Voltaj dalgalanmasını önleyecek devre elemanı nedir?
Merhaba,
Araç kameramda pil olmadığı için marş sırasında voltaj dalgalanması yüzünden kamera kapanıp açılıyor. Bunu önlemek için kameranın 12v to 5v adaptörü ile sigorta kutusu arasına voltaj dalgalanmasını önlemek için bir kapasitör(veya farklı daha iyi bir eleman varsa?) koymak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bilgi verebilir misiniz? Kapasitör veya farklı bir eleman ile birlikte diyot vb birşey bağlamam gerekli mi? Örneğin 12v için kaçlık kapasitör ve diyot bağlamalıyım?
Kamera normalde 5v 2A ile çalışıyor. Sigorta kutusundan kameranın adaptörüne 12v geliyor. Beni 3-5 saniye voltaj dalgalanmasından koruyacak bir şey arıyorum.
BIOS XMP açıkken görüntü gelmiyor
Neoforza 32 GB (2x16) 7200 MHz DDR5 CL34 vardı Asus tuf gaming b760m-plus wifi anakartında xmp açık 7200 kullanıyordum sorunsuz ve 32 yetmeyince 64 yapayım dedim ve yine aynı ram'den satın alıp taktım fakat xmp açıkken ekran gelmiyor kapattığımda da 4800 mhz de çalışıyor ramler.
Hollanda Gezisi için önerileriniz nelerdir?
Selam dostlar, ilk defa hayatımda yurtdışına çıkacağım ve Hollandaya gideceğim. Hollanda havalimanından indikten sonra amsterdam'a gideceğim oteli orada tuttum. Trenle mi yoksa Otobüslerle mi ulaşım daha uygun? Bizdeki gibi onlarda da otobüs kartı veya tren kartı var mı? Gezilecek yerler hakkında önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
Hollanda oto yedek parçası
Merhaba,
Amsterdam taraflarında oto yedek parçaları (Ford için) nereden alınır? Turistik gezi için gideceğim gitmişkende bazı parçaları alayım diyorum.
Duvar Ses Yalıtım Öneriniz
Arkadaşlar, Benim salonum yan dairenin yatak odasına denk geliyor ve bende geceleri genelde film izlediğim için komşu da sanki televizyonunuz benim odamda çalıyor diyor. Bu sebepten en iyi ses yalıtımı malzemesi hangisidir? Salonum küçük ve bu sebepten öyle 5-10 cm kaplayacak şekilde malzeme olmaması lazım :)
Adalet yıkılsın yerine cami yapılsın?
Bir Arkadaş demiş ki BTK yıkılsın Cami yapılsın. Bende ilk BTK yerine Adalet Bakanlığı Yıkılsın Cami yapılsın diyorum.
https://forum.donanimhaber.com/btk-yikilsin-yerine-cami-yapilsin--146415716
CarrefourSA Bisiklet Satıyor
|
Bodruma giderken nerelere uğramalıyım?
|
Ford Servis Kazıkçılığı
Focus 2.5 Bagaj Amortisör
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 554
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 17.763 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 258 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar