Şimdi Ara

Türk Telekom Taahhüt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum, ben 1.5 yıldır Türk Telekom abonesiyim. Türk Net'e geçmek istiyorum ama taahhütüm var. İnternette okuduğuma göre 1 yıldan uzun taahhüt yapmak yasakmış. Link:http://www.milliyet.com.tr/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm Ben 1.5 yıldır Türk Telekom üyesiyim kapatmak istiyorum müşteri hizmetlerini aradım bu haberden bahsettim biz bilmiyoruz bundan haberimiz yok diyerek beni oyaladılar. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?



  • mail at orada geçen yasa var bu yasaya göre taahütsüz iptal istiyorum de yazılı cevap iste
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benonur

    mail at orada geçen yasa var bu yasaya göre taahütsüz iptal istiyorum de yazılı cevap iste

    Bende şimdi BTK'ya şikayet ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkpower2000


    quote:

    Orijinalden alıntı: benonur

    mail at orada geçen yasa var bu yasaya göre taahütsüz iptal istiyorum de yazılı cevap iste

    Bende şimdi BTK'ya şikayet ettim

    bir yazı okumuştum bulamadım şimdi taahütler yeni yasaya göre hazırlanıyormuş yani siz kapattığınızda sizden cayma bedeli almıyorlar güya indirimi açılış ücreti falan alıyorlar yani kitabına uymuş işler bence bekleyin birşey kalmamış ondan sonrada elveda dersiniz
  • Hemen mail atmek lazım.Bu yasa tanımaz firma düzeltmelerini yapmalı.

    tuketici@gtb.gov.tr ve tuketici@btk.gov.tr adreslerine mail atılabilir.
  • http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm 52. maddesinde belirtildiği üzere 24 ay taahhüt yapıldığı zaman ücretsiz iptal edebiliyorsun. Aynı sorun bende de var 840 lira taahhüt ücreti çıkardılar btk ya şikayet ettim yarın da tüketici hakem heyetine gideceğim.
  • gelişmeleri bekliyoruz arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz seviniriz
  • Bende merak ediyorum. BTK'ya şikayet ettim daha cevap gelmedi.
  • bu konuyu ana ekranıma sabıtlıyorum takıpteyım :)
  • Sonuç olarak bana böyle uzun bir cevap verdiler.http://i.hizliresim.com/dPXZNV.jpg Tam olarak ne yazdığını anlamadım. Ama müşteri hizmetlerinde ki kadın benden hala 350 TL para istiyor.
  • o yazının meali şöyle

    biz normalde 60 TL olan bir internet paketini 110 lira gibi uçuk rakama çıkarıp 24 ay taahhüt verdiğinde sana bunu 60 TL ye satıyoruz.

    Sen 110 lira bedeli olan bir şeyi her ay 60 TL 'ye alıyorsun. Bu şekilde otomatik olarak sana 50 TL indirim sağlıyoruz. Taahhütü bozarsan da her ay sana sağladığımız 50 TL lik bu indirim bedelini talep ediyoruz. Senden talep ettiğimiz indirimli kullandığın günlerin bedeli ve bağlantı ücretleri. O yüzden kralına şikayet etsen kimse bir şey yapmaz. Ben her türlü kılıfına uydururum. Canını sıkma ve otur oturduğun yerde kullan o ultra mega ciga internetini diyor.

    bu arada Türk Telekom bağlantı ücreti bundan 4-5 sene önce 26 liraydı, 2-3 sene önce 96 liraya çıkardılar. Şu an da 192 lira. Türk Telekom bu bedeli yeni aboneliklerde faturalandırıyor. Ama taahhüt imzalarsan almıyor. TAahhütü iptal edersen direk alır ama affetmez. O yüzden Türk Telekom'da şu an iki yıllık bir taahhüt demek kazığa sağlam bir şekilde oturmak demek. 5-6 aylık bir internet kullanımından sonra taahhüt iptali en az 500-600 TL. BTK nın bu konuda gram yaptığı bir şey yok.

    Ben zaten hali hazırda Türk Telekom üyesiyim bağlantı ücreti ödemeyeceğim diyorsan yeni bir şey çıkardılar kampanya katılım ücreti diye. 48 TL den başlamışlar. Yakında 98 lira olur. O da 192 TL'ye çıkar bir iki seneye. Isınma hareketleri bunlar.


    en kısa özeti, yasada geçen cayma bedeli, Türk Telekom'un talep ettiği ise indirimli kullandığın ayların bedeli ve sana ücretsiz sunduğu bağlantı, aktivasyon, kurulum ve kampanya katılım ücretleri

    yasada güzel bir açık bulmuşlar, btk zaten ahbabları bir şey demiyor. Devam ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 20 Mart 2017; 21:13:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkpower2000

    Sonuç olarak bana böyle uzun bir cevap verdiler.http://i.hizliresim.com/dPXZNV.jpg Tam olarak ne yazdığını anlamadım. Ama müşteri hizmetlerinde ki kadın benden hala 350 TL para istiyor.

    kitabına uydurduk çıkarsan seve seve ödersin demişler işte
    maceraya gerek yok bekle ve bitince elvada dersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benonur -- 21 Mart 2017; 16:39:58 >
  • Arkadaşlar merhaba. Dahil olduğum "Ev Telefonu" için 24 ay %15 indirim Taahütlü kampanyasında faturanın arkasında 2 liralık katılım ücreti "Cihaz" adı altında geliyor her ay. Ama kampanya da cihaz falan yok. Sizce bu sakınca oluşturur mu?

    Türk Telekom Taahhüt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski konuyu hortlattığın için teşekkür ederim. Ben aylar önce TürkNet’e başvurdum ve şu an hâlâ onu kullanıyorum ve hâlimden de çok memnunum. Türk Telekom kullandığım zamanları hatırlıyorum da..... Güzel zamanlardı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkpower2000

    Eski konuyu hortlattığın için teşekkür ederim. Ben aylar önce TürkNet’e başvurdum ve şu an hâlâ onu kullanıyorum ve hâlimden de çok memnunum. Türk Telekom kullandığım zamanları hatırlıyorum da..... Güzel zamanlardı :)
    Rica ederim hocam lakin yazdığım mesaja en yakın konu olarak Google bunu önerdi. Siz kurtulmuşsunuz. Darısı aynı niyette olanlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.