Şimdi Ara

Türk yazarlara ait güzel fantastik kitaplar var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her türde kitap okumaya çalışan birisiyim. Şuana kadar çoğunlukla klasik okudum fakat polisiye ve fantastik kitaplarına karşıda ilgim vardı. Hemen hemen çoğu türden kitaplar okurum çok seçici değilim. Fantastik kitaplarada witcher ile başlamak vesile oldu. Buz ve ateşin şarkısı, yüzüklerin efendisi gibi efsaneleride en kısa zamanda okumayı planlıyorum. Ama aklıma bir soru takıldı.
    Yerli yazarlarımızın fantastik edebiyatta avrupalılar kadar özgün bir dünya oluşturanı var mı acaba? Daha önce hiç duymadım fakat çok popüler olmamış güzel dünyalar ve yazarlar olabilir diye düşündüm. Varsa tavsiyeleriniz benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Güncelleme: Arkadaşlar konuya giren arkadaşlar biraz daha derli toplu bilgiler görsün diye tavsiye edilen kitapların çoğunu ana mesaja ekleyeceğim. Gene tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Yedi kuleli mansur-Mehmet Berk Yaltırık

Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay Anar

Perg Efsaneleri Serisi- Barış Müstepcalıoğlu

1-Korkak ve Canavar
    2-Merdera'nın Sırrı
    3-Bataklık Ülke
    4-Tanrıların Alfabesi

Seri hakkında bilgi almak isteyenler:
    www.barismustecaplioglu.com
    Barış Müstecaplıoğlu | Resmi Web Sitesi
    http://www.barismustecaplioglu.com/tr/perg.htm

Mulan Türküsü- Engin Salgut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 13 Ağustos 2017; 19:26:8 >

• Yedikuleli Mansur u tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perg Efsaneleri
  • Şu an bir fantastik kitap yazıyorum ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Yedikuleli Mansur u tavsiye ederim

Ben de tavsiye ediyorum bunu ve üstüne Barış Müstecaplıoğlu kitaplarını öneriyorum.
  • Orkun Uçar
    Saygın Ersin
    Barış Müstecaplıoğlu
    İhsan Oktay anar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobo19 -- 4 Haziran 2017; 0:52:38 >
  • Tavsiyeleriniz üzerine biraz araştırma yaptım, ve önerdiğiniz kitapların çoğuna olumlu yorumlar geldiğini gördüm. Şu anda okuyacağım öncelik verdiğim kitaplar var fakat daha sonrasında yedi kuleli mansurdan başlayarak okumayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konunuzuda görmüştüm dostum. Bizi aşamalardan haberdar edin roman bitincede buraya yazın, haberimiz olsun.

• fantastik dunya olusturmus degil ama ihsan oktay anar kitaplarini tavsiye ederim.

• Gülten Dayıoğlu - Mo'nun Gizemi
  • Kesinlikle ve kesinlikle Mulan Türküsü - Engin Salgut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Konunuzuda görmüştüm dostum. Bizi aşamalardan haberdar edin roman bitincede buraya yazın, haberimiz olsun.

Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Şu an kareli defterde 314. sayfayı yazıyorum.

Kitap haline gelince elbette bu sayfa sayısı değişecektir. Tabi yazma işi bittikten sonra adam akıllı bir bilgisayara geçirme işi kalıyor geriye.

Ondan sonrasında da uykusuz geceler beni bekliyor olacak galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle İhsan Oktay ANAR puslu kıtalar atlası ile başlayabilirsin hocam
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Kitabı internetten biraz inceledimde, eski türkçeye ait kelimeler bolca bulunuyor diyorlar. Dili ağır kitapları okuyabilirim o konuda çok sıkıntı çekmem ama anlamını bilmediğim kelimeler olursa okuyamam. Sizin yorumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Kesinlikle ve kesinlikle Mulan Türküsü - Engin Salgut

Enteresan bir kitap. Temin etmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Kesinlikle ve kesinlikle Mulan Türküsü - Engin Salgut

Enteresan bir kitap. Temin etmeye çalışacağım.

Okumuş biri olarak birçok popüler fantastik kitaptaki tadı aldım.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Hocam dili biraz ağır gelebilir ama bence çok sorun olmaz çoğu kelimeyi cümlenin gidişatına göre anlayabiliyorsunuz.Bence bir şans vermeniz iyi olur pişman olmazsınız
  • Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi

polisiye ve güzel. en azından fena değil.
  • Hocam siz diyince kitabı biraz inceledim. Ahmet Ümit kitaplarını ve çok sevildiklerini biliyorum. Kitap dikkatimi çekti mutlaka okuyacağım fakat bu kitabı fantastik kitap olarak değerlendirebilir miyiz bilemiyorum. Zaten sizde belirtmişsiniz polisiye kategorisinde değerlendirmek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 6 Temmuz 2017; 0:11:26 >
  • Arkadaşlar merhaba

D&R daki indirimleri incelerken konuda bahsi geçen kitapların indirime girdiğini gördüm ve merak edip almak isteyen arkadaşlar varsa belki bir yardımım dokunur diye düşündüm.

Yedi kuleli mansur:

Puslu kıtalar atlası: (puslu kıtalar atlasının normal kitao versiyonunun fiyatı diğer kitap siteleriyle hemen hemen aynı fakat cizgi roman versiyonu 35tlden 15 tlye düşmüş

Çizgi roman versiyonu:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.