Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, NTS ile Turkcell'den Vodafone'a geçip Cep1 tarifesini seçmiştim. 100 kontör yükleyip her yöne 100dk konuşabiliyorum ve aylık 18YTL kontör masrafım oluyor. Turkcell'e geri dönüp cayma bedelli kontratlardan her yöne 120dk almak ve bir ücret ödememek çok cazip görünüyor. Tarife olarak da bizbize kampüs seçip genç paket almamayı düşünüyorum. Böylece sadece yolladığım kısa mesajların faturası gelmiş olacak ve de birkaç ytl tutarındaki vergi.

Sizce böyle yapmak için daha fazla düşünmeme gerek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

önce cayma bedelli sonra 2 gün bedava oluyor ama tam tersi olmuyor...

BU KESİN MİDİR ARKADAŞLAR?YANİ HEM CAYMA BEDELLİ HEMDE 2 GÜN BEDAVA AYNI ANDA OLUYOR MU?
  • peki benim tarifem bizbizecell eğer ben cayma bedeliiyi alırsam.tarifemi değiştiremezmiyim
  • Aslında hem cayma bedel hem de 2 gün kampanyası bir arada olmaması gerekir. Her ikisi de kontratlı kampanya. Bir abone sadece bir kontratlı kampanyaya katılabilir. Ancak sistemi bu şekilde ayarlamadıklarından şu an her iki kampanya aynı anda olabiliyor. Bu fırsatı kaçırmayın yoksa her an kısıtlama gelebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Evet, kesindir.

quote:

Orjinalden alıntı: Handsome2000

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

önce cayma bedelli sonra 2 gün bedava oluyor ama tam tersi olmuyor...

BU KESİN MİDİR ARKADAŞLAR?YANİ HEM CAYMA BEDELLİ HEMDE 2 GÜN BEDAVA AYNI ANDA OLUYOR MU?

• Bende geçtim faturalıya.

120+120 Turkcell + Sabit Hatlara doğru ve 120 Dak. Her yöne 12 Ay boyunca..
    Ben sadece 4 diğer operatör numarasını arayıp %60 Turkcell %40 Sabit Hat aradığım için toplam 360 dak bana HER ŞEY DAHİL 23 YTL'ye geliyor.
    Kontörlü hat bu aydan itibaren benim için cazibesini yitirmiştir..
    Birde 12 AY taahhüt verdik ekstradan 2 GÜN BEDAVA olayına girdik.
    Ne diyeyeim daha güzel oldu şimdi.
  • bico turkcell faturalıya geçmişsin. hayırlı olsun. vodafone üzülecek ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bico turkcell faturalıya geçmişsin. hayırlı olsun. vodafone üzülecek ama

Varsın üzülsün be Piri kardeşim.
    Bu aydan sonra maddi sıkıntımda kalmadı hamdolsun.
    Her ay 23 Ytl'ye 360 dakika iyi değilmi sencede.?

Bu konuda dakikayı arttırmayı düşünmüyorum 240 yaparak ama başka bir taktik varsa bildiğin fark vermeden dakikamızı arttıralım paylaşırsan PM'den .?
    Bekliyorum piri kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bico

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bico turkcell faturalıya geçmişsin. hayırlı olsun. vodafone üzülecek ama

Varsın üzülsün be Piri kardeşim.
    Bu aydan sonra maddi sıkıntımda kalmadı hamdolsun.
    Her ay 23 Ytl'ye 360 dakika iyi değilmi sencede.?

Bu konuda dakikayı arttırmayı düşünmüyorum 240 yaparak ama başka bir taktik varsa bildiğin fark vermeden dakikamızı arttıralım paylaşırsan PM'den .?
    Bekliyorum piri kardeşim.

demın aradım tukcellı konustum bayaa bı bana tam kesın cevap vermedıler pazar oldugundan ısı bılenler yokmus sanırım neysee ben sunu sordum sımdı gectıgım zaman dedım su cayma bedellıden 120 heryone olayına bıde kampuslu oldugumda 120 gelıcek dedım nasıl oalcak bu ıs dedım yanı gelıyormu dedım cevap veremedı sen 360 dk ısını nasıl yaptın 14 lıraya kampus tarıfesıne uye olunuyor daha dogrusu sabıt ucretı 14 lıra ımıs sen ekstra 120 daha alıp 23 lıraya nasıl getırdın olayı onu anlamadım bı acıklarsan sevınırım.

• Bizbize Hepimiz 120 Dak alana 120 Dak bedava : 23 TL her şey dahil fiyatı toplamda 240 dakika.
    12 ay kontrat karşılığıda her yöne ücretsiz 120 Dak bedava verince toplam 360 dak. 23 TL oluyor..

Anlaşılmayan noktada soru sorabilirsin.
  • quote:

Bizbize Hepimiz 120 Dak alana 120 Dak bedava : 23 TL her şey dahil fiyatı toplamda 240 dakika.
    12 ay kontrat karşılığıda her yöne ücretsiz 120 Dak bedava verince toplam 360 dak. 23 TL oluyor..

Anlaşılmayan noktada soru sorabilirsin.

hmmm guzel pekı dakıkalar bıttıgınde dıger yonlere ucretlendırme nasıl oluyor bır bılgın varmı.
  • Tarifenizin diğer operatör arama ücreti geçerli oluyor...
    Bende her şey dahil fiyatı : 60 Ykr
  • quote:

Tarifenizin diğer operatör arama ücreti geçerli oluyor...
    Bende her şey dahil fiyatı : 60 Ykr

anladım ozaman kapmusluye gecsek acaba dahamı ıyı olur oradan da 120 gelıyor ve dakıka ucretı heryone 23 kr oluyor 14 lıra da sabıt ucret var.
  • Acaba son birkaç gün içinde başvuruda bulunup aranan var mı?

4-5 ayrı hattan başvuru yaptık, hiç kimse aranmadı?

3-4 gün içinde aranmayı beklemekle çok mu acele ediyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

Acaba son birkaç gün içinde başvuruda bulunup aranan var mı?

4-5 ayrı hattan başvuru yaptık, hiç kimse aranmadı?

3-4 gün içinde aranmayı beklemekle çok mu acele ediyoruz?

aynen bekliyorum onun için 2 güne başvurmadık hala bakalım ne olcak
  • bir arkadaşım mesajı attktan 330 dk sonra arandı. ben iki hattımdada 8 - 9 gun sonra arandım..
    şansmı desem şanssızlıkmı bilemedim..
  • ilk mesajı attıktan sonra ertesi günkün de attığınızda kaydınız alındı diyosa çok beklersiniz gibi :) ben o şekilde saf gibi 3 hafta bekledim.

sonra bigün 19.00 civarı mesaj attım ön kaydın aldındı dedi, gece 00.00 dan sonra yine attım, kaydınız zaten alındı atmanıza gerek yok diye cevap geldi. ve o günün sabahı 1100 gibi ya da 1300 gibi arandım (sabah dediğim benim uyanma saatime göre )

yalnız çok saçma yaptılar, 2 hafta önce verilen 120 dk her yöne konuşmanın yenilenme tarihi 13 şubat. nerdeyse 2 aylık süreyi 120 dk ile geçirmemi bekliyolar ayıp ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 5 Ocak 2009; 2:50:54 >
  • "Talebiniz daha önce alınmıştır" mesajı bana da geldi, bakalım arayacaklar mı???
  • Geçen hafta Başvuruda bulundum,dün ikinci bir mesaj yolladığımda ''Talebiniz daha önce alınmıştr'' mesajı yollayarak cevaplamışlardı.Az önce tekrar attığım mesajdan hemen sonra gelen mesajda kaydımın alındığını,en geç 3 hafta içinde aranacağıma dair mesaj aldım takrardan.Oysaki 2 gün önce bu mesajı almıştım ben

quote:

"Talebiniz daha önce alınmıştır" mesajı bana da geldi, bakalım arayacaklar mı???
  • Lanet olsun, Turkcell sürekli kaydınız alındı mesajı gönderiyor, arayan yok

Belki 10 tane" kaydınız alındı, 3 hafta içinde aranacaksınız" mesajı gönderdi bugün

Bu işte bi bit yeniği var bence, bi kampanyayı bu kadar katılması zor yapmalarını anlayamıyorum.

Yaparsın bi sesli yanıt sistemi, insanlar arayıp tuşlayarak veya ses ile yanıt vererek yaparlar kayıtlarını. Çok isteseler mesajla bile yaparlar bu işi...

Bu nedir çin işkencesi gibi, "arayacaklar mı?" paranoyasından telefonu yanımdan ayırmıyorum
  • quote:

Lanet olsun, Turkcell sürekli kaydınız alındı mesajı gönderiyor, arayan yok

Belki 10 tane" kaydınız alındı, 3 hafta içinde aranacaksınız" mesajı gönderdi bugün

Bu işte bi bit yeniği var bence, bi kampanyayı bu kadar katılması zor yapmalarını anlayamıyorum.

Yaparsın bi sesli yanıt sistemi, insanlar arayıp tuşlayarak veya ses ile yanıt vererek yaparlar kayıtlarını. Çok isteseler mesajla bile yaparlar bu işi...

Bu nedir çin işkencesi gibi, "arayacaklar mı?" paranoyasından telefonu yanımdan ayırmıyorum

aynen

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.