Şimdi Ara

TURKCELL BAYİLERİNDEN HARAÇ İSTİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell aldığı yeni bir kararla, levhasını takan, camında Turkcell dahi yazan, Turkcell kontor satan herkesten 25 bin TL para istiyor. Şubat sonuna kadar bu parayı, ya da haracı vermeyenlerin, Turkcell ismini kullanması, kontör satması, hatta dükkanına Turkcell yazmasına bile izin verilmeyecek.

    BTK'nın dokunamadığı, her türlü soyğunu kendine mübah gören Turkcellin gözü doymamış olacakki, bu seferde bayilere sardı.



  • Bayiler hakediyor adama note 8 diyorum bana casper öneriyor.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Elinde olanı satmaya çalışmış o da, sende haklısın.
  • buna basit bir ticaret ilişkisi olarak bakmak lazım. turkcell in ismini kullandırmama hakkı var mıdır? evet. yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle şeyler sadece Türkcell de olur :=)
  • Valla bence eger herkes birlikte hareket etse kaybeden turkcell olur. Düşünseniz o kadar cok alt bayii yada yan bayii varki bunların hepsi turkcell için tl yuklemesi yapıyor hat satıyor vs vs. mesela ilçede 10 tane tim varsa 100 tane alt/yan bayii vardır ve bunlar cok fazla iş yapıyorlar toplama bakarsak.Herkes turkcell tl satmayı bıraksın bakalım kim kaybedecek.
  • Bugün timlerde işim vardı.. Yemin ederim.. Kapıya dizilmişler, aç kurt gibiler... Hepsi de laubali Bi şekil tipler.. Paket satın almak için girdim, yapamadı salaklar... TL yükledim dedim artık.. kendim hesabım uygulamasından yaptım.

    Türk Telekom ve Vodafone, bu konuda daha iyi geldi bana...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haraç denilebilir mi, denilemez mi o konuda "piyasaya hakim" birisi olmadığım için yorum yapamam ancak unutmayın ki her konuda "Burası Türkiye!" denilip birçok şeyin üstü örtülürken şu yapılanın bir "sıkıntıdan" kaynaklandığını düşünmek mümkün! Burası Türkiye olduğundan her şey dertli, problemli oluyor...

    Hem zorla Lifecell amblemi mi takın diyor? Bunu arzulamaları da hakkı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 31 Ocak 2018; 13:3:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size. timlerde ergen garip tiplerden olusan bir ekip olayı var. Bişey soyluyorsun web sitesine girip bakıyor. yaw arkadasım oradan bende bakabiliyorum benim bildiğimi bana anlatıyor. dediğiniz gibi vodafone ve telekomm mazalarında calısanlar bu konularda daha iyi. en azında liseli gencler takımı gib değiller.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Turkcell de cihaz bakıyorum. Salak Salak peşimde. Acayip sinir oluyorum..hemde öyle bir cihazları yerleştirmişler ki, yerinden oynamıyor neredeyse..

    Telekom bu konuda çok iyi.. Hemde WiFi hepsinde girili neredeyse.. Rahat rahat inceliyorum. Geçen neredeyse 30dk iphone X inceledim.. Hiç biride rahatsız etmedi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim izlenimlerime göre, hiç birinin umrunda değil.. Müşteri gidince, arkasından dedikodu yapanı çok gördüm.. Müdürüne şikayet ettim..

    Sırf bunların yüzünden, internetten alan çok var..

    Ben hemen yanımdan kovarım.. Birde müşteri bir şey aldımı, üzerine isim yazanı gördüm..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öz güvene gel turkcell i kaliteli bulurum ama pahalıdır da, vazgeçilmez değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Turkcell bayi olayını toparlamaya çalışıyor.

    Zamanında "En iyisi Turkcell'dir" diyerek her köşe başında gözüken Turkcell tabelasını kaldırmaya çalışıyor.

    Hatırlarsanız Turkcell bir dönem "Diğer operatörler çekmiyor" diyerek her köşe başına Turkcell tabelası konulmasını sağlamıştı.

    2015 yılından beri Turkcell altyapısında sanki gerileme var.
  • Nerdeyse gittiğim tüm bayilerin bi kurnazlığına denk gelmişimdir. O yüzden yapsın müstehak, dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörler olumsuzluğu artırmada birbirleriyle yarışıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdines


    quote:

    Orijinalden alıntı: Backspace7

    Katılıyorum size. timlerde ergen garip tiplerden olusan bir ekip olayı var. Bişey soyluyorsun web sitesine girip bakıyor. yaw arkadasım oradan bende bakabiliyorum benim bildiğimi bana anlatıyor. dediğiniz gibi vodafone ve telekomm mazalarında calısanlar bu konularda daha iyi. en azında liseli gencler takımı gib değiller.

    Sadece turkcell mi veya şöyle soralım sadece telekomünikasyon sektöründe mi böyle bu işler?! Vatan, mediamarkt,migros vb. çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ulusal firmaların çalışanlarının çoğu maaşını aldığı işe hakim değil. İstisnalar kaideyi bozmaz.

    Elbetteki sadece turkcelldeğil zaten öyle bir seyde belirtmedim ben. Ama ne yazık ki bilinçsiz ergen tiplerin bir arada oldugu ve sadece hizmet şeklini geçtim yolda giderken (üzerlerindeki kıyafetten tim çalışanı oldukları belli oluyor) veya bayii önünde dısarıda durduklarında ben oradan gecerken ki görüdüğüm çocuksu çocuksa hareketler ve şakalaşmalara şahit oluyorum. Ben turlkcelli veya çalışanlarını kötülemek için söylemiyorum bunu sadece kendi şahit oldugum gördüğüm ve düşündüklerimi iletiyorum.

    Pek çok firmada çalışanın işe hakim olmaması artık alışıldık bir sey ama bunların davranış şekilleri bana gerçekten garip geliyor yani. Bunuda ne yazık ki ancak yaşlarına verebiliyorum cunku biraz olgunlaşmış bir çalışan bu hareketler ve davranış biçimini sergilemez bence.




  • Eğer bu iş Turkcell 'in bayi kanallarının kalitesini yükseltecekse ben olumsuz bakmam. Bu operatör işleri yıllardır gayriciddi şekilde yapıldı bu ülkede. Halada yapılıyor. Adını bile bilmediğimiz insanlara nüfus cüzdanlarımızın fotokopilerini, imzaladığımız evrakları veriyoruz, verdik. Kişisel veri güvenliği meselesi son birkaç yıldır çok önemli hale geldi. Bu güvenliği sağlamak operatörlerin birinci görevi olmalı. Eğer bunun için böyle önlemler alınıyorsa ben desteklerim. En azından sadece Turkcell'in kendi kontrolünde olan bayiler bu işi yapar ve belli bir standartı olur.



    Bu para talep etme durumu gerçekleştiğinde Turkcell'le anlaşıp para ödeyenler illaki belli bir sözleşme üzerine bu parayı ödeyecekler. Yani parayı ver kurtul değilde belli bir standart talebi olacaktır Turkcell'in esnaftan. Bu bile bir nevi yapılan işlerin Turkcell tarafından yetkilendirilmesi anlamına gelir. Bu kötü bir durum değil. Herşeye esnaf gözüyle bakılmamalı.



    Çalışanların ciddiyetsizliği kısmında ise kesinlikle yapılan yorumlara hak veriyorum. Bunada zamanla bir çare bulunacaktır. Bence Turkcell her ile, direk genel müdürlüğüne bağlı olarak çalışan bir abone merkezi açmalı ve burada çalışanlar iyi eğitimden geçmiş profesyonel çalışanlar olmalı. Bu gerçekleşirse vatandaşda diğer bayilerle bu bayiyi kıyas edecek ve iyi olanı tercih edecektir. Buda diğer bayilerinde daha profesyonel çalışmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Turkcell bir şekilde kendi adına ama yetkisiz iş yapanları belli bir disiplin içine almak istiyor olabilir. Bunu karşılayamayan bayilerde düzgün iş yapsada malesef etkilenecek. Yaptıklarının sonucu ne derece bekledikleri gibi olur bilmiyorum ama mevcut durumda gayet düzensiz olduğundan birşeyler yapılması gerekiyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden tcell acilan dukkanin yillik yari kirasini oderdi vaybe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellde en büyük sıkıntı bayilerin bilgisizligi.calisan kiza ben tarif ediyorum ben internetten acip kampanyalari gosteriyorum.sacmaliga bak..ve umrunda bile degil ancak bahane uydurmaya calisiyor. Bunu yapanda turkcellin ana bayileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.