C

Yüzbaşı
27 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 176 (Bu ay: 1)
Gönderileri
İp tv satan kişilerden bu günlerde sıklıkla duyduğum cümle. “samsung, sony, lg gibi markalar artık ip tv uygulamalarını çalıştırmayacak, yayını izlemek sadece iptv destekleyen uydu alıcıları ile mümkün olacak” şeklinde. Konu ile ilgili detaylı bilgisi olanları bu başlıkta tartışmaya davet ediyorum.
ekteki gibi bir hata alıyorum. bilgisayarımda normal hard disk vardı ssd ye geçtim. konuuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz..
Amerikadan gelen iphone 5s telefonumu şarj edemiyorum dostlar. Kablo ve şarj adaptörü orjinal olmasına rağmen telefon yan sanayi muamelesi yapıyor ikisine. Eskiden kalan çözümleri araştırdım ve uyguladım, ( diş dırçası ile temizleme vs) resetledim, yeni bir iphone olarak kurdum hatta yan sanayi şarj aletini bile denedim çaresizlikten. olmuyor nafile. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
Amerikadan gelen iphone 5s telefonumu şarj edemiyorum dostlar. Kablo ve şarj adaptörü orjinal olmasına rağmen telefon yan sanayi muamelesi yapıyor ikisine. Eskiden kalan çözümleri araştırdım ve uyguladım, ( diş dırçası ile temizleme vs) resetledim, yeni bir iphone olarak kurdum hatta yan sanayi şarj aletini bile denedim çaresizlikten. olmuyor nafile. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
39.90 dan liradan 11.90 liraya düşmüş. İhtiyacı olanlar faydalansın. 4 renk çeşidi var.

http://www.koctas.com.tr/calisma-masasi/laptop-sehpasi-natural/14696-20957/
Futbolseverlerin büyük keyifle izlediği ve 38 hafta süren La Liga’nın her hafta oynanan 10 maçından 8’i, Barcelona ve Real Madrid maçlarının tamamı, Euroleague maçları ve tüm spor dalları ile ilgili ünlü isimlerle stüdyo programları 2 yıl boyunca NTV Spor Smart kanalında olacak.

D-Smart CEO’su Ali Güven, D-Smart’ın Doğuş Holding ile yaptığı işbirliği sonucu D-Smart’ta temmuz ayında test, ağustosta ise Avrupa ligleri ile yayın hayatına başlayacak olan NTV Spor Smart kanalının hayata geçişi ile ilgili olarak, son dönemde D-Smart’ın yaptığı stratejik ortaklıklar ile öne çıktığını açıkladı. Güven, “Doğuş Grubu ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi, CNN TÜRK ile NBA gibi projelerle işbirliklerimiz başarılı şekilde devam ediyor. Şimdi Doğuş yayın grubu ile en büyük projelerinden birine daha imza atıyoruz. Yayın hakları Doğuş grubuna ait olan La Liga, EuroLeague ve diğer spor programlarının hazırlanacağı NTV Spor Smart kanalını HD olarak 1.6 milyon D-Smart abonesine ek bir paket olarak sunacağız” dedi.

Doğuş Yayın Grubu CEO’su Cem Aydın , “Şampiyonlar Ligi ve UEFA ’dan sonra D-Smart ile yeni bir projeyi başlatıyoruz. NTV Spor, zengin içeriğinden yeni bir kanalın doğuşuna imza atıyor. Yayın hakları bizde olan bazı kıymetli spor içerikleri, sadece D-Smart’tan yayınlanacak bu yeni kanalımızda olacak. Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum”dedi.

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1131622&categoryid=80

hayırlı uğurlu olsun
her ne kadar d-smart üyelerine yapılan teklifler adı altında bir konu olsa da orada modül vs olan üyelerin de teklifleri yer aldığından, burada 2007-2008 abonesi olup aldıkları teklifleri yazanlar paylaşırsa taahhütü bitecek abonelere karşı referans olur.

benim taahhütüm 25.09.2012 de bitiyor eğlence+hd yi 19.99 a kullanıyordum, teklif edilen maxi+hd 21.99 tl. kabul etmedim. iptal işlemini başlattım.
yeni bir bilgisayar aldım ve bilgisayarım ve televizyonum aynı ağa bağlı, bundan önceki bilgisayarımda televizyonumun desteklediği herhangi bir video üzerine sağ tıklayıp burada yürüt-philips tv dediğimde videoları televizyonumda oynatabiliyordum.açıkçası bu işlem için o bilgisayarımda herhangi bir şey yapmamıştım. ancak yeni bilgisayarımda beceremedim, ağa katılım konusunda yardımlarınızı rica ediyorum ?
daha önce açılmış böyle bir konu ama detaylarına baktığımda ses ile ilgili detay göremedim. görüntüyü tv den alıyorum ancak ses pc den geliyor. bunun oluru bumudur ( sadece görüntüyü mü aktarabiliim) yoksa sesi tv den kontrol edebilir miyim ?

şimdiden teşekkürler..
Hakkında
Meslek: Gümrük Müşavir Yardımcısı
İlgi Alanları: masa tenisi, alışveriş, futbol
Forum İmzası:
Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır.
Forum İkinci El İmzası:
Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
TV
Philips
Klima
Klima
Notebook
Lenovo
GPS, Navigasyon
İGO
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.277
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 8.842 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 481 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.