H

Teğmen
04 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
2048 Oyun rekorları ve ipuçları diye başlattım arkadaşlar rekor yapanlar ve nasıl oynandığı hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa iyi olur diye düşündüm
arkadaşlar bir araba almak üzereyim araba önden kaza yapmış ama kaput bile hasar görmemiş herhalde ön alttan airbag ler açılmış adam yaptırdım diyor airbeglerin sağlam olup olmadığını kim anlıyabilir acaba kime göstermeliyim
merhaba arkadaşlar dünden beri portomorgio.org engellendi diye bir mesaj gösteriyor virüs programım bir şey yapmalımıyım yada bu iletiyi göstermemesi için ne yapmalıyım eset nod32 virüs programım
merhaba arkadaşlar bir masa üstü bilgisayarda 170 gb resim flim bilgilerim var onu laptopuma nasıl alabilirim harici hd kim yok alacak paramda yok başka bir yolu varmı nacaba
arkadaşlar google toolbaar sizde çalışıyormu ingilizce sayfayı türkçe yapıyordu eskiden ama şimdi yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşlar hp dv6 pavillion 1374 et laptopum hdmı kablosu ile tv ye görüntü aktaramıyorum ne yapmalıyım
merhaba arkadaşlar forumda bayağı araştırdım ama bu konuya değinen olmamış herhalde benim lcd tv duvara monteli vga kablo bağlantı yeri de duvara doğru dolayısı ile vga kablosunu duvardan çıkartmadan takamıyorum siz bu konuyu nasıl hallettiniz yoksa benim gibi her seferinde tv yi yerindenmi çıkarıyorsunuz
merhaba arkadaşlar ev telefonumu yurt dışı ve cep numaralarına aramayı nasıl kapatırım acaba belki forumda vardır ama bulamadım
merhaba arkadaşlar türcellden dakika paketinizin limitini doldurmak üzeresiniz diye mesaj geldi daha öncedende turcellin 17 inci yılı şerefine her yöne aylık 300 dakika bedavanız başlamıştır diye mesaj almıştım rahat rahat konuşuyordum acaba limitinizi aştınız diye bir problem olurmu bu mesajı neden gönderdiler sonra yüklü bir fatura gelme ihtimali varmı nedersiniz
arkadaşlar evinde köpek besleyip yaşadıkları zorlukları apartmandaki problemleri nasıl çözdükleri kanuni yükümlülükler nelerdir bunun gibi konularda birbirimize yardımcı olabilecek problem ve çözümlerini köpek cinslerini eğitim ve bakımları hakkında bildiklerinizi yazarmısınız
Hakkında
Forum İmzası:
emekçi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 455
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 8.594 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.