Şimdi Ara

Bestseller Uğur KOŞAR Kitaplarını Kesinlikle Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
25.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle Merhaba. Bu arkadaşımızın kitaplarını almış biri olarak siz kesinlikle almayın, ben araştırmadan aldım ve pişmanım . Baktım en çok satanlarda güzel de bir başlığa var koyunluk ettim .Siz de bu şekilde paranızı heba etmeyin ayrıca olayı çok araştırmamama rağmen genel olarak sitelerde okuduğum; çoğu yazısının da çalıntı olduğudur.Dikkat edin iftira gibi bir amacım yok okumuş olduklarımı söylüyorum. Tavsiyem dini kitapları alırken araştırmanız Kuran'a Hadise aykırı düşüyor mu diye bir ön araştırma yapmaya çalışın internetten. Para kazandırmayın bu tip insanlara

    Şimdi size nedenlerini açıklayayım.

     Bestseller Uğur KOŞAR Kitaplarını Kesinlikle Almayın


     Bestseller Uğur KOŞAR Kitaplarını Kesinlikle Almayın


    İfadeleri görüyorsunuz. Bu ifadelere biz yabancı değiliz. Dinler arası diyalog faaliyetleriyle “hak din” olarak gösterilmeye çalışan ve oluşturulmaya çalışılan “dinler çorbası” çalışmasının başka bir versiyonu.

    Dikkat edin ve olabildiğince insanları uyandırın ki, bu oyuna gelmesinler. Çünkü yukarıdaki ifadeler insanın “İslam” dairesinden çıkmasına sebep olabilir.

    Rabbimiz “tek yol İslam” derken, yazar “her yol” Allah’a ulaştırır diyor. Rabbimiz “İslam’a giren kurtulur” buyururken yazar “yahudi de olsan yolun O’na ulaşacaktır” diyor.

    İSLAMIN TEK VE HAK DİN OLMASINI KURANDAN AYETLERLE GÖRELİM. (Bilgi sahibi olmak isteyenlere)
    NEDEN TEK DİN İSLAM ? BUYRUN

    “Şüphesiz ki Allah katında tek din İslam’dır…” (Al-i İmran 19) .
    “Kim İslam’dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de hüsrana uğrayanlardandır.” (Al-i İmran 85)
    “Kitap Ehli de inanmış olsaydı, elbette kendileri için hayırlı olurdu. İçlerinden iman edenler vardır, fakat çoğunluğu fıska sapanlardır. (Al-i İmran 110)
    “Allah, kimin göğsünü İslam’a açmışsa, artık o, Rabbinden bir nur üzerinedir” (Zümer 22)
    “Allah, kimi hidayete erdirmek isterse, onun göğsünü İslam’a açar; kimi saptırmak isterse, onun göğsünü, sanki göğe yükseliyormuş gibi dar ve sıkıntılı kılar. Allah, iman etmeyenlerin üstüne işte böyle pislik çökertir.” (6/125)
    Şu ayetler yeter herhalde, daha ayet var tabii ki bu husus hakkında, ben bir kısmını aldım.


    Kitap bestseller da ve ismi gerçekten hoş diye araştırmadan aldım ancak içinden çıkanları siz de görmektesiniz.

    Artık olayın boyutunu siz kendiniz ölçün ve kulak asmayın çünkü böyle insanların amacının farklı olduğu düşüncesindeyim.Okumayın,okutmayın. Eğer tartışılacak bir konu varsa, bu adamı savunacak biri varsa gelin ilmen tartışalım.

    Okumak isteyenler için de gine bir siteden aldığım kesit.




    Son zamanların en çok satanlar listesinin başında Uğur Koşar’ın kitapları geliyor. Kendini “modern çağın aydınlanmış bilgesi(!)” (Kendini Bilen Rabbi’ni Bilir s.21) olarak tanımlayan Uğur Koşar, Yaratan’ın kendisine “kendini bulma, izleme, derin bakma rahmeti verdiği”ni (s.26) iddia ediyor.
    İsimleri bile en basit anlamda pazarlama kurgusu içeren ancak daha derin hedefleri olduğu sezilen Uğur Koşar’ın kitaplarını baştan sona okumak yerine, şöyle bir göz gezdirdiğinizde sahih anlamda okura vereceği hiçbir şeyinin olmadığını görürsünüz.
    Bu tip kitapların riski sadece paranız ve zamanınızın boşa gitmesiyle sınırlı olsa keşke! Bu durumda bir daha almaz ve okumazsınız. Ama özellikle Koşar’ın kitapları mayın tarlası gibiler. Bu mayınlara siz basmasanız da birileri gelir basarda, maazallah inancını yitirebilir.
    Eserlerinden noktası virgülüne dokunmadan birkaç bölümü iktibas edelim de, ne demek istediğimiz anlaşılsın.
    “Yaradan sana neden Hıristiyan oldun ya da neden Yahu­di oldun diye sormayacaktır. O sana neden benim yolumda olmadın diye soracaktır. Onun yolu sevgi yoludur. Çünkü O sevginin kaynağıdır ve unutma tüm mezheplerin, dinlerin yolları O’na uzanır. Şimdi bir çocuk Hıristiyan bir toplumda doğmuşsa o na­sıl Müslüman olsun? Allah senin yüreğindeki sevgiye bakar. Ayırım yapan zihindir.
    Sana, sen bir Hıristiyan’sın derler, ona sen bir Müslüman’sın derler. Yaradan huzurunda herkes birdir, O herkesi eşit yaratmıştır, o halde bu ayrımı neden yapıyorsun? Sevgi gerçek dindir.
    Yaradan namaz kılmanı ister ve namaz kılmaya izin veren Yaratıcı aynı zamanda meditasyonun doğmasına da izin vermiştir. Meditasyon Buda taralından ortaya çıkmış olabilir, fakat Yaradan izin vermeden bir ağacın yaprağı bile yerin­den nasıl oynasın?
    Sence Yaradan namaz kılmanı ve meditasyon yapmanı neden istemiştir, buna neden izin vermiştir? Çünkü namaz kıldığında ya da meditasyon yaptığında zihinden arınırsın, içsel yolculuğuna doğru yolculuğa çıkmışsındır…” (Kendini Bilen Rabbi’ni Bilir s.142)
    “Önemli olan se­nin öz niyetindir, sen Tanrı da desen yahut sen Allah da desen önemli olan kullandığın kelime değildir. Ben Allah diyorum, batı Tanrı diyebilir, doğu Yaradan di­yebilir. Tüm yollar O’na uzanır, sen Müslüman da olsan, sen Yahudi de olsan senin yolun O’na ulaşacaktır. Anlıyor musun?” (Kendini Bilen Rabbi’ni Bilir s.224)
    Daha fazla örnek vererek yazıyı uzatmaya gerek yok. Dinler arasında bir fark olmadığı iddia edilip, bir nevi deizm propagandası yapılıyor.

    Bu yazıyı da abimiz not olarak düşmüş .

    BU MAKALE SONRASIN UĞUR KOŞAR KİTABININ 35. BASKISINDAN İLGİLİ BÖLÜMLERİ ÇIKARDI. ELİMİZDEKİ 15. ve 25. BASKILARDA YER ALAN İSLAM'I TAHRİF ETMEYE YÖNELİK METİNLERİN SADECE YAZIMIZA KONU EDİLEN 142 SAYFANIN ÇIKARILMASIYLA GÜYA OKURA KARŞI BİZİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYA ÇALIŞIYOR. OYSA ESMA-ÜL HÜSNA İLE İLGİLİ ESERİ TÜMÜYLE ÇALINTI. İSTERSE BİR GÜN NEREDEN ÇALDIĞINI DA YAZARIZ. DİĞERLERİ İSE İFSATTAN BAŞKA BİR AMACI YOK METİNLERİ HER YERİ İSLAM İTİKADI AÇISINDAN PROBLEMLİ. TAVSİYEMİZ BAŞKASININ ELİNE GEÇMEMESİ İÇİN BU KİTAPLARI BULUNDURANLARIN YOK ETMESİDİR.


    Tanıdıklarımız ve çevremizdeki insanlar bu kitabı okuyarak hem maddi(para,vakit) hem de asıl önemlisi manevi yönden zarar görmesin .O yüzden bu bilgiyi Allah Rızası için sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşalım. Çevremizde yakınlarımızı okuyor görürsek uyaralım. Mazallah insanın imanını alacak yazılar bunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 15 Mayıs 2015; 22:59:16 >







  • Peki " kendince doğruları söylemek" ifadesi yerine ben, insanları olmayan bir yola yönlendirmesi ki tamamen yanlış bilgiler içermesi madem namazdan bahsediyor yanına Allah meditasyon da istedi demesi hangi ayet hadis de geçiyor deist propagandası yapacaksa Allah yazısı üzerinden yapmasın bunu ,İslam üzerinden yapmasın , videolarını da izledim hadis felan da söylüyor yani şimdi bu adamı araştırmayan herkes bu adamı gayet samimi ihlaslı bir Müslüman olarak biliyor ama kitabında yazan şeyin İslamla alakası olmamakla birlikte Allah'a ulaşma yolunu hristiyan olarak da olabileceğini söylüyor . Sana bir ayet göstereyim. Dediler ki: "Yahudi veya Hıristiyan olun ki hidayete eresiniz." De ki: "Hayır, (doğru yol) Hanif (muvahhid) olan İbrahim'in dini(dir); O müşriklerden değildi."
    quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    rab, yaradan da kesin yok da ilah çok garip geldi hiç kullandığımı hatırlamıyorum ama araştırmak lazım

    Kültürel alışkanlıklar dinin emri gibi gösterilemez. Hristiyanlar da ''Rab'' diyor. Tanrı kelimesi Arapçadaki ''ilah'' kelimesinin Türkçe karşılığıdır. İlah demekte bir sakınca olmadığına göre Tanrı demekte de yoktur. Onu derken neyi kastettiğin önemlidir.
  • Bu adam kafayı yemiş ne anlatıyo ya teşekkür ederim uyardığınız için şimdi değil ama almayı düşünüyordum çok satıldığı için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgabjk

    Bu adam kafayı yemiş ne anlatıyo ya teşekkür ederim uyardığınız için şimdi değil ama almayı düşünüyordum çok satıldığı için

    Başka insanlar da düşmesin iye mümkün oldukça çevremizi uyaralım yeter . Özellikle Whatsapp,Facebook,Twitter gibi sosyal platformlardan paylaşım yaparsanız daha da bilinçleniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    quote:

    Orijinalden alıntı: tolgabjk

    Bu adam kafayı yemiş ne anlatıyo ya teşekkür ederim uyardığınız için şimdi değil ama almayı düşünüyordum çok satıldığı için

    Başka insanlar da düşmesin iye mümkün oldukça çevremizi uyaralım yeter . Özellikle Whatsapp,Facebook,Twitter gibi sosyal platformlardan paylaşım yaparsanız daha da bilinçleniriz.

    Alıntıları Göster
    Dinlere inanan biri değilim fakat adam kendince doğruları söylemiş ne var bunda? Hem haklılık payı da var. Din ırkçılığı yapmaktan vazgeçin artık!




  • La Haine kullanıcısına yanıt
    Peki " kendince doğruları söylemek" ifadesi yerine ben, insanları olmayan bir yola yönlendirmesi ki tamamen yanlış bilgiler içermesi madem namazdan bahsediyor yanına Allah meditasyon da istedi demesi hangi ayet hadis de geçiyor deist propagandası yapacaksa Allah yazısı üzerinden yapmasın bunu ,İslam üzerinden yapmasın , videolarını da izledim hadis felan da söylüyor yani şimdi bu adamı araştırmayan herkes bu adamı gayet samimi ihlaslı bir Müslüman olarak biliyor ama kitabında yazan şeyin İslamla alakası olmamakla birlikte Allah'a ulaşma yolunu hristiyan olarak da olabileceğini söylüyor . Sana bir ayet göstereyim. Dediler ki: "Yahudi veya Hıristiyan olun ki hidayete eresiniz." De ki: "Hayır, (doğru yol) Hanif (muvahhid) olan İbrahim'in dini(dir); O müşriklerden değildi."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 25 Nisan 2015; 10:07:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    Peki " kendince doğruları söylemek" ifadesi yerine ben, insanları olmayan bir yola yönlendirmesi ki tamamen yanlış bilgiler içermesi madem namazdan bahsediyor yanına Allah meditasyon da istedi demesi hangi ayet hadis de geçiyor deist propagandası yapacaksa Allah yazısı üzerinden yapmasın bunu ,İslam üzerinden yapmasın , videolarını da izledim hadis felan da söylüyor yani şimdi bu adamı araştırmayan herkes bu adamı gayet samimi ihlaslı bir Müslüman olarak biliyor ama kitabında yazan şeyin İslamla alakası olmamakla birlikte Allah'a ulaşma yolunu hristiyan olarak da olabileceğini söylüyor . Sana bir ayet göstereyim. Dediler ki: "Yahudi veya Hıristiyan olun ki hidayete eresiniz." De ki: "Hayır, (doğru yol) Hanif (muvahhid) olan İbrahim'in dini(dir); O müşriklerden değildi."
    Din ırkçılığı da yapmıyoruz Allah ayetinde "BUGÜN DİNİNİZİ SİZİN İÇİN İKMAL EDİP, ÜZERİNİZE NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAM'I SEÇTİM" diyor .Diğer dinlerle bizim dinimizi karıştırıp Allah'a ulaşmayı söyleyenlerin neye hizmet ettiklerini siz düşünün .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    Din ırkçılığı da yapmıyoruz Allah ayetinde "BUGÜN DİNİNİZİ SİZİN İÇİN İKMAL EDİP, ÜZERİNİZE NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAM'I SEÇTİM" diyor .Diğer dinlerle bizim dinimizi karıştırıp Allah'a ulaşmayı söyleyenlerin neye hizmet ettiklerini siz düşünün .

    Alıntıları Göster
    Uğur Koşar'ın bütün kitaplarını okumuş birisi olarak söylüyorum, sizin bu yaptığınız bir uyarma/öneri değil karalamadır. Uğur Koşar'ın fikirlerini, benimsediği şeyleri sizin kabul etme zorunluluğunuz yok. Beğenmediyseniz okumayın.




  • Kitabin icerigini sahibinden izinsiz paylasmak veya basmak suc teskil ediyor sanirim.
    Mesajinizi duzenlerseniz daha iyi olur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raiverd

    Kitabin icerigini sahibinden izinsiz paylasmak veya basmak suc teskil ediyor sanirim.
    Mesajinizi duzenlerseniz daha iyi olur bence.
    Tanrı, Allah, God, Yehudda, Rab, Yaratan, Yaratıcı ? Problem nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Tanrı, Allah, God, Yehudda, Rab, Yaratan, Yaratıcı ? Problem nedir ?

    Alıntıları Göster
    uğur koşar kim ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Sırıtan Adam

    Uğur Koşar'ın bütün kitaplarını okumuş birisi olarak söylüyorum, sizin bu yaptığınız bir uyarma/öneri değil karalamadır. Uğur Koşar'ın fikirlerini, benimsediği şeyleri sizin kabul etme zorunluluğunuz yok. Beğenmediyseniz okumayın.



    quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    Tanrı, Allah, God, Yehudda, Rab, Yaratan, Yaratıcı ? Problem nedir ?

    @MrSırıtan
    Kardeşim kimseyi karalamıyorum . Ben bu işten para kazanmıyorum.Ancak durumun hassasiyetini anlamak lazım. En güzel isimler Allah'ındır kitabı da var . Şimdi bu adam hem öyle deyip hem Tanrı farketmez demesini neye bağlarsınız Peki . Fikirlerine lafım yok istediği düşüncede olsun ama bunu İslam dini üzerinden yürütmesin. Kitabına farklı isimler koysun.Allah De Ötesini Bırak diyip tanrı da dedirttirmek ne oluyor . Allah'ın yoluna Kuran'da tek yoldan, "İslam" la ulaşılır adam Hristiyan Yahudi farketmez diyor O zaman Allah ismini kullanarak basmasın kitap. Sonucu size bırakıyorum.
    @Maggese
    Şöyle söyliyim Yehova Yahudilerin tanrılarına verdiği isim. Tanrı kelimesi de çoğullaştırılabilir bir kelime ki zamanında Zeus,Afrodit ,Ra tanrı değil miydi . Ancak Allah hepsinden ayrılır Kur'an da da Allah geçer zaten. Eğer Allah ismi yerine Tanrı ismini kullanırsak bu tamamen karışır hangi tanrı dersin ancak Allah dediğinde tek bir şey anlaşılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 25 Nisan 2015; 18:24:27 >




  • yesilhop Y kullanıcısına yanıt
    Karışır dersen doğru olabilir ama Allah kelimesi dilimizde Tanrı çoğulu tanrılardır. Mekke müşrikleri de Allah'a inansın inamasın Allah diyordu, Puta tapanlarda Allah diyordu.
  • Şöyle kısa kesit vereyim buyur bilgilenelim varsa sıkıntınız tartışalım

    Allah ya da Tanrı farkeder mi?


    Rabbimizin özel ismi olan Allah isminin yerine Tanrı kelimesinin kullanılması asla ve asla uygun olmamaktadır... Çünkü Cenâb-ı Allah beni güzel isimlerim ile çağırın buyurmaktadır. Tanrı kelimesi de o güzel isimler arasında yer almamaktadır. Hiç şüphesiz Rabbimizin bin bir ismi bulunmaktadır, ancak, Kur’ân-ı Kerim ve Sevgili Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalâtüvesselâm tarafından bu güzel isimler, Esmâül-hüsnâ diye tanımlanmaktadır. Bunlar: Celil, Cemil, Cemâl, Celâl, Rahmân, Rahîm, Hannan, Mennan, Sübhan, Deyyan ve benzerleri olup 99 tane güzel isimler olmaktadır. Bu güzel isimler, Kur’ân-ı Kerim ve Sevgili Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalâtüvesselâmın ifadesiyle Rabbimizin özel ismi olan Allah isminin tanımıdır. Yani Rabbimizin özel ismi olan Allah ismi söylendiği an bu güzel isimlerin tamamı söylenmiş olunmaktadır...


    Bazıları şöyle karşı çıkmaktadır: “Allah ismi Arapçadır biz kendi dilimizin ifadesi olan Tanrı kelimesini kullanacağız bunun ne sakıncası vardır?”
    Evet, hem de çok sakıncası vardır...
    İslam âlimlerinin tamamı Rabbimizin özel ismi olan Allah isminin Arapça değil de Allah’ça olduğunda ve Arap lisanında değil ancak Kur’ân-ı Kerim’de bulunduğunda karar kılmışlardır. Çünkü Rabbimizin özel ismi olan Allah kelimesinin dilimizde karşılığı olmadığı gibi Arap dilinde de ve diğer milletlerin dillerinde de karşılığı bulunmamaktadır. Nasıl olur denirse, ben de bal gibi olur derim. Çünkü dil uzmanları bulamamışlar... Bulanlar olursa lütfen beni de bilgilendirsinler, çok memnun olacağımdan şüphe duymasınlar!...
    Sizin kullanacağınız ve kullandığınız Tanrı sözünün karşılığı Arapçada “İlâh” olmaktadır. Farsçada “Hüda” olmaktadır. Fransızcada “Dieu” olmaktadır. İngilizcede “God” olmaktadır. Almancada “Gott” olmaktadır. Estonyacada “Junel” olmaktadır. Arnavutçada “Zot” olmaktadır. Bulgarcada “Gor” olmaktadır. Norveççede “Gud” olmaktadır. Bunlar da Rabbimizin özel ismi olan Allah isminin karşılığı olmamaktadır. Oysaki Kelime-i Tevhitte olsun, Kelime-i Şahadette olsun, her gün okunan ezan-ı Muhammedilerde olsun “Lâ ilâhe illallah” okunmaktadır. Görülmektedir ki, Arapça olan “İlâh” kelimesinin şahsında bütün dillerdeki ilahlar ret edilmekte Rabbimizin özel ismi olan Allah ismi onaylanmaktadır... Çünkü “Lâ ilâhe illâllah’ın Türkçe anlamı “Lâ (yok) ilâhe (hiçbir ilâh yoktur) ill Allah (sadece Allah vardır”) demektir. Burada ki bir sır, Kur’ân-ı Kerim’in Allah kelâmı olduğunu ispat etmektedir.




  • yesilhop Y kullanıcısına yanıt
    Peki ilah, rab, yaradan demekte bir sakınca var mıdır ?
  • rab, yaradan da kesin yok da ilah çok garip geldi hiç kullandığımı hatırlamıyorum ama araştırmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    rab, yaradan da kesin yok da ilah çok garip geldi hiç kullandığımı hatırlamıyorum ama araştırmak lazım

    Dostum Allah yerine alternatif aramıyorum. Sadece rab, yaratan, gibi kelimeleri de kullanıyorsak Tanrı'da diyebiliriz diyorum. Mesela Tanrım diyerek kime dua ediyorsun bellidir, Rabbim derken de bellidir yaratanım dediğinde de bellidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    rab, yaradan da kesin yok da ilah çok garip geldi hiç kullandığımı hatırlamıyorum ama araştırmak lazım

    Kültürel alışkanlıklar dinin emri gibi gösterilemez. Hristiyanlar da ''Rab'' diyor. Tanrı kelimesi Arapçadaki ''ilah'' kelimesinin Türkçe karşılığıdır. İlah demekte bir sakınca olmadığına göre Tanrı demekte de yoktur. Onu derken neyi kastettiğin önemlidir.
  • Tek derdiniz bu değil mi ? Bırakın bu işleri kim nasıl isterse öyle hitap eder. Müslümanmış, hristiyanmış isterse krem peynire tapsın size ne ? Ayrıca Tanrı demekle ben de bir sakınca görmüyorum. Benim bildiğim Allah Arapça, God İngilizce, Tanrı Türkçe, Rab İbranicedir. Yani yazarın dediği gibi hepsi O'na ulaşır. Tanrı diyoruz diye cehenneme gidecek halimiz yoktur umarım. Uğur Koşarda kendi düşüncelerini yazmış, eleştirirsin anlarım ama almayın, aldırmayın diye karalamak kimsenin haddi değil. Sonuçta her yazarın hitap ettiği bir kesim vardır. Bende Kadir Mısıroğlu, Mustafa Armağanı sevmem hatta tiksinirim ama gidip de kimseye almayın, okumayın diyemem haddim değil. Okuyan varsa saygı duyarım ama ben okumam. O yüzden sizde Uğur Koşar okumazsınız olur biter. Bunu bu kadar büyütmenin bi anlamı da yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyyn -- 25 Nisan 2015; 21:44:18 >
  • Arkadaslar Peygamberimizin Ameller niyetlerine goredir diye hadisi vardir siz niyetine gore dusunuyorsunuz dogru ancak öncelikle dini emirleri bilmemiz lazım. Yukaridaki paylastigim yazida da Allah beni guzel isimlerle cagirin buyurmaktadir diyor yani Tanri kelimesini kullanmak sakincalidir gine yukarida gorusumu acikladim.Once hukumleri bilip sonra bu hukumlere uymaya calismaliyiz eger uymaya calisirken bir yanlisimiz varsa ama iyi niyetliysek Allahin izniyle tovbe ederiz ve Allah niyetimizi bilir, bizleri affeder Insallah .Ancak bu Tanri olayina dikkat edelim lutfen. Ayrıca biraz zıtlaşır gibi Tanrıyı savunuyorsunuz Allah lafzı yetmiyor mu acaba kasti yaptığınızı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 25 Nisan 2015; 21:57:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilhop

    Arkadaslar Peygamberimizin Ameller niyetlerine goredir diye hadisi vardir siz niyetine gore dusunuyorsunuz dogru ancak öncelikle dini emirleri bilmemiz lazım. Yukaridaki paylastigim yazida da Allah beni guzel isimlerle cagirin buyurmaktadir diyor yani Tanri kelimesini kullanmak sakincalidir gine yukarida gorusumu acikladim.Once hukumleri bilip sonra bu hukumlere uymaya calismaliyiz eger uymaya calisirken bir yanlisimiz varsa ama iyi niyetliysek Allahin izniyle tovbe ederiz ve Allah niyetimizi bilir, bizleri affeder Insallah .Ancak bu Tanri olayina dikkat edelim lutfen. Ayrıca biraz zıtlaşır gibi Tanrıyı savunuyorsunuz Allah lafzı yetmiyor mu acaba kasti yaptığınızı düşünüyorum.
    Sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.