Şimdi Ara

Turkcell'de Çalışıyorum Soruları alayım. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer operatör den turkcell e gelerek :)

Sınırsız cepte internet yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Hayır alamazsınız

• Turkcell evet güzel çekiyor kaliteli ama bunun bedeli inanılmaz pahalı 70 - 80 tlye 10 gb civarları internetli paketleri var bunun yarı fiyatına diğer operatörlerde paketler var öyle kampanya falan yakalayamadınmı kötü oluyor normal paketler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the_dedektif

O ne demek abicim pardon :)

Hocam forum geleneğidir bu. Birisi xx işi yapıyorum soruları alayım dediği zaman o işe alakalı bir terim bulunur ve Yere düşen xx leri ne yapıyorsunuz denerek sorulur  

Orijinalden alıntı: the_dedektif

Yazlın wınn WiFi ürünleri mevcut 3 aylık

Teşekkür ederim ama sınırsız arıyorum.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • aktivasyon kampanyası nasıl gidiyor? paycell akarmı bu ay :)

• Öğrenciyim evdeyim şu an wifi var ve dışarı hiç çıkmıyorum ama 2 hafta sonra köye gitcem güzel ucuz interneti bol bir tarife var mı gentürkcell değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 19 Temmuz 2020; 14:53:3 >
  • İnternet konusunda Genç Turkcellli bir paket veya hat ile standart Turkcelli bir hattın hız önceliği farkı var mı acaba?
    Çünkü evde babanın hattını takıyorum 40 50 mbit hız alırken benim gnc turkcelli hattı takıyorum ve hızım 20 yi geçemiyor. Hatta bazen yoğun saatlerde o yine 35 40 ları görürken ben 10 mbit lere düşüyorum.
    Böyle bir öncelik ataması var mıdır? Testler tamamen aynı telefondan ve aynı yerden hiç kımıldanmadan yapılmaktadır.

Yıllardır salla kazanda aşırı bonkör olan Turkcell'e ne oldu da bipden dakika vermeye başladı? Yatırım için para harcamaları eskisi gibi olmalarına engel mi?

Benim gibi hiz limitli sınırsız superbox kullanıcılarına niye dandik ZTE modemleri iteledilir? Müşteri temsilcisinin kulaklarını kuruttum. Modem problemli yazılımı düzgün çalışmıyor, baz istasyonunu adam gibi seçmiyor, sabit kalmıyor onu geç modem arayüzünden sms'lere giremiyorum ve bunu Turkcell problemden saymıyor.

Yatırım falan değil o Rekabet kurumu ve BTK, Turkcell'e kan kusturmadığı için böyle.

Türk Telekomun sözde devlet kurumunun adam gibi çalışmaması da bir etmen.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Türkiye de öyle değil dünyada öyle :)

• Teyfik Sikret kullanıcısına yanıt
    Yapı çok farklı mağazada müdür olursun da turkcell de farklı bu işler

• bseeek B kullanıcısına yanıt
    İstisnai bir durum

• Rodin kullanıcısına yanıt
    19 gb 1000 dk 250 SMS 63 tl

• kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok sıkıntı fiyatlar çok yüksek

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Hayır yok

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Bunu okuduktan sonraalmaktan vezgeçmiştim zaten tcell bir süre sonra patlatır bombayı düdükler milleti. Önce superbox sayısının artmasını bekliyor bence. Şimdiden milleti ürkütmüyor. Geliyor ceylanlar neticede :)

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Almazlık yapamazlar kanunen.

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Özel numara için siteden satılıyor demişsiniz. Benim sorum numara değişimi ile ilgili sorguladığımsa istediğim numara mevcut, mevcut numaramı sorguladığım ve bulduğum numara ile değiştirmem mümkün mü yoksa rastgele ne gelirsemi..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.