Teğmen
19 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri
benimlenscim.com ve aynı isimde alınmış sosyal medya hesapları satılıktır ilgilenenler sayfadaki mail adresine ve bana PM Atabilir. #lens #optik
Arkadaşlar merhaba ben samsung s4 kullanıcısıydım telefonum arıza verdi yaptırmak yerine yedek telefonlarla idare ettim şuan iphone 4 kullanıyorum ama buraya kadarmış yenisini almam gerekicek bu ara düğündü falan çok masraf yaptığım için bu zamana kadar alamadım. hepsiburada.com'da ki fiyatlarda teknosa vatan computer vb. teknoloji marketlerinden daha uygun olduğunu gördüm iphone 7 128 gb ve iphone 7 plus 32 gb arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı sürekli indirime giriyor ama tam alacağıma karar veriyorum herkes ayrı bir şey söylüyor bütün özellikler aynı ama daha büyük ekran, batarya, 3gb ram ve tele lens kamera için 32 gblık bi plus almak mantıklı mı yoksa 7 128 gb alıp hafıza sorunu yaşamadan kullanmaya mı bakmalıyım? ilgilenenler olursa linklerini de bırakayım.

7 128 gb -http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8L

7 plus 32 gb -http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8O

Edit : bu arada ufak bir bilgilendirme telefonu alırsam eski telefonum gibi gittiği yere kadar kullanacağım satıp yeni çıkan modellerden alma gibi bir olayım hiç olmadı uzun vadede düşünürsen 128 daha mantıklı geliyor ama bilemiyorum 32 gb plus alıp hafızayı boşaltarak kullanmak çok mu işkence olur hala kararsızım.
Arkadaşlar Elimde LG G Pro LiteD682TR Model bi cihaz var şuan android sürümü 4.4.2 fakat bunu Android 5.0'a yükseltmem gerek kendi kullandığım telefonlar resmi güncelleme aldığıdından dolayı bu işlerle hiç uğraşmadım custom rom olayları hakkında bilgim yok malesef. Sorunsuz şekilde bunu nasıl güncellerim sorunsuz dosya veya kaynak gösterebiliceğiniz şeyler varsa yardım bekliyorum.
Arkadaşlar herhangi bir insanın yüz hatlarını V For Vendetta maskesiyle birleştirerek bu sonuca ulaşmak istiyorum.

Bu görüntü için Vendetta çizimi buldum yapmam gereken kişiye göre kaş ağız burun hatlarını yeniden şekillendirince güzel bir sonuç elde edemedim.Tam olarak yukardaki grafiği elde etmem gerekiyor.Yeniden çizim mi yapılmalı yoksa bilen varmı ?

Arkadaşlar bi youtube kanalım var videolarıma reklamlar geldi para kazanmada akfit ama hesabım bir adsende hesabıyla ilişkili olmadığı için video istatisktlerini ve kaç para geldiğini göremiyorum. Yardım edebilcek varmı ?
arkadaşlar wordppress kurduğum siteme yüklediğim videolarda ses var görüntü yok linki paylaştım bi kaç kişide normal ama geneli ses var görüntü yok şekilde çalışıyo full hd 1440p şeklinde yüklemiştim 720 p ye düşürdüm ama hala aynı ne yapabilirim
telefona format attım bi denetliyim dedim 96 mblık güncelleme buldu knox 2.0 ve knox benzeri çocuk modu + kilit ekranda s5 görünümü (sağ altta kamera kısayolu) geldi.
bunlardan biri fala büyüye inanmıyomuş falan arkadaşıyla anlaştık tabi geçmişini falan öğrenmiştim. hayatını iyice anlattım buna hatta iyice abartalım dedik okuduğu okulu bölümü falan söyledim yine anlamadı giderken de 400 lira bıraktı sağolsun ilerisi için hayırlısı dedim iyi kötü her türlü hayırlısı tabi.
Beyler Sportive'den 47 TL'ye barfiks bar almayı düşünüyodum;
Voit Door Barfiks Barı
fakat hepsiburada.comda gezerken Delta Kapı Barfiks Barı'na rasladım 23 TL Bu iki ürün arasında kalite ve sağlamlık bakımından bi fark var mı 105 kiloyum fiyat açısındanda önemli almam gereken başka ürünlerde var kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Dacia
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
LG
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 404
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 5.149 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.