Şimdi Ara

Turkcell'de Çalışıyorum Soruları alayım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İnançD

Müşteri hizmetlerini arayıp direk geçebilir miyim?

hayır mağazaya gelmeniz gerekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay yurtdışına gitmediğim halde Kaş'tan geçerken internet paketi tanımlamışlar. Aradım taradım uğraştım 1'i iptal oldu 2.sini iptal etmiyorlar. 40 TL boşa para vermek zorunda kalacağım. Dedikleri şey de sadece 1 günü iptal edebiliyoruz 2. günü edemeyiz. Şikayet var'a yazdım birşey çıkmadı. Yapılabilecek birşey var mı sizin nezdinizde?

Orijinalden alıntı: feiter

Geçen ay yurtdışına gitmediğim halde Kaş'tan geçerken internet paketi tanımlamışlar. Aradım taradım uğraştım 1'i iptal oldu 2.sini iptal etmiyorlar. 40 TL boşa para vermek zorunda kalacağım. Dedikleri şey de sadece 1 günü iptal edebiliyoruz 2. günü edemeyiz. Şikayet var'a yazdım birşey çıkmadı. Yapılabilecek birşey var mı sizin nezdinizde?

yalnızca müşteri hizmetleri ile çözebilirsiniz bu sorunu. mağazalarda yapılabilecek herhangi birşey yok.

• Hocam merhaba taahhüt bitmeden turkcellden çıkıyorum, erken iptal bedelini ödememe ya da indirim yapılması gibi bir şans var mı sonuçta geçtim beğenmedim çıkıyorum bunun yasal olması gerekmez mi denemeden nasıl bilebilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

Hocam merhaba taahhüt bitmeden turkcellden çıkıyorum, erken iptal bedelini ödememe ya da indirim yapılması gibi bir şans var mı sonuçta geçtim beğenmedim çıkıyorum bunun yasal olması gerekmez mi denemeden nasıl bilebilirdim

üzgünüm maalesef.

Anladım hocam sağ olun. Peki müsaitseniz bir sorum daha olacak. Bu ay 10 ağustosta yenileniyor paket, ve sanırım o güne kadar geçiş yapamazsam diğer ayın da faturasını + cayma bedelini ödemek zorunda kalacağım. Taahhütümü - paketimi bu ay iptal etmek gibi bir şansım var mı ayın 10u gelmeden? Bu sayede fazla para ödemekten kurtulurum diye düşünüyorum.

Bir de siz superonline tarafıyla ilgileniyor muydunuz? Taahhütümüz bitecek de yeni paket için fikir danışmak istedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

Anladım hocam sağ olun. Peki müsaitseniz bir sorum daha olacak. Bu ay 10 ağustosta yenileniyor paket, ve sanırım o güne kadar geçiş yapamazsam diğer ayın da faturasını + cayma bedelini ödemek zorunda kalacağım. Taahhütümü - paketimi bu ay iptal etmek gibi bir şansım var mı ayın 10u gelmeden? Bu sayede fazla para ödemekten kurtulurum diye düşünüyorum.

Bir de siz superonline tarafıyla ilgileniyor muydunuz? Taahhütümüz bitecek de yeni paket için fikir danışmak istedim..

taahütün bitmesini bekleyin yoksa cayma bedeli ödersiniz. taahütünüzün bitiminden sonraki faturadan daha fazla olur.

superonline ile ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz.

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorazanPower -- 10 Ağustos 2020; 22:55:29 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yurtdışındayım diyelim, simkart sipariş edip ödemeyi eft ile yapıcam, sim kart türkiyedeki bir adresime gidecek ve yurtdışına gelen birisi bana getirecek. hat yurtdışına açık olacak bende açıp kulllanıcam. olur mu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.