Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyoruk

Şimdi ben tam anlamadım...Neden aranacakmısız ki ??
    Yani kampanyaya dahil oldunuz hayırlı olsun gibi msj gelmesi yeterli değil mi ?
    , Ben 1 hafta önce biten kampanya yı da kullanmıştım .Şimdi bugün de tekrar kayıt oldum. 2 GÜN belirlendi,sonra evet turkcelli kalacğaım diye msj da attım.Hemen msj geldi tebrikler kampanyanız başlamıştır diye...,

Hatta istersen hiç msj atmaya bile gerek kalmasa nasıl olurdu. drekt herkese bedava 180 - 120 dk felan.
    300 ytl ceza bedelinin sende habersizce hattına tanımlanmasını istermisin?
    kimlik doğrulaması - ses kaydı vs.
    işte bu yuzden karşılıklı anlaşma yapmak için turkcell arıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: spongebobsquarepant

Konturlu hatti faturali hatta cevirdigim de normal bizbize tarifesiyle ne kadar fatura oderim sadece vergilerle ? Birde faturaliya gectigimden dolayi ek bir ucret yansirmi ilk faturaya ?

3 arkadaşımıza yaptık bahsettiğin işlemi.
    faturalıya geçtiği için bir ücret gelmedi. ama gelirsede telsiz tahsis ücreti gibi bişi var.o gelebilir ama kesin değil. extra gelmez dedi.
    bizbize tarifesinin aylık ücreti 1,5 ytl gibi bişi.
    eğer cayma bedelliden kazandığın dkları aşmassan. extra mesaj ve internet kullanmazsan sana 3 ayda bir fatura gelir. oda 12,5 ytlyi gecmez.
    bir hattıma 1 senedir o şekilde fatura geliyor. çünkü msj kullanmıyorum. dklarıda aşmıyorum
    diğer hattımıda sırf bu cayma bedelli için aldım. ama bence iyi yaptın faturalıya gecmekle

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orjinalden alıntı: spongebobsquarepant

Konturlu hatti faturali hatta cevirdigim de normal bizbize tarifesiyle ne kadar fatura oderim sadece vergilerle ? Birde faturaliya gectigimden dolayi ek bir ucret yansirmi ilk faturaya ?

3 arkadaşımıza yaptık bahsettiğin işlemi.
    faturalıya geçtiği için bir ücret gelmedi. ama gelirsede telsiz tahsis ücreti gibi bişi var.o gelebilir ama kesin değil. extra gelmez dedi.
    bizbize tarifesinin aylık ücreti 1,5 ytl gibi bişi.
    eğer cayma bedelliden kazandığın dkları aşmassan. extra mesaj ve internet kullanmazsan sana 3 ayda bir fatura gelir. oda 12,5 ytlyi gecmez.
    bir hattıma 1 senedir o şekilde fatura geliyor. çünkü msj kullanmıyorum. dklarıda aşmıyorum
    diğer hattımıda sırf bu cayma bedelli için aldım. ama bence iyi yaptın faturalıya gecmekle

daha gecemedim Turkcell bayiine gitmek nasip olmadi bir ara disari cikarsam ilk isim bu olacak xD kampuscell i iptal edip cayma bedelli yapicam daha sonra lazim olursa kampuscell e tekrardan gecerim simdilik lazim olmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

, Ben 1 hafta önce biten kampanya yı da kullanmıştım .Şimdi bugün de tekrar kayıt oldum. 2 GÜN belirlendi,sonra evet turkcelli kalacğaım diye msj da attım.Hemen msj geldi tebrikler kampanyanız başlamıştır diye...,

Hatta istersen hiç msj atmaya bile gerek kalmasa nasıl olurdu. drekt herkese bedava 180 - 120 dk felan.
    300 ytl ceza bedelinin sende habersizce hattına tanımlanmasını istermisin?
    kimlik doğrulaması - ses kaydı vs.
    işte bu yuzden karşılıklı anlaşma yapmak için turkcell arıyor...

haydaa nasıl yani ?Resmi sitede bile aranacaksınız sonra başlayacak bedava lar demiyordU ??

Bedava konuşmaya, "kampanyanız başladı" mesajını aldıktan sonra başlarsınız. Bu mesaj, kampanyaya katılım mesajınızı attıktan sonra aynı gün içinde gelecekt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Ocak 2009; 12:22:08 >

• Dün akşam 2 telefon için mesaj attık.Bakalım hala bekliyoruz,bir gelişme yok.
    Şimdi ben Turkcell'den arandığımda her yöne 120 dk seçeneğini seçsem,ardından da haftada 2 gün kampanyasına katılsam oluyor değil mi?İki kampanya bir arada oluyor denilmişti yukarıda.Yanlız önce cayma bedelliye geçmek,sonra 2 gün bedavaya başvurmak gerekiyor.Yanlış mı anlamışım?
  • doğru anlamışsın
  • Gerçekten işe yarıyor bu dediğiniz.
    ilk başta kayıt olduğum iki gün bedava kapmanyasını bu cayma bedelli sebebiyle iptal etmişlerdi.Az önce tekrar iki gün bedava kampanyasına kayıt oldum,kabul edildi .Hem 12 ay boyunca 180 dakikam hemde 1 Marta kadar 2 günüm bedava
  • quote:

,

haftada 2 gün bedava için aramıyorlar. zaten onda seçenek yok. ama cayma bedelli kontratlar kampanyası için başvuru yaparsan arıyorlar. Çünkü baya çok secenekli bir kampanya .zaten bu konu da "cayma bedelli kontratlar kampanyası" konusu....

• yaklaşık 1 saat önce aradılar evde babam yoktu ben yardımcı olayım dedim olmaz dediler babamın numarasını verip kapattık babam eve geldi sordum aramamışlar babamı şimdi ne olucak bungee20 hocam özellikle cevabını bekliyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

yaklaşık 1 saat önce aradılar evde babam yoktu ben yardımcı olayım dedim olmaz dediler babamın numarasını verip kapattık babam eve geldi sordum aramamışlar babamı şimdi ne olucak bungee20 hocam özellikle cevabını bekliyorum .

aranınca noluyor ben de merak ediyorum valla
    paket 4 ü seçiyoruz diyeceğiz sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

yaklaşık 1 saat önce aradılar evde babam yoktu ben yardımcı olayım dedim olmaz dediler babamın numarasını verip kapattık babam eve geldi sordum aramamışlar babamı şimdi ne olucak bungee20 hocam özellikle cevabını bekliyorum .

aranınca noluyor ben de merak ediyorum valla
    paket 4 ü seçiyoruz diyeceğiz sanırım

teklif 4 seciceksin ama onun içindede secenekler var. mesela 120 her yone veya 180 turkcell içi. bunu söleyeceksin..

• Şimdi aradılar(Mesajdan sonra 1.5 gün sürdü aramaları).Tüm hatlarla 120 dk bedava seçeneğini tercih ettim.İyice sordum operatöre;Önce cayma bedelli sonra 2 gün bedava yapılırsa sorun çıkmadan her ikisi de oluyormuş.Onay mesajı geldiğinde 2 gün bedava kampanyasına da katılacağım..
    10 yıldan fazladır Turkcellliyim.İlk defa adam akıllı bir iş yaptılar.Her zaman derim rekabet iyidir diye.Bir de bu numara taşıma işi çıktı iyice kızıştı rekabet.
    Buradan konuya emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Şimdi aradılar(Mesajdan sonra 1.5 gün sürdü aramaları).Tüm hatlarla 120 dk bedava seçeneğini tercih ettim.İyice sordum operatöre;Önce cayma bedelli sonra 2 gün bedava yapılırsa sorun çıkmadan her ikisi de oluyormuş.Onay mesajı geldiğinde 2 gün bedava kampanyasına da katılacağım..
    10 yıldan fazladır Turkcellliyim.İlk defa adam akıllı bir iş yaptılar.Her zaman derim rekabet iyidir diye.Bir de bu numara taşıma işi çıktı iyice kızıştı rekabet.
    Buradan konuya emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

güle güle kullan..

• bir kere aradılar babam yoktu hala geri aramadılar
  • Dün mesaj attım bugün öğlen arandım.Biraz bilgi verdikten sonra seçmek istediğim modeli sordular 120 dakika her yöne seçtim.işlem onayı alıp kapattıktan 1 dakka sonra mesajım geldi EVET 120H yazıp gönderir göndermez diğer mesajımda geldi . kullanıma başlayabilirim artık sanırım birde online dan bakacağım sorun olmasın diye.
  • Bu kampanyada dakikalar devretmiyor diyor ama ilk iki ay itibari ile devrediyor...Ama şöyle bir uyuz durum var, önce bu ayki dakikalarınızdan yiyor...Daha sonra devreden dakikalarınızdan düşmeye başlıyor...Çok garip bir sistemi var bu Turkcellin...
  • Perşembe günü 18 sularında hattımı aldım ve mesaj attım hala gelen giden bir arama yok. Cebimde 3 telefon taşıyorum arayacaklar diye. Bizde de şans ya finale gireriz sınavdayken ararlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Perşembe günü 18 sularında hattımı aldım ve mesaj attım hala gelen giden bir arama yok. Cebimde 3 telefon taşıyorum arayacaklar diye. Bizde de şans ya finale gireriz sınavdayken ararlar.

mutlaka ararlar.
    gece 1 gibi bir mesaj at. bir daha msj atma. bekle kesin arıyorlar..
  • Müşteri hizmetleriyle görüştüm, gün içinde yoğun olacağımdan ne zaman aryacaklarını bilmediğim için her dk telefona mı bakacağım dedim. Aciliyetini bildiren bir yazı yazıyorum dedi. Kısa sürede ararlar sizi dedi. Bakalım bekliyoruz artık.

Şimdi atayım dedim attık ve cevap gelmedi...

Bekle babam bekle turkcellden arayacaklar.
  • Fatura Kesim Tarihim 9 ocak 2009

Sorularım
    1- Sozunuze Hediye Dakika Bölümünde bu dönem Kalan 0 Toplam Kalan 81 Dk. Bu nedemek.
    2- Ben konuşmaya Devam etsem 81 dk. dan mı alır yoksa ücretlendirilir mi?
    3- Yine 81 Dk. sonra 5 dk nerdeyse konuştum ne 81 dakikam eksilmedi.
    4- Güncel Kullanım 0 TL.

SONRA Katakülleye gelmeyim.

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjest -- 10 Ocak 2009; 10:17:40 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.