633.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen yıl bu forum sayesinde Turkcell hepsi bir arada akıllı 15 GB paletine geçmiştim. 49 TL idi, vergilerle 53-54 TL ödüyorum. 19 mayista taahhüt sona eriyor. Herhangi bir operatörde GB 15-20 olan, 5g ye geçersek hemen geçebileceğim, SMS nerdeyse hiç kullanmıyorum, 100 SMS bile yeter. Bana uyan tarife arıyorum. Turkcel uygulamada Maksi 16 GB 1100 dk 70 TL,
    Mega 21 GB 1100 dk 90 TL
    Mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Turkcell’in depolamasını kullanıyorum, mümkünse turkcel ama değilse de taşıyabilirim. Öneriniz var mi? Veya taktik var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam benim de taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Nasıl bir mesaj attınız acaba bana da yollar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatlat günüm olmadığı halde hatlarımdan birine konumu açmayı istemeden bu şekilde Çatlat hakkı verdi,yaptım.günlük 1 GB verdi.
    Diğer 2 hat için kontrol ettim,diğer 2 hat için çıkmadı. Sistem hatası mı acaba.
    15 aydır TL ve paket yüklenmeyen sadece ıvır zıvır üyeliklerde SMS almak için kullandığım bir hat.
    Sizler de kontrol edin GNÇ uygulaması yüklüyse.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 22 Nisan 2022; 9:39:39 >

• amanhem kullanıcısına yanıt

Önceki sayfada ~Lion King~ arkadaşın yaptığı gibi DO uygulamadan Yardım panelinden,önceki şikayetlerim menüsünden ilerleyerek Yeni Talep oluştur ile talep oluşturun,taahhüt bitim tarihinizi yazıp Aşmaz 24 paketine geçip taahhüt vermek istediginizi,yoksa taahhut bitiminde numara taşımaya karar verdigiinizi belirtin.

Bir ihtimal istediginizi sağlayabilirler.

Şuan 20 GB civarı en iyi fiyat/içerik Aşmaz 24 paketi. (89 TL)

24 GB lazım değil diyorsaniz size 15 GB 70-80 TL civarına sunulacaktır.

• a.eser01 A kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşmaz 24 tarifesine bende geçmek istiyorum ama taahütün bitimine 2 ay var. taahüt bozma gibi sorunlarla karşılaşabilirmiyiz.

• selam arkadaşlar. 10 gün sonra taahhütüm bitiyor turkcelle. mega 70 midir nedir faturasızına geçiş yapmayı düşünüyorum. hattımı turkcell bayisinde faturasıza cevirip anında bu paket mi yükleyeceğim? bekleme vs olacak mı? prosedür vs nasıl olacak bilgisi olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Olmazmı ya. Sinyal düşer düşmez Platinum Ayrıcalıkları başlar.

https://m.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar

Hemen İos yada Android den Uygulamayı indir.
    Kullanmaya başla. Artık Bi kahveni içeriz
    ne gibi ayricaliklari var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24B

Platinum aşmaz 24e sonunda geçtim. 3 ay beklememe gerek kalmadı ayrıca platinum uygulamasını indirdiğimde platinum black dahil ayrıcalıklardan faydalanabiliyorum. Sms ile ücretsiz akıllı fatura durdurma özelliğini de açtım. İptaller btk derken zor oldu ama ilk dakikadan hizmet farkı ortada...

TT=müşteri hizmet kalitesi 0 hatta eksi bile diyebilirim. Bulunduğunuz yerde iyi çekiyorsa iş görür aynı şekilde türevleride.

Vodafone=Allah korusun bu kadar kötü bir operatör olamaz saçmalıktan ibaret.

Turkcell= Hep kaliteli hizmet şaşmıyor...

Vodafone/Turkcell/Pttcell/Bimcell/TT bu operatörlerden Ptt ve bimcell 1 yıl birer sefer, diğerlerini 1 yıl ikişer sefer kullandım.

isimize yarayacak platinum ayricaliklari nedir? İnternet hizi diger Faturasiz yillik dev paketlerden daha mı iyi?

Benim taahhüdüm de takribi 1 ay sonra bitecek. Acaba size hangi tarifeyi önermişlerdi?

Ayrıca nasıl bir mesaj atmamız gerekiyor?

Bir de Dijital'in hangi panelinden atacağız?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bir yakınımın Akıllı 3 GB paketindeki taahhütü bitmişti 2 hafta önce,Akıllı 3 GB paketinden kendi isteği olmadan 25 Nisanda, 7 GB 40 TL fiyatında Eko 7 GB isimli pakete geçireceklermiş. Piyasaya göre iyi,bırak itiraz etme dedim. Heryöne 2000 dakika ve Turkcellilerle sınırsız konuşma varmış.
    Sıkıntısı Akıllı faturayı ücretsiz vermiyor taahhütle hediye verdiğini 12 ay kullandıktan sonra. Video izlenen platformların ve haber sitelerinde videoların otomatik açıldığı tarayıcıların çok kullanıldığı şu zamanda bittiğinde aşım yapan paketler riskli. 3 GB'ı aşan yakınım hattına aşım koruması adında 40 TL karşılığında 1 GB yüklemiş Turkcell.

Pm atabilir misiniz bana da hocam.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Turkcell faturalıdan Turkcell faturasız'a geçiş için faturasıza geçtiginizde, 45 TL fiyatı olan 3GB + 500 dk acil kullanım paketine onay vermeniz gerekiyor. Faturasıza geçtiginizde hattınıza 3 GB yüklenir ve 45 TL ücreti son faturanıza yansır.

0532 532 00 00 müşteri temsilcisini arayarak geçiş yapabilirsiniz.

Ayda en az 10 GB harcıyorsanız Mutlu 70 mi Mega 70 mi ismi,yetmez zarar ettirir.

Ayda 5-6 GB yetiyorsa denk gelebilir tabi.

• Pm’ler atıldı

• Aşmaz 24 GB'ı kullanırken gnc'ye kaydolup onun avantajlarından vs. faydalanmak mümkün mü acaba?

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

Tabii ki hocam

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Yeğenimin tc kimliğiyle kayıt olup gnç uygulamasını indirdim. Sonra kendi kimliğimi girip halen daha kullanıyorum gnç yi. Aklınızda bulunsun

• TT sözleşme süresi doluncaya kadar beklemeye devam

Bilgi için teşekkürler TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.