Şimdi Ara

Türk telekomdan uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu firma ile ugraşmaktan bıktım artık çıldırma seviyesine geldim 3 kere genel müdürlük 3 kere arıza kaydı açtım sonuç 0 10 gün öncesinde türknet 50mbit hız alıyordum
    azar azar kıstılar hat degerlerim 8- ile 12mbit arası gidip geliyor iptal ettim türkneti sonuç aynı işin sonunda herşey binaya kadar normalmiş sorun bina içi tesisat ve modem splinter a atılıyor böyle rezillik görmedim arkadaşlar kimseye şikayet edip düzelttiremiyorum

Orijinalden alıntı: mcrew

Türk TElekom mu Türknet mi

türknet in hiç bir suçu yokmuş altyapıyı hattı bozan türktelekomun suçu türknet sadece türktelekoma yaptırımı yok ondan kızdım onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

internet yavaşlama sorununu sadece akşamları çekiyorsan muhtemelen sorun turknet dedir.

dostum hattım çöktü resmen ya 45mbit alıyordum hat degerlerini alta ekliyorum şuanki durum türknet ve türktelekom aynı durumda Türk telekomdan uzak durun

• BlueLogic kullanıcısına yanıt
    Hız sorununda tüm sorun Türknettedir. Örnek Ssg çıkışı 100mbps ise 300 kullanıcı bağladıysa herkrs kullandığı zamanlarda sana 1 mbps gelir gelmez. Olay bundan ibaret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Akşamları internetin aşırı yavaşlaması Türk telekomda da var. 4 aydır istisnasız her gün akşam 8 - gece 1 arası internet felç, ping uçuk.

Orijinalden alıntı: scatter

Hız sorununda tüm sorun Türknettedir. Örnek Ssg çıkışı 100mbps ise 300 kullanıcı bağladıysa herkrs kullandığı zamanlarda sana 1 mbps gelir gelmez. Olay bundan ibaret

türknet iptal ettim türktelekoma geçtim aynı altyapıyı bozdular portu filan sanırım

Orijinalden alıntı: scatter

Aslında deneyebilirsen ankastreden bağlayıp ekran görüntüsü alsan daha iyi olur.

modemi ordan baglayıp hız testimi yapayım ?

TürkNet den uzak durun

Superonline uzak durun

Uydunet uzak durun

Milleni uzak durun

Uzak durun uzak durun

Ya dumanla haberleşin yada kendi fiber alt yapınızı çekmeye başlayın yoksa uzak durduklarınız yüzünden hiç internet kullanamazsınız.

Orijinalden alıntı: plusnettr

Türk Telekom dan uzak durun

TürkNet den uzak durun

Superonline uzak durun

Uydunet uzak durun

Milleni uzak durun

Uzak durun uzak durun

Ya dumanla haberleşin yada kendi fiber alt yapınızı çekmeye başlayın yoksa uzak durduklarınız yüzünden hiç internet kullanamazsınız.

uydu net olduda bizmi kullanmadık

şikayetvarda gördümki çok kişiye iki katı haksız fatura yollamışlar, bunlarda adalet yok haksızlık var,

Yafudi Telekom Kudusün acısını bizden çıkarıyor yetkililer görmeyecekmi ?

Kudüs tartışılmaya başlayalı herkese iki katı fatura göndermeye başladılar.

İki katı haksız faturayı düzeltmeden arayıp bizi 5 ay sonra biten taahhüt için yeniden uzatmaya ikna çabası gösteriyor, utan ey T Telekom

Konusu burada:
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-internet-adsl-yanlisliklari--130350848

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 20 Aralık 2017; 12:32:23 >

• BlueLogic kullanıcısına yanıt
    Hız testi değil modem kaçla bağlanmış db kaç gibi bilgileri almak için. Eğer evdekiyle aynı ise yollayın görüntüyü firmaya bak kardeşim senin gelen kablonda sorun var dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türknet'ten uzak durun Türk Telekom'u mumla aradım.
  • Gelen Hatta genelde %95 sorun bulunmaz kendi kablonuzu ufak bi kabloyla değiştirip. Gelen değerlere bakın bunu yapmayı bilmiyorsanızda elektrikçi çağirin elektrikçi baksın yıllardır türk telekom müşterisiyim bi ara 7 aylığına türknet serüvenim oldu sonra birdaha tövbe ettim türk telekom dişinda kullanılmayacağini anladim bölgeden bölgeye çalışandan çalışana değişiyor bu türk telekom müdürlükleri bizim burda pek sorun olmuyor gayet hızlılar sorunu hemen çözüyorlar herkes altyapı için 6-7 ay beklerken ben 1 ayda bağlattim altyapıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom bu 11. ay faturasını haksızca iki katı üretmişti, bu gün mail atmış faturayı ödemezsen bağlantınız kapatılacak, 24 tl kapatma ücreti alınak yazıyor, açmak içinde ayrıca, Türk Telekomun hırsızlığına dur diyecek devlet kurumu yokmu ?

• Merhaba arkadaşlar 2 haftalık eziyetin sonunda ekipleri binaya getirtebildim adsl tster cigazı ile test yaptılar bina girişime gelen hat degerleri maximum 12mbit çıktı tam düşündügüm gibi çıktı yani suç onlarda saha dolabı ile bina ankestrasına gelen kabloda arıza var dediler yapamadılar telefon ettiler diger ekip e yönlendirdik dediler sizce kanalizasyondan gelen kablolardamı arıza yapmıştır arkadaşlar ve sizce ne kadar sürer yapmaları haftalarca ayarca sürerse vay halime mevcut olan 12mbit aldıgım hattıda komple kapattı gelen ekip bekliyorum bakalım

2 hafta önce 11mbps kullanırken şu an ki hızım

Türk telekomdan uzak durun

Birde ortak ip havuzuna atmışlar sağolsunlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.