Şimdi Ara

Turkcell hücre bilgi mesajları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler turkcell in hücre bilgi mesaj güncel kodlarını nereden bulabilirim? Özellikle bana futbol kodu lazım..

• futbol kodu 55
  • mesajlar geliyormu bu kanaldan?dün akşamki maç sonuçları gelmedi de....
  • peki 3G ye geçiş yaptım bu sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

peki 3G ye geçiş yaptım bu sorun olurmu ?

olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

quote:

olmaz

iyide geçenlerde konu açılmıştı turkcell 3g kapsamındaki telefonlarda henüz hücre bilgi yayınını devreye sokmadı diye
  • var kullanıyorum hücre bilgiside geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alla alla bana niye gelmiyor 055 değilmi futbol kodu? Herseyi yaptım gelmiyor nedense
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

quote:

olmaz

iyide geçenlerde konu açılmıştı turkcell 3g kapsamındaki telefonlarda henüz hücre bilgi yayınını devreye sokmadı diye

Valla benimde telefonum 3G de olduğunda bilgi mesajları gelmiyor ama telefon ayarlarından 2G yani gsm seçili olduğunda bilgi mesajları geliyor hatta ekrandaki bulunduğun konum yani şehir vs bilgiside 3G de olduğunda ekranda gözükmüyor

• arkadaşlar son 1-2 gündür hücre yayın mesajlarını alan varmı.yaklaşık bir haftadır bana msj gelmiyo maç sonucu falan yani.siz de durum nedir?
  • 3G şebekesindeyken bilgi mesajı gelmiyor ancak o esnada 3G değil de 2G çekiyorsa bilgi mesajı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe0934

3G şebekesindeyken bilgi mesajı gelmiyor ancak o esnada 3G değil de 2G çekiyorsa bilgi mesajı geliyor.

• SELAM KARDEŞ BİŞEY DİCEM SEN BENİ EKLE SENLE HÜCRE YAYINI MEVZUSUNU KONUŞALIM BANA DA GELMİYOR 055 FUTBOL MAÇ SONUÇLARI SENDE BANA YARDIMCI OLURMUSUN LÜTFEN RİCA EDİYORUM EKLE BENİ KONUŞALIM SENLE BEN.....BU KONUYU.....

istanbul_1_9_8_9@hotmail.com
  • Telefonunuzu 2G moduna geçirin gelir. Sanırım genel bişey bu 3 operatördede 3g açıkken bilgi mesajları gelmiyor. 3G sinyalleri 2gden farklı olduğu için olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: efe0934

3G şebekesindeyken bilgi mesajı gelmiyor ancak o esnada 3G değil de 2G çekiyorsa bilgi mesajı geliyor.

• benim telefonda 3g özelliği zaten yok...yaklaşık 1 aydır turkcell kullanmaktayım ilk 1 hafta falan sorunsuz aldım mesajları ancak daha sonra gelen bişey olmadı..yani 3g ile alakalı bir durum değil benimkisi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

Telefonunuzu 2G moduna geçirin gelir. Sanırım genel bişey bu 3 operatördede 3g açıkken bilgi mesajları gelmiyor. 3G sinyalleri 2gden farklı olduğu için olabilir

bir problem olabilir o zaman 3g baz istasyonlarında bu durumda ama yakın zamanda düzeleceğini sanıyorum.
  • bana geliyor tel 3g destekliyor ama 2g deyim ayarlarını tekrar kontrol edin belki düzelir
  • Bende 3g abonesiyim ama 2g deyim. Gayet düzgün bi şekilde geliyor mesajlar..055yerine 55 yazmayı dene bende 55 yazıyo futbolda.Belki bi değişiklik olur
  • 050 bölge bilgisi gelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.