Turkcell'de Çalışıyorum Soruları alayım.

-
-
pahalılık konusunda bir şey söyleyemem.
diğer operatörlerden daha fazla yatırımı var
kaba bir dil ile daha iyi çekiyor :)
bir porshe ile wv aynı fiyat olamaz gibi.
-
valla turkcell den vodafone a geçtim daha fazla internet yarı fiyatı ödüyorum şehirde de köyde de hiçbir sorun yaşatmıyor sağolsun ama turkcell superonline ve Tv+ bir numara parasını hakediyor
-
Home ofis müşteri temsilcisi olarak başvurdum cevap yok 😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karadeniz bölgesinde bir bayide çalışıyorum burda herkesin bir köyü var herkes bol bol köye gider gelir.. her gün onlarca insan o çekmiyor bu çekmiyor deyip bize geliyor.
-
Hazırkartta yeni müşteri kampanyasından faydalanmak için başka operatöre taşıyıp geri turkcelle taşıyınca beklememiz gereken bir süre varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Küçük Oscar
Home ofis müşteri temsilcisi olarak başvurdum cevap yok 😡deneylimli personel her zaman ilk tercih ;)
-
diğer operatöre geçtiğin dakika hemen geri gelebilirsin.
-
Bulunduğum yerde turkcell hiç çekmiyor ara sıra var sadece arama. türk telekom internet 8mbit çekiyor hat hep var 3-4 çıt :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 seneye yakın deneyimim var ama başka bir Telekom şirketinde ve başka bir departmanda temsilci değil ama tecrübem tabi.Bayide çalışmıştım.
Homeofise 20-30 MB link internet alacagim tavsiye ettiğiniz bir paket varmı yada bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz bir paket olabilir yonlendirirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Robot
Bulunduğum yerde turkcell hiç çekmiyor ara sıra var sadece arama. türk telekom internet 8mbit çekiyor hat hep var 3-4 çıt :)zaman zaman bizede söyleniyor bu durum fakat istisnai bir durum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: zapatya
Homeofise 20-30 MB link internet alacagim tavsiye ettiğiniz bir paket varmı yada bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz bir paket olabilir yonlendirirseniz sevinirimsize superbox'ı öneririm 4.5 g hızında sınırsız paketler mevcut ve taşınabilir bir modem.
örneğim yaz ayında memlekete gideceksiniz atın çantanıza götürün yada arkadaşınıza heryere götürebilisiniz
tek ihtiyacınız elektrik :)
detayları internet sitesinden bakabilirsiniz.
-
İşim gereği SOL, TT ve VF ile iletişim halindeyiz. Aralarında en kalitelisi cidden Turkcell.
-
Tarifeleri ve paketleri oluşturan ve düzenleyen bölümün ismi nedir? Bu bölümde görev almak için nereden ve nasıl başvurulur? (İstanbul'da yaşamak ve ofiste bulunmak zorunlu mudur?)
-
Hocam 1 ay önce superonline'a geçtik yanında 9.90'a TV+ aldık ancak bu sabah kalktığımızda çoğu kanal aboneliğimiz bitmişti.
personelleri nasıl seçiyorsunuz bilmiyorum ama çok bilgisizler bir keresinde bana tarife yapmıştı detaylarını tam anlatmadan, çıkmıştım 30 liralık faturayı 120 tl olarak ödemiştim aynı olay başka bir timdede başıma geldi vergileri silme kampanyası falan car curt derken yine 60 tl hiç yoktan fatura ödemiştim
-
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikTarifeleri ve paketleri oluşturan ve düzenleyen bölümün ismi nedir? Bu bölümde görev almak için nereden ve nasıl başvurulur? (İstanbul'da yaşamak ve ofiste bulunmak zorunlu mudur?)
Ben mağaza müdürü olarak çalışıyorum bu kadar detaylı bilgiye sahiğ değilim maalesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CRAZYMonkeyX
Hocam 1 ay önce superonline'a geçtik yanında 9.90'a TV+ aldık ancak bu sabah kalktığımızda çoğu kanal aboneliğimiz bitmişti.ilk ay kanal üyelik hediyeleri oluyor. o giden kanalları geri istiyorsanız tv+ ın paket seçeneklerinden istediğinizi satın alabilirsiniz.
valla turkcell den vodafone a geçtim daha fazla internet yarı fiyatı ödüyorum şehirde de köyde de hiçbir sorun yaşatmıyor sağolsun ama turkcell superonline ve Tv+ bir numara parasını hakediyor |
pahalılık konusunda bir şey söyleyemem. diğer operatörlerden daha fazla yatırımı var kaba bir dil ile daha iyi çekiyor :) bir porshe ile wv aynı fiyat olamaz gibi. |
Bu gayet normal bir durum yani? Mobil interneti sadece belirli noktalarda kullanacağız, başka bir yere gittiğimizde olmaz kardeşim para ver.
Hayatımda turkcell kadar paragöz bir firma görmedim. Bu mesajı okuyan arkadaşlar turkcell in internet sayfasındaki superbox bölümünde bulunan yazıları dikkatlice okuyun lütfen, sizi nasıl soymak istediklerini anlarsınız aman ha... Yıllar öncede 8-9 yıllık müşteri olmama rağmen aynı paketi bize, yeni gelenlerden 3 katı fazla fiyata satıyordu. Aradan geçen yıllarda değişen hiç bir şey yokmuş anlaşılan. Konu sahibinede teşekkür ederim. |
Yere düşen sim kartları ne yapıyorsunuz?
|
Benzer içerikler
- 20 lik rakı fiyatı
- saneloc kullananların yorumları
- hametan krem ne işe yarar
- new balance orjinallik sorgulama
- en iyi pense markası
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- moonwalker ayakkabı
- samsung projeksiyonlu telefon
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X