Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15*12*2008 tarihinde yeni hat aldım bugün aradılar ve dakikalarım tanımlandı. TESEKKÜRLER TURKCELL.
  • Önceki mesajlarımda belirttiğim 4 yeni hattımda geçtiğimiz günlerde bu kampanyaya katıldı. Teşekkürler Turkcell
  • Kampanyanın bitimine 10 gun daha olsa bir kaç tane hat daha alırdım
  • ya arkadaşlar 27/12/2008 günü heryone 120 dk tanımlandı ve konuşmaya başladım. şimdi şöyle olay var resimde anlaşılacağı üzere neden bitiş tarihi 13 şubat yazıyor. 45 gün süre oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: byjest

ya arkadaşlar 27/12/2008 günü heryone 120 dk tanımlandı ve konuşmaya başladım. şimdi şöyle olay var resimde anlaşılacağı üzere neden bitiş tarihi 13 şubat yazıyor. 45 gün süre oluyor

o tarihe bakma. fatura kesim tarihinden bir gün sonra 120 dk yüklenecek üstüne. benim fatura kesimim 19u. 20sinde yeni dakikalar eklendi. öncekiler de silinmedi.
  • ayda en fazla 2 - 3 saat konuşurum zaten oda turkcell içi..
    180dk kaptım turkcellden. artık 1 sene fatura ödemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Aralık 2008; 0:09:09 >
  • hem bu kampanyadan hem de bedava 2 gün kampanyasından aynı anda yararlanabiliyormuyuz?

eğer yararlanabiliyorsak önce hangii kampanyaya başvurmalıyım yani bu kampanyaya önce daha sonra bedava 2 gün kampanyasına kayıt olmalısın gibi bir şart var mı yoksa fark etmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 2 Ocak 2009; 1:14:19 >
  • 2 faturalı vardı. şimdi bir tane dahamı alsam
  • birkaç sorum olcak.
    1-ben bu 2 gün bedava kampanyasına katılmıştım.şimdi bu cayma bedelliyede katılabilirmiyim
    2-eğer kontratlı pakete üye olduğum takdirde tarifemi değiştirebilirmiiyim.
  • ilk 1000 e giremediğimi düşünüyorum bu yüzden gece 12 den sonrada 1 mesaj atıcam

NOT: bugün en az 7 tane onay mesajı geldi bu normal mi ?
  • herkese aldırdık faturalıyı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

birkaç sorum olcak.
    1-ben bu 2 gün bedava kampanyasına katılmıştım.şimdi bu cayma bedelliyede katılabilirmiyim
    2-eğer kontratlı pakete üye olduğum takdirde tarifemi değiştirebilirmiiyim.

1. sorunun cevabı: hayır. (40 ytl ödeyip haftada 2 günü iptal edersen olur ancak)
    diğerini bilmiyorum.
  • Yeni hat alıp vergiyi turkcell'e ödetsek.(vergi yaz XXXX e gönder gibi bir şey vardı). Kontrat yapmış sayılır mıyız? Yani bu hatla Cayma Bedelli ye başvurabilr miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

1 hafta önce kurye ile gönderilen hattımın 120 dakika her yöne tanımlaması 16:00 itibariyle gerçekleşti.

Ufak bir tiyo; başvuru yapan hatlara turkcell her saat (1 saatte 1 kez) mesaj gönderiyor. (galiba sistem hatası) Ama her gün yaptığım gibi bugün mesaj gönderdikten sonra sadece 1 mesaj geldi her saat gelmedi.

Ayrıca eski faturalı hattımdan sitem etmek için mesaj atıp arandığımda da sadece 1 kez mesaj gelmişti.

Sonuç olarak başvuru yaptığınızda saatte bir mesaj gelirse aranmıyoruz 1 kez mesaj gelirse aranıyoruz. 1 kez mesaj gelen arkadaşlar telefonlarını yanlarında ve açık tutsunlar.

9 yıllık hattımdan mesaj gönderdim, üst üste 5-6 mesaj geldi aramadılar.

aynı hattımdan ertesi gün tekrar mesaj gönderdim, sadece bir mesaj geldi, yine aramadılar.

yeni faturalı hat açılır açılmaz mesaj gönderdim, sadece bir tane mesaj geldi aramadılar.

yani hiç bir şekilde aramadılar

siz şanslıymışsınız sanırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

hem bu kampanyadan hem de bedava 2 gün kampanyasından aynı anda yararlanabiliyormuyuz?

eğer yararlanabiliyorsak önce hangii kampanyaya başvurmalıyım yani bu kampanyaya önce daha sonra bedava 2 gün kampanyasına kayıt olmalısın gibi bir şart var mı yoksa fark etmez mi ?

mantık aynı mı bilmem de, ben cayma bedelli iken yeni haftada 2 gün bedavaya başvurdum ve onaylandı, işlemde bi terslik mi var ? gerçi yukardaki açıklama önce 2 gün bedava sonra cayma bedelliye kayıt için geçerli sanırm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Achina

Yeni hat alıp vergiyi turkcell'e ödetsek.(vergi yaz XXXX e gönder gibi bir şey vardı). Kontrat yapmış sayılır mıyız? Yani bu hatla Cayma Bedelli ye başvurabilr miyiz?

sorun olmaz. o kontrat bu kampanyaları etkilemiyor. benim (300+40+27) lik kontratım var.
  • 2 gun bedva ile 120dk her yöne oluyor arkdaslar ben kullaniyorum olmazsa turkcell ikide bir 3 ay bedava 12 aylik teklifi neden yapiyor bize???

https://store.donanimhaber.com/7e/16/11/7e1611622ce78c709a5bb0a3aefe1752.jpg

3 ayni resim nasil yapilacagini bilmedigimden böyle koydum

• önce cayma bedelli sonra 2 gün bedava oluyor ama tam tersi olmuyor...
  • bu 2 gün bedava ve cayma bedellide kesin mi önce 2 gün bedavanın düştüğü
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

bu 2 gün bedava ve cayma bedellide kesin mi önce 2 gün bedavanın düştüğü

evet, ikisinede sahipsen önce 2 gün bedava düşüyor...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.