|
Hocam hattın asıl kaynağı önemli değil. Benim numara 545li. Turkcell'e geçip üzerime aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Hocam hattın asıl kaynağı önemli değil. Benim numara 545li. Turkcell'e geçip üzerime aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İnsanları aşırı pahalı fiyatlar yetmiyormuş gibi aşım ücretleri ile dükerken rahat hissediyormusunuz? Ayrıca son 3 veya 6 ay sonunda bedava gb adı alında tahattütlü gb verip vatandaş farkında olmadan başka oparatöre geçtiğin de cayma bedelini kanırtıyormusunuz hala? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 19 Temmuz 2020; 16:54:25 > |
|
Çalışan yakını şifresi lazim bi el at agam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uygun tarife alma Yöntemi nedir Arıyorum 55tl ye 3gb mi olur diyorum Hattimi tasiyacam yoksa diyorum o hade 55tl ye 5gb diyor temsilci < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam hat devri konusunda büyük bilgi eksikliği var. Ben Vodafone kullanırken bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım. 3 kişiyle görüştüm hiçbiri yeterli yanıt verememişti. Turkcell bayiine gittim. O zaman faturalı ile faturasız hattın devir ücreti farklıydı Turkcell'de. Turkcell'i arayıp bilgi almıştım gitmeden önce. Faturalı hat 80 faturasız 60 liraydı (5sene önce) yanlış hatırlamıyorsam. Ben faturasız olduğum halde Turkcell çalışanı benden ısrarla faturalı parası almaya çalıştı. Diğer çalışanlara sorup düzeltmişti fiyatı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aslında güzel bir kıyaslama çünkü turkcell bir porsche olursa porsche 911 değilde şu çakma porscheler olurdu, macanlar olurdu yani, yani makyajlı vw :). turkcell tıpki macanlar gibi daha pahalıdır ve vw'ye göre daha hızlıdır... ama tıpki macanlar gibi turkcell kalitesiz bir hizmet sunar, pahalı bakım masrafları ve arabanın kalitesi aslında vw'dan farkı yok. kalitesi bir 911 kalitesi gibi DEĞİL, lüks ve pahalı görünüp vw kalitesi var. vodafone ise vw, macanlar ile aynı tabanı ve teknolojiyi kullanır yani kalitesinde fark yok. bunun da hizmet kalitesi iyi değil, macanlar gibi sorun çıkartır ve masrafları olur, ama en azından arabanın fiyatı uygun ve bakım masrafları yüksek değil. yani bir macan ne kadar işini görüyorsa vodafone'da o kadar işini görür, tek fark macanlar biraz daha hızlı olabilir. ben macan alacağıma gidip passat alırım. ama param olsaydı 911 alırdım, ama türkiye'de 911 kalitesinde bir operatör yok hepsi çöp aga. turkcell'e her ay 135 lira veriyorum, en sonunda bunun israftan ötürü bir şey olmadığını anladım taahhütüm bitince vodafone'a geçecem. hepsinin hizmet kalitesi kötü, kötü hizmet kalitesi alacaksam kazıklanmayım daha iyi. bu işin özeti, telefon operatörlerin toyotası (ucuz ve kaliteli) ya da 911ü (pahalı ve kaliteli) filan yok. hepsi kalitesiz, anca kendi aralarında kalite yarışması olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 19 Temmuz 2020; 19:40:15 > |
|
12 ay boyunca ödenen vergiler dahil fiyat mı? |
|