Bildirim
Türkçe dublajlı oyunumuz inFamous 2'nin 1. oyunuyla karşılaştırması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
teşekkürler. dublajlı olması süper olacak -
bu adam gençleşmiş mi ne olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: NightSLayer
bu adam gençleşmiş mi ne olmuş
harbiden gençleşmiş sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
quote:
harbiden gençleşmiş sanki
Grafikleri iyi cilalamışlar adam parlıyor :) -
1. oyunu pek begenmemiştim bu güzel görünüyor.
Türkçe olması ayrıca çok güzel olacak.
UNC 3 de tr gelirse yaşadık =) -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
quote:
harbiden gençleşmiş sanki
yüzündeki yara izi ilk oyunda varmıydı yahu? -
adam gençleşmiş -
Grafikleri çok geliştirmişler,güzel gözüküyor ama 1. ve 2. oyunu nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.Sürekli karakterin tipini değiştiriyorlar. -
inFamous her anindan zevk alarak oynadigim nadir oyunlardandirr,2.si cok daha guzel gozukuyor -
İlk tanıtımda karakterin saçı uzundu. Onu daha çok beğenmiştim. Grafikler gelişmiş. Birinci oyunu oynayamadım; ama bunu kesin alacağım. Türkçe olacağı için oynamak şart oldu. Bu oyunda her yere yaya olarak gidiliyor değil mi? Koskoca haritada zor olmuyor mu? -
İlk bence çok güzel şu an oynuyorum gayet eğlenceli. İkinciyi de çıktığı an edinirim. -
İlk oyun çok sıkıcıydı bana göre,prototype'ın biraz kalitelisi o da ps3 ex diye söylüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
İlk tanıtımda karakterin saçı uzundu. Onu daha çok beğenmiştim. Grafikler gelişmiş. Birinci oyunu oynayamadım; ama bunu kesin alacağım. Türkçe olacağı için oynamak şart oldu. Bu oyunda her yere yaya olarak gidiliyor değil mi? Koskoca haritada zor olmuyor mu?
Harita ilk başladığımızda tamamen açık olmuyor,ilerledikçe zamanla görevleri yaptıkça açılıyor.Zaten binaların çoğu birbirlerine elektrik telleriyle bağlı,bu tellerin üstünden kayarak mesafeleri kısaltmak mümkün.
@efflake
Sadece 3-4 görevi haritanın her bölümünü açmak için tekrar yapmamız gerekiyordu.Mesela şehrin elektriklerini yeniden açmak için kanalizasyona girmek gibi.Onun haricinde ki diğer görevler ve düşmanlar birbirinden farklı.Ufak tefek eksikleri vardı ama yine güzel bir oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Ocak 2011; 22:38:09 >
-
adamı bile liseli yaptınız ya -
grafikler guzel gozukuyor . Turkce olmasida cok guzel bir arti .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X