Şimdi Ara

Türk telekom wifi5 fiber vestel marka yeni modem (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
16.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Uzaktan bakınca öyle bir de youtube gibi kaynak kötüyse her zaman kötü. Youtube un 4K sı zaten 1080p ye eş değer.

  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

    Dizi ,film ve videoların içeriği, video kalitesinden daha önemli. Saçma sapan filmleri 4k izleyeceğime 480p Kemal Sunal izlesem daha iyi. Takılmıyorum ben çok fazla, hala 720p izliyorum dizilerimi

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Bu konuya katılmıyorum, 4K tuhaf içerikleri kalitesinden dolayı izlediğim olmuştur Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem 

  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

    Piyasada gerçek 4K çok az. Çoğu upscale edilmiş görüntüler. Haliyle çok kaliteli değiller. Yani aslında teknoloji bir taraftan hızla ilerlerken o teknolojiden tam anlamı ile faydalanmak çok uzun yıllar alabiliyor. Her şey eş zamanlı ilerlemiyor ya da standart son kullanıcı için bu yeniliklere ekstra para ayırmak pek anlamlı olmuyor. Çok yüksek internet hızları, çok yüksek görüntü kalitesi, çok hızlı bilgisayarlar falan hiçbir şey ifade etmiyor standart kullanıcı için.

    Bugün 16K TV satılıyor. Teknoloji artık bu kaliteyi son kullanıcı için üretilen TV'ye koyabiliyor. Ama gel gör ki buna uygun içerik yok. Özel olarak üretilmiş videolar haricinde 16K yayın yapan bir TV kanalı ya da streaming servisi yok. 4K için bile içerik sınırlı. Mevcut içeriklerin çoğu gerçek 4K bile değil. İnternet hızı da bence böyle. Şu an kullanıcıların belki binde birlik bir kesimi için 100mbps üzeri hızlar bir anlam ifade eder. Geriye kalan %99,9 için internet hızının 100mbps olması ile 1000mbps olması arasında hiçbir fark yok. Çünkü o 1000mbps'yi kullanacak hiçbir şey yapmıyor insanlar. Bizim binaya fiber geldi. Şu an 24mbps kullanıyorum zorunlu olarak. 100mbps mi alsam yoksa 50 ya da 75 mi onu düşünüyorum mesela. Neden? Çünkü benim için 50 ile 100 arasında pek fark yok. TV 1080p, konsolda arada oyun oynuyorum onun için de 50mbps yeterli ping düşük olduktan sonra. Netflix var o da 1080p olan paket. Yine de 100mbps alırım muhtemelen çünkü fiyat farkı sadece 10 lira. Ama 50 lira fark olsa düşünmeden 50 alırım. Çünkü dediğim gibi esasen ihtiyacım yok. Daha doğrusu bu 100mbps'yi tam kapasite kullanacak iş yapmıyorum ki ben teknoloji aşığı bir insanım. Çoğu insan benim durumumda. Zaten vakti olmuyor insanların. Akşam açıp Netflix'ten film izlemek için 24mbps de yetiyor.





  • 500mbps hıza başvurdum bu modemle gelmişler. allah akıl fikir versin

  • Telekomla 2 defa görüştüm modem değişsin diye.Ne lanet bir modem bu.Çekim mesafesi kötü tam 500mbit vermiyor ben anlamadım.Üstelik lan portları 100mbit.500 ve üzeri bağlatan insanlara neden bunu getirirler anlamadım.

  • Modem arayüzünden 1 2 ekran görüntüsü paylaşsanız da fikir sahibi olsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom fiber de kendi routerımızı kullanabiliyormuyuz ?

  • Reanimate kullanıcısına yanıt

    Evet, kullanabilirsiniz. PPP bilgilerinizi kendi cihazınıza girmeniz yeterli olacaktır.

  • Kullanıcı adı: *kullanıcıadınız

    Şifre: *şifreniz

    VLAN ID: 35


    Bunları girmek yeterli oluyor.

  • 30 haziranda fiberim geldi dün sabahda talebim üzerinde erkenden gelip vestel modemi zte 'ile değiştirdiler


    Vestel Modem


    Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem


    ZTE Modem


    Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werseveN -- 3 Temmuz 2022; 16:51:42 >




  • werseveN kullanıcısına yanıt

    Nasıl değiştirebildiniz?Ben o kadar söyledim baktım olacak gibi değil halo 50g mesh sistem aldım uygun fiyata bulunca artık.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem 

  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt

    Hala eski abonelere açık değil :D

  • FletneR_ F kullanıcısına yanıt

    dostum müşteri hizmetlerine modemin geldiği ilk günden twitter üstünden kayıt bıraktırdım hızım böyle böyle diye sonra cat7 kablo satın aldım modemin böyle olduğu aklıma bile gelmemişti en son modemi kontrol edip güldüm direkt :D ilk arayan kadın vestel modem özelliklerinden ve vestelden haberi yoktu sanırım bana tılgın'lar destekliyor diyip durdu ben de siz daha iyi bilirsiniz tabi diyip kapattım prime müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim modemin özelliklerini teyit ettirdim kadın anladı sağolsun arıza kaydı olduğu için işlem yapamadı ama arıza kaydına bu durumu ek olarak not alabildi saha ekipleri devraldığı için arızayı cumartesi günü gelip yeni routerı takıp gittiler 2 3 saati aşkın ip almadığı için internetim yoktu ama 216'lı bi numaradan aranıp sorunun hallolduğunu söylediler kontrol ettim gelmişti ama yine de router alıcam gibi çünkü kablosuz 5ghz perfomansı 500lük pakette 200 mbpsi geçmiyor android cihazlarda daha düşük.





  • Ben archer c5v modemde anlık dalgalanmalar oluyor diye bu modeme geçtim daha da kötüleşti. Şu anda uzak odalardan bağlanırken çekim gücü de azaldı. Cs go ile ping yükselmeleri yaşıyorum sürekli. Hakim kablo kalabalığı istemiyor diye tekrar modem degisikligi isteyeceğim. Acaba zte mi istesem daha iyi olur? Yoksa c5v ye geri mi donmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı oldu hocam. Getirip vestel taktılar :(

    Başka sorunlar da var modemle ilgili veya değil bilmiyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/cihazlarimin-internete-baglanmamasi-turknet-ve-tt-rezaleti--153549034#153549151


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada atlamış olabilirim ama yine de sorayım: bu Vestel fiber "modem router" kutusundan ONT bağlantısı için bari Cat6 kablo çıkıyor mu???

  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Ont kutusundan güzel bir kablo çıkıyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    55-60 inch ve üzerindeki panellerde 4k çözünürlük şart PPI nedeniyle zaten 8k nın ortaya çıkması ihtiyaç sonucu büyük panellerde.


    35mm film ortalama 12k çözünürlüğe sahip 65-70mm IMAX gibi filmler ise 16k ya kadar çıkıyor çözünürlükte. DSL olsun aynasız fotoğraf makineleri rahatlıkla 4k ve 8k kayıt yapıyorlar cep telefonları da 4k-8k arasında dolanıyorlar kısacası içerik artacak zaman içerisinde sadece IPTV olarak taşınacak gibi bu içerik uydular için gereksiz bant genişliği oluşturuyor Türksat 8k test kanalı ile dünyada sayılı 8k yayın yapan kurumlardan bir tanesi.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.