< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Turkcell'de Çalışıyorum Soruları alayım. (8. sayfa)
-
-
Şu Superbox'a 3 aylık yazlık internet paketi gelecek mi veya böyle bir şey düşünülüyor mu bu tarz? Gelirse çok iyi olur tabi fiyatı da makul olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Laptop: DELL 7566 - B6300W81C: i5 6300 HQ // GTX960M (4GB) // 8 GB DDR4 2133 mhz // 1 TB 5400 rpm
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) -
Bütün soruları okudum ama bi allahın kulu da maaşı sormamış bari ben 2 soru sorayım.
1- maaşınız nedir primler falan toplam elinize geçen net miktar
2 - Terfi nasıl oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ OkuIumun, eğitimime engeI oImasına asIa izin vermedim.
- Mark Twain -
2015-2016 yılında Platinum paketteyken taahhüt edilen ücretlerin üstünde faturalar geliyor 500-600 lira çok yakın abim Türk Telekom kullanıyordu yurtdışı vs görüşmeleri yapıyordu ona bile 300-400 lira geliyordu. Sonralarında öğrendim turkcell müşterilerin datalarını çağrı merkezlerine dağıtıp kendi numaraları üzerinden aratıp bir nevi vurgun yapıyormuş neyse bütün paraları aldık zamanında böyle anımdır kısaca uzak durun.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serenasEşim Avea kullanıcısıydı. Turkcell'den numara taşıma başvurusunda bulunduğu ve hattının 2 gün içerisinde taşınacağına dair mesaj geldi. Oysa ki böyle bir başvuru yapılmadı. Bulunduğumuz şehirde bir Turkcell mağazasına başvurduk ama sonuç alamadık. Çağrı merkezini arayın dendi. Çağrı merkezini aradığımızda ise bize inanmadılar. Hat sahibi adına başvuru yapılmış, papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyor. uzun süre dil döktük, savcılığa şikayet edeceğiz dedik, ama yine de hangi mağazadan başvuru yapıldığını gizlediler. Bununla yetinmedik, aynı gün yazılı olarak da başvurduk. Olayı bildikleri halde bu 2 gün sonunda bütün itirazlarımıza rağmen hattı taşıdılar. Avea hat sahibiyken Turkcell tarafından hat gasp edildi. Savcılığa başvuru yaptık, neticesinde Hatay'da bir telefon bayisi tarafından eski nüfus cüzdanı ve uydurma imza ile başvuru yapıldığı ortaya çıktı. Şahıs hakkında dava açıldı ve ceza aldı. Mağaza sahibi değil, ama kimdi bilemiyoruz.. Operatörü BTK'ya şikayet ettik, bunu yapan kendi bayisi olduğu halde, ve önceden haber verip olayı bildirdiğimiz halde bu işi yapan sanki üçüncü şahısmış gibi imza ve kimlik sahteciliğinden dolayı kendilerini mağdur gösterdiler.. Bilmediklerinden mi, işlerine mi öyle öyle geliyor bilemiyorum.. Turkcell'e dava açarsam kazanır mıyım, sonuçta işlemi yapan, yani bu işin tek sorumlusu opetarötün kendisi, bayi bizim muhatabımız değil, ikisi aralarında bir sözleşmesi hukuku vardır yoktur, orasını bilmiyorum ama merak ediyorum. Şimdi bu işlemi yapan bayi hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor mu? Bir bayi bu çeşit bir kimlik sahteciliği veya yasa dışı bir olaya karıştığında bunun bir yaptırımı var mı, ceza veriliyor yada şirket ile ilişiği kesiliyor mu? Bunlar da yapılmıyorsa bu gibi suistimallere karşı bir tedbir alınıyor mu?
Öyle şey mi olur. Personelin yaptığı hata işvereni de bağlar. Personel yaptı diye kenara çekilmek olmaz. haa işveren direk turkcell olmayabilir ama o şahıstan kim sorumluysa kim çalıştırıyorsa direk o firma sorumlu.
20 yıllık turkcell abonesiydim, geçen sene tarifemin fiyatı yüksek geldiğinden bir araştırayım dedim. turkcell hat taşıyanlara 29 tl den verdiğiniz 20 yıllık müşterisine 45 tl den veriyor. tim deki eleman, abi git hattını avea ya taşı, sonra tekrar turkcell e taşı 1 yıl 29 tl den kullan dedi. dediğini yaptım. 3 ay sonra zam geldi 35 oldu, şikayet ettim sonuç alamadım, 3 ay sonra 2. bir zamla 40 küsür oldu, cimere şikayet ettim sonuç yok, sonra araya pandemi girdi 3 ay sabrettim. Şuan vodafondayım sabit tutarla aylık 30 tl ödüyorum.
_____________________________ Chi of love
-
Yere düşen sim kartları ne yapıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ❤Mustafa Kemal Atatürk❤ -
En ucuza, en fazla interneti nasıl alabiliriz? Burada Vodafone da çalışan bi eleman vardı. Artık sistem açığını mı yoksa şirket açığını mı buldu bilmiyorum. Ama 50-60 liraya sınırsız mobil internet tanımlıyordu isteyene. Sizde böyle bir şey var mı :))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfztkn5 yıl kadar önce Turkcell'e geçip hattı üzerime aldım. Ama bu sefer de yeni müşteri kampanyalarından yararlanamadım. Hattı üzerinize alınca Turkcell yeni müşteri saymıyor sizi haberiniz olsun. Başka operatörde üzerinize alıp öyle Turkcell'e geçin
Hattın asıl kaynağı vodafone olduğu için mecbur vodafone dan devir yapacağız.
Turkcell de devir işleminde öyle olduğunu bilmiyordum. Tşk ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
15 senelik teyzemin hattını kullanıyorum yani benim ilk hattım.
Teyzem farklı bir ülkede yaşıyor gidip 4.5 g kart alabilir miyim ?
Bugünlerde t.telekom un fiyatları baya iyi turkcell bildiğimiz gibi kazık.Şimdi tt ye geçsem bi dünya cayma bedeli isteyecek turkcell.Aylık 100tl ödüyorum paketle falan 120tl tutuyor paketimi değiştireyim diyorum karşıma 3 4 seçenek çıkıyor en ucuzu 90tl.Kardesim ben artık internet kullanmak istemiyorum belki,belki görüşme yapmıyorum neden 90tl ve 260tl arasında olan tarifeleri seçmek zorundayım.Turkcele yeni gelen adama 40tl lik 50tl lik paket varken bana neden zaten ödediğim fiyata yakın bi tarifeyi dayatıyorsunuz.Ben belki aylık 1gb internet kullanırım ve 500dk konuşma yeter bana,neden pahalı paketler seçmek zorundayım
Konunun muatabı siz değilsiniz ama konuyu görmüşken yazayım dedim. Taahüt tarihi dolunca bir daha tövbe turkcel kullanmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 19 Temmuz 2020; 11:36:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Vodafone kullanıyorum ama çok saçma yerlerde hat çekmiyor, turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, 40 lira civarlarında faturasız interneti fazla olan paket önerisi var mı? 44tl'ye 10 gb veren bir paket gördüm daha iyisi var mıdır acaba?
_____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz. -
Turkcell 10 çeker 100 çeker reklamları yapıyorsunuz ama Uludağ çoban köyde 2mbps bile alamıyorum. Uludağın en kalabalık yerlerinden biri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yere dusen telefonlaru ne yapiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorum ama Turkcell'e sitemim var.
"Para harcamak istemeyen müşteri diğerlerine gitsin" politikasını kınıyorum Türkcell'in.
.##......
.########
(_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็ -
Vw porsche karsilastirmasi yapmissin,vodafone un yaninda turkcell vw dahi olamaz.Kendinizi dev aynasinda gormeyi birakin.
Mağazada çalışmak ilerde Türkcell’e girişte avantaj sağlar mı? Genel müdürlük konusunda yani.
Çözümü çok hızlı değil maalesef. Baz istasyon yeri belirlenecek bina sahibinden izin alınacak v. S
Yazlın wınn WiFi ürünleri mevcut 3 aylık
Ben mağaza müdürü olarak ortama 5.000 TL
Çok başarılı satışlar yaparsan terfi alırsın
O ne demek abicim pardon :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı