Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

evet arkadaşlar devrediyor dakikalar hayırlı uğurlu olsun bu turkcell başka ya diğerleri gibi kaşıkla değil kepçe ile veriyor gerçekten

Ya arkadaşlar, dakikaların devrettiğini söylüyorsunuz ama bu durum muallak; zira kontörlüden faturalıya çevirdiğim hattımın Cayma Bedelli Kontratlar'a geçişi için bugün arayan görevliye sordum; "bunlar ücretsiz dakikalar olduğu için devretmemektedir" dedi. Topikte de devrettiği yazılmış. Devrettiğini söyleyen arkadaşlara ithamda bulunduğum sanılmasın lütfen; sadece sistemsel bir hata sebebiyle devretmiş gibi görünebileceğini (en azından, fatura kesiminden sonraki birkaç günde ücretsiz dakikaların saçma gözüktüğü gerçeğiyle) ve sonradan kaybolabileceğini düşünerek söylüyorum. Tabii ki devredip devretmediğine göre kullanımımızı ayarlayacağımız için emin olmak lazım.

• faturanızın yeni kesilmiş. Konuşmanıza dewam edin o sonra o dakikalardan düşüyor. Aynısı bana da olsu. Meraklanmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

fatura kesim tarihim bugün. neden bu dönem sıfır gösteriliyor. şuan konuşursam faturaya mı yansıyacak

online işlemler ekran alıntısı bu linkte. Bir türlü buraya ekleyemedim.
    link burada

• bugun belki 25 tane msj gelmiştir Turkcellden..ön başvurunuz alınmıştır diye.
    telefonum hiç susmadı msj sayesinde. birde arasalar güzel olacaktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenman

Adıma kayıtlı ikinci olan ikinci Turkcell hattım kontörlüydü. Dün akşamüstü gidip faturalıya çevirdim. Geceyarısı olmadan faturalıya dönmüştü. Diğer faturalı hattımı geçen gün Cayma Bedelli Kontratlar'a dahil etmiştim. Dün faturalıya çevirdiğim bu hattan, geceyarısını beş dakika geçe Cayma Bedelli Kontratlar için SMS attım. 15.00 gibi aramışlar; ama duymamıştım. 17.30 gibi bir daha aradılar; her yöne 120'yi seçtiğimi söyledim. Kapadıktan birkaç dakika sonra SMS geldi. Onayladım ve katıldım. Online İşlem Merkezi'nde ücretsiz dakikalarım gözüküyor. Kısacası. dün 18.00 civarında kontörlü olan hattım, bugün 17.30 civarında faturalıya geçmiş ve Cayma Bedelli Kontratlar'dan faydalanmış oldu. Yani, 24 saat geçmeden iki işlem de tamamlandı (özellikle kontörlü hattan geçiş yapmakta tereddüt edenler için yazdım).

Cayma Bedelli Kontratlar'ı burada duyar duymaz başvurduğumu, bu topikte ilk arananlardan biri olduğumu geçen buraya ay yazmıştım. Birkaç hafta önce de, hala onay SMS'inin gelmediğini, Çağrı Merkezi'ne şikayet ettiğimi, arayıp "sistem sorunlu; yakında düzelecek vs. vs." dediklerini ve bir türlü ücretsiz dakikaları alamadığımı sinirli bir şekilde yine bu topiğe yazmıştım. Dört gün önce tekrar SMS yolladım; ertesi gün arandım ve dakikalarım tanımlandı. Geçen aydan beri benim gibi işlemi yapılamayan sevgilim de aynı gün SMS yolladı ve benim arandığım gün aranarak ücretsiz dakikalarını aldı. Bugün de kontörlüden faturalıya geçirdiğim hattımı halllettim. Bir aydır süren gereksiz ve belirsiz bekleyiş mutlu bitti. Daha önceki sinirli mesajımda yazdığım gibi, gerçekleştiği için topiğin önünde sanal kurban keseceğim .

Son sözüm Turkcell'e: sıkıntılı bekleyişin sonunda ücretsiz dakikaları verdiğin için teşekkürler.

ilk anlattığın olaya sevindim. şanslısın.
    bizde sen gibi şanslı olsak bari..
    ikinci hattıma sadece ön başvurunuz alınmıştır mesajı geliyor okadar..
    arayan soran yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf
    quote:

Adıma kayıtlı ikinci olan ikinci Turkcell hattım kontörlüydü. Dün akşamüstü gidip faturalıya çevirdim. Geceyarısı olmadan faturalıya dönmüştü. Diğer faturalı hattımı geçen gün Cayma Bedelli Kontratlar'a dahil etmiştim. Dün faturalıya çevirdiğim bu hattan, geceyarısını beş dakika geçe Cayma Bedelli Kontratlar için SMS attım. 15.00 gibi aramışlar; ama duymamıştım. 17.30 gibi bir daha aradılar; her yöne 120'yi seçtiğimi söyledim. Kapadıktan birkaç dakika sonra SMS geldi. Onayladım ve katıldım. Online İşlem Merkezi'nde ücretsiz dakikalarım gözüküyor. Kısacası. dün 18.00 civarında kontörlü olan hattım, bugün 17.30 civarında faturalıya geçmiş ve Cayma Bedelli Kontratlar'dan faydalanmış oldu. Yani, 24 saat geçmeden iki işlem de tamamlandı (özellikle kontörlü hattan geçiş yapmakta tereddüt edenler için yazdım).

Cayma Bedelli Kontratlar'ı burada duyar duymaz başvurduğumu, bu topikte ilk arananlardan biri olduğumu geçen buraya ay yazmıştım. Birkaç hafta önce de, hala onay SMS'inin gelmediğini, Çağrı Merkezi'ne şikayet ettiğimi, arayıp "sistem sorunlu; yakında düzelecek vs. vs." dediklerini ve bir türlü ücretsiz dakikaları alamadığımı sinirli bir şekilde yine bu topiğe yazmıştım. Dört gün önce tekrar SMS yolladım; ertesi gün arandım ve dakikalarım tanımlandı. Geçen aydan beri benim gibi işlemi yapılamayan sevgilim de aynı gün SMS yolladı ve benim arandığım gün aranarak ücretsiz dakikalarını aldı. Bugün de kontörlüden faturalıya geçirdiğim hattımı halllettim. Bir aydır süren gereksiz ve belirsiz bekleyiş mutlu bitti. Daha önceki sinirli mesajımda yazdığım gibi, gerçekleştiği için topiğin önünde sanal kurban keseceğim .

Son sözüm Turkcell'e: sıkıntılı bekleyişin sonunda ücretsiz dakikaları verdiğin için teşekkürler.

ilk anlattığın olaya sevindim. şanslısın.
    bizde sen gibi şanslı olsak bari..
    ikinci hattıma sadece ön başvurunuz alınmıştır mesajı geliyor okadar..
    arayan soran yok

Teşekkürler Evet, buradaki "hala aranmadım" mesajlarını hesaba katınca ben de şanslı olduğumu düşünüyorum. Yine de, SMS yollamayı günün ilk saatlerinde (hatta dakikalarında) yapmaya dikkat etmemin de faydası olabileceğini düşünüyorum. Bir aydır aranmayı beklediğim hattımdan ve aynı şekilde bir aydır aranmayı bekleyen sevgilimin hattından geçen gün tekrar SMS yollamayı gece 1'i geçiyorken yaptık. Son hattımda da daha dikkatli davranıp (ne de olsa yeni faturalı) 12.05'te yolladım. Naçizane önerim, SMS yollamayı sabaha (erken saatler olsa bile) bırakanlar, bu işi 12'yi geçtikten kısa bir süre sonra yapmayı ihmal etmesinler (buna dikkat ettiği halde aran(a)mayanlar için bir önerim maalesef yok).

• Dün fatura kesimi yapılan 3 hattımdan, 1 tanesinin faturası çıkmış, diğer 2'sinin tutarı az olduğundan faturası kesilmemiş. Faturası kesilen hatta 120 dakika eklenmiş, geçen aydan devirle beraber 197 dakika ücretsiz süre görünüyor. Ancak fatura kesilmemiş diğer 2 hattımda bu ay için 120 dakika tanımlaması yapılmamış geçen aydan kalan bakiyeler olduğu gibi duruyor. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Dün fatura kesimi yapılan 3 hattımdan, 1 tanesinin faturası çıkmış, diğer 2'sinin tutarı az olduğundan faturası kesilmemiş. Faturası kesilen hatta 120 dakika eklenmiş, geçen aydan devirle beraber 197 dakika ücretsiz süre görünüyor. Ancak fatura kesilmemiş diğer 2 hattımda bu ay için 120 dakika tanımlaması yapılmamış geçen aydan kalan bakiyeler olduğu gibi duruyor. Bilgisi olan var mı?

fatura kesim tarihlerine bir bak. aynımı değilmi..
  • aynı günde kesildi. hatta diğer 2 hattıma 12.5 ytl altı tutarda olduğum için fatura çıkmayacağına dair mesaj bile geldi. eğer fatura çıkmadığı için o ay dakika yüklenmeyecekse ilginç bir durum olacak.
  • quote:

aynı günde kesildi. hatta diğer 2 hattıma 12.5 ytl altı tutarda olduğum için fatura çıkmayacağına dair mesaj bile geldi. eğer fatura çıkmadığı için o ay dakika yüklenmeyecekse ilginç bir durum olacak.

alakası yok. faturanız kesilsin veya kesilmesin her ay kazandığınız dklar hattınıza yuklenicek..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

evet arkadaşlar devrediyor dakikalar hayırlı uğurlu olsun bu turkcell başka ya diğerleri gibi kaşıkla değil kepçe ile veriyor gerçekten

Ya arkadaşlar, dakikaların devrettiğini söylüyorsunuz ama bu durum muallak; zira kontörlüden faturalıya çevirdiğim hattımın Cayma Bedelli Kontratlar'a geçişi için bugün arayan görevliye sordum; "bunlar ücretsiz dakikalar olduğu için devretmemektedir" dedi. Topikte de devrettiği yazılmış. Devrettiğini söyleyen arkadaşlara ithamda bulunduğum sanılmasın lütfen; sadece sistemsel bir hata sebebiyle devretmiş gibi görünebileceğini (en azından, fatura kesiminden sonraki birkaç günde ücretsiz dakikaların saçma gözüktüğü gerçeğiyle) ve sonradan kaybolabileceğini düşünerek söylüyorum. Tabii ki devredip devretmediğine göre kullanımımızı ayarlayacağımız için emin olmak lazım.

Geçen sayfada bunu sordum; sanırım gözden kaçtı. Gerçi @Achina, aynı isimde olan benzeri bir kampanyada dakikaların devrettiğini yazmış ve SS koymuş. Yine de emin olmak adına, aşağıda adı geçenlere soruyorum

@bungee20
    @xiseyn
    @izmirdenbirisi
    @mustafa_(87)

Evet arkadaşlar, dakikaların devrettiğine veya devretmiş gibi gözükenlerin kalıcı olduğuna emin misiniz? Yoksa -önceki mesajda bahsettiğim gibi- fatura kesiminden sonraki birkaç günde dakikaların devretmiş gibi görünmesi ve sonrasında silinmesi gibi bir durum oldu mu? (listede adı geçenlerden yanıt bekiyorum; yoksa kendilerini hedef gösterebilirim ).

• bunlar tam .... kardeşm.

2-3 hafta önce sms atmıştım, 1 hafta içinde aranacaksınız dedi. aranma falan olmadı şimdi 1 kere daha atim ne diyecek dedim.

ÖnBaşvurunuz alınıştır, en kısa sürede aranacaksınız diyo. Rezilliğin bu kadarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
    Konu sahibi olarak, konuyu açtı, kaçtı olmasın cevap vereyim.

Henüz hesabım kesilmediği için cevap veremiyorum. 3-4 güne kadar cevap veririm.

Teşekkürler bungee20.
    Faturası kesilmekte olan veya kesilen diğer arkadaşlar da sonuçları yazarlarsa, yapılacak genel değerlendirme, dakika kullanımına dikkat eden herkes için faydalı olacaktır.
  • Bir sorum daha olacak (özellikle bungee20'ye). Biraz önce Online İşlem Merkezi'nde kalan dakikalarıma baktım; bugün Turkcell'li bir arkadaşımla yaptığım konuşmanın, Eti'den kazandığım dakikalar olmasına rağmen bu kampanyadaki dakikalarımdan düştüğünü fark ettim. Bunun sorun olduğunu düşünüyorum; zira sadece Turkcell'lilerle konuşmada geçerli olan (Eti, Pepsi vs. gibi yerlerden kazanılan) dakikalardan düşmesi gerekiyor bence. Çünkü diğer durumda her yöne dakikaları bitince, Turkcell'lilerle olan dakikalar her yöne kullanılamayacak. Bu sorunun daha ciddi şekli de sevgilimde var. Alo Paket dakikaları olduğu halde, Turkcell'lilerle yaptığı konuşmalar, her yöne dakikalarından düşülmüş durumda. Bu kampanya için beni ilk arayan bayanın uyarısında da, önce Alo Paket dakikalarının düşeceğini söylediğini hatırlıyorum (sonradan üzerinde düşünmüştüm; yazdığım sebepleri düşünüp mantıklı bulmuştum). Diğer dakika sahiplerinde de durum aynı mı? Sizce de diğer Turkcell'lilerle yapılan konuşmaların, Turkcell'lilerle geçerli diğer ücretsiz dakikalardan düşmesi gerekmez mi? Genel görüntüye göre şikayet etme durumunu düşüneceğim (tabii aynı sorunu yaşayanlar da düşünecektir sanırım). Hayır, Turkcell "uygulamamız bu yönde" deyip işi yokuşa sürecek bile olsa, aksi yönde bir açıklamaları olmadığı ve yazdığım şeklinin mantıklı durması sebebiyle ısrar edilebilir kanaatindeyim.

• 2 gün bedavaya 8 kasımda üye olmuştum, da hat kapama kısmından taahhütler diye bi kısım bulamadım :)

demin her yöne 120ye katılmak için msj atmıştım, 12 yi geçsin yine atıcam, sabah yine atıcam. 1 hafta içinde aranacaksın diyip 3 hafta olmasına rağmen aramamak nası bi saçmalıktır.

eski aboneleri hemen arıyorlar diye bişey de yok, 8-9 senelik aboneyim, ne arayan ne soran. illa kapat hattı diyolar
  • hesap kesimim 19u
    ekran alıntıları şu şekilde:
    19 Aralık
    21 Aralık

1 dk konuşmuşum. hesap keiminden sonra. O da gecen ayın sözünüze dakikalarımdan gitmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
    bunlar tam .... kardeşm.

2-3 hafta önce sms atmıştım, 1 hafta içinde aranacaksınız dedi. aranma falan olmadı şimdi 1 kere daha atim ne diyecek dedim.

ÖnBaşvurunuz alınıştır, en kısa sürede aranacaksınız diyo. Rezilliğin bu kadarı.

Ben de ilk arananlardan biri olduğum halde işlemin yapılması için bir ay bekledim ve buraya yazdım. @izmirdenbirisi'nin uyarısıyla bir daha SMS yolladım (sevgilim de yolladı); ertesi gün tekrar arandık ve ikimizin de dakikaları tanımlandı. Sonra arkadaşlarıma da bu bilgiyi verdim; geri dönüş yapanların hepsi "halletik; sağ olasın" dedi. Bence siz, -yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi- gece 12'yi biraz geçe tekrar SMS yollayın; aranma ihtimaliniz oldukça artacaktır.

Eklenti: Bu mesajı yazdıktan sonra gördüm ki, arada kalan diğer mesajınızda siz zaten "12'yi geçsin; yine atacağım..." yazmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 21 Aralık 2008; 20:31:10 >

• şimdi benim aklıma bişey takıldı, bungee de yazmış,

ben şuanda bizbize kampusten genç pakete aboneyim, ordan 2 saat turkcell bedava konuşmam var, bu kampanyadan da 2 saat her yöne alsam tcell konuşmalarım 2 saatlik her yöne paketinden mi düşecek, o zaman hiç bi anlamı kalmıyor ki :)
  • Daha önceki bir mesajımda da belirtmiştim. Turkcell ve sabit hatlarla yapılan görüşmelerin ALO paketlerinden, Vodafone ve Avea aramalarının cayma bedelli dakikalardan düşeceği söylemişti. Ancak durum böyle değil, cayma bedelli paket tanımlaması yapıldığında, hattımda 111 dakika ALO paket hakkım vardı. Ancak yaptığım bütün görüşmeler cayma bedelliden düştü. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim, inceleyip yanıt verdiler: dakika harcamalarınız tarifenize uygun yapılmaktadır. Bunun üzerine ALO paketimi iptal ettim. Cuma faturam kesildi ve ALO paketten 111 dakikam silindi.

Hangi dakika önce bitecekse oradan harcama yapılır derseniz eğer, ALO paketimin bitiş tarihi 19 Aralık, cayma bedellinin bitiş tarihi 16 Ocak idi. Yani dediğiniz gibi olsaydı ALO paketin önce harcanması gerekiyordu.

Ancak, faturamın kesilmesiyle beraber Dakikabizden kampanyasından gelen dakikalarım oldu, Turkcell içi konuşmalarım Dakikabizden dakikalarımdan düştü. Aynı zamanda pepsi kampanyasından yüklenen dakikalarım var, son kullanım tarihi 27 Mart, Dakikabizden dakikalarım bittikten sonra yaptığım Turkcell içi konuşmalarımi pepsiden değil, cayma bedelli dakikalarımdan düşmeye başladı.

Bir başka konu da, fatura çıkmadığı için cayma bedelli dakikalarımın yüklenmediğini söylemiştim. Faturası çıkan hattımın hemen yüklenmiş, faturası düşük tüketimden dolayı ertlenen hattımın ki yüklenmemişti. Fatura üretilmeyen hattıma bugün cayma bedelli dakikalar tanımlandı, 2 günlük bir gecikme ile.

• bu durumda gençpaket ve cayma bedelli paketi aynı anda almak mantıksız oluyor, haybeye kendimizi bağlamış oluyoruz. (tabi farklı operatör aramaları için düşünüyorsak)

aynı anda olabiliyorsa en mantıklısı cayma bedelliye üye olduktan sonra genç paketi iptal etmek olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

şimdi benim aklıma bişey takıldı, bungee de yazmış,

ben şuanda bizbize kampusten genç pakete aboneyim, ordan 2 saat turkcell bedava konuşmam var, bu kampanyadan da 2 saat her yöne alsam tcell konuşmalarım 2 saatlik her yöne paketinden mi düşecek, o zaman hiç bi anlamı kalmıyor ki :)

quote:

Daha önceki bir mesajımda da belirtmiştim. Turkcell ve sabit hatlarla yapılan görüşmelerin ALO paketlerinden, Vodafone ve Avea aramalarının cayma bedelli dakikalardan düşeceği söylemişti. Ancak durum böyle değil, cayma bedelli paket tanımlaması yapıldığında, hattımda 111 dakika ALO paket hakkım vardı. Ancak yaptığım bütün görüşmeler cayma bedelliden düştü. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim, inceleyip yanıt verdiler: dakika harcamalarınız tarifenize uygun yapılmaktadır. Bunun üzerine ALO paketimi iptal ettim. Cuma faturam kesildi ve ALO paketten 111 dakikam silindi.

Hangi dakika önce bitecekse oradan harcama yapılır derseniz eğer, ALO paketimin bitiş tarihi 19 Aralık, cayma bedellinin bitiş tarihi 16 Ocak idi. Yani dediğiniz gibi olsaydı ALO paketin önce harcanması gerekiyordu.
    ..............
    .............
    .......

Hah; işte zurnanın "zırt" dediği yerler Hadi benim Eti'den kazandığım 12 dakika, bu kampanyadaki dakikalardan sonraya kalsa da çok dert değil (az dert); ama böylesi durumlarda olanlar için biraz haksızlık. Bunun üstüne "bu kampanyadan kazandığı dakikaları yetersiz görüp Alo Paket alan birisi, zaten ikisini de kullanacaktır" denilebilir; ama o zaman da Turkcell için görüşmeleri bu kampanyadan kazanılan her yöne 120 dakikalarından düşüp sıfırladıktan sonra Alo Pakete geçilecek ve sonrasındaki Turkcell dışı görüşmelerden para alınacak demektir. Pek adaletli gözükmüyor.

Not 1: "Dilenciye hıyar vermişler; 'yamuk' diye beğenmemiş" atasözünü hatırlatmanıza gerek yok . Mantık yürüterek davranma ve hak koruma çabasındayım.

Not 2: Lütfen bungee20 üstüne alınmasın; zira bu konuda ona muhalif gibi gözüksem de, amacım, onun yorumlarına değil, Turkcell'in bu konudaki yaklaşımına mantık çerçevesinde muhalif olmaktır.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.