Teğmen
21 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 150 bin civarına otomatik ve hb olması şart az yakan benzin veya dizel tavsiyeniz var mı? Ya da micra için ne düşünürsünüz ? Piyasası çok yavaş bi araç da olsun istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar çamaşır makinemizin küçük olması ve fazla tüketim yapması nedeniyle çamaşır makinesi arayışı içindeyim. Eğer denk getirebilirsem 11.11 inidiriminde güzel bi f/p ürünü almak istiyorum ancak düşündüğüm ürünlerin arasında biraz fark var ve kararsızım. Ürünler şunlar:
AEG LFX6G1454R
Electrolüx 6F3146EB
Profilo CMG140DTR
Şimdi şunu diceksiniz eminim profilo bunların yanında çok düşük kalır ne alaka diye açıkçası bunu listeye koymamın sebebi AEG ve ELECTROLUX ün fiyatları eğer aradaki 600-700 liraya illa ki değer derseniz aeg ve electroyu da düşünebilirim. Ama daha önce hiç aeg ve electrolux kullanmadığım için ürünlerin servisi kalitesi vs bilgim yok sadece araştırarak bu ürünlere ulaşabildim. Daha vaktim var biliyorum ancak şimdiden ürüne karar verip ona göre bütçemi ayarlamak istiyorum. Size zahmet olmazsa özellikle bu ürünleri evlerinde kullanan arkadaşlardan yardım rice ediyorum.
Not: Sakaryanın bi ilçesindeyim burada Aeg ve Electrolüx ün servisi yok
Arkadaşlar internet hızım 35 mb olmasına rağmen an itibariyle 1 mb dahi değil üstelik 2 saattir yapmadığım işlem kalmadı. Türk Telekom denilen Allahın belası sömürgeci firmanın müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sistemlerinde güncelleme varmış. Adamlar bu kadar rahat nasıl olabiliyor ya bizim ülkemizde hiç mi hakkımız yasamız bizi koruyan bir şey yok. Allah bunların belasını versin. Kimseye ulaşamıyorum bile tam rezillik var mı bu sorunu yaşayan yoksa sadece ben miyim?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 961
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.946 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.604 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.