TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1408. sayfa)

-
-
Turk Telekom 06.08.2025'de kontrat bitiyor dedi.
Buna göre kurye teslimatı ve aktiasyon süresini de hesap edersek numara taşıma için tam olarak ne zaman başvurmalıyım?
-
tüm işlemler tamamlandıktan sonra numara taşıma işlemi zaten 48 saat sürüyor.
Bence bu hafta perşembe cuma günü başvurunu yapıp, kurye aktivasyon sürecinin başlatabilirsin.
Kurye pazartesi günü kartı teslim ederse, teslimden 48 saat sonra hattın aktifleşir.
hattın ne zaman taşınacağı sana sms olarak geliyor, tarih ve saat olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 29 Temmuz 2025; 11:16:23 > -
tikladiginizda ucretlendirme cikiyor mu, denediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi ki. 70 tl ücreti var
turkcell’e gore uygunmus o zaman, onlar yanlis hatirlamiyorsam 180 lira filan diyordu.
taahhüt süremin son ayında türktelekomdan Türkcell'e geçiş yapmıştım ve 1614 tl ceza uygulanmıştı, BTK şikayetim olumsuz sonuçlanmış ödemem gerektiği yazıyor. Önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 29 Temmuz 2025; 15:58:30 > -
Dün işlemleri yaptım bugün mesaj geldi yarın da öğleden sonra geçiş tamamlanacakmış. Temiz iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam türk telekomdan taahhüt cezası ne zaman tarafınıza ulaştı bilgilendirme olarak? Ben 1 gün önceden geçiş yaptım, 5 gün falan oldu herhangi bir dönüş olmadı.
Sanırım fatura kesim tarihi ile birlikteydi
Faturalı hattı Turkcell’e taşırsam interneti olmasa da olur, en ucuz kontratlı tarife hangisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herhangi bir bankadan Vodafone’daki numaranızı girerek fatura sorgulamayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. Denemenize rağmen orada da faturanız çıkmazsa ne yazık ki size en yakın Vodafone bayisine gidip ödeme yapmanız gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X