Şimdi Ara

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
17
Favori
50.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...19...3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam hatırlamıyorum ama sanırım hızım 200 Mbps iken ıpv6 geldi sonradan 500 yaptım gitmedi ıpv6

EKLEME şu site açıyorsa ıpv6 vardır

Tele2 Speedtest Hizmeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Haziran 2026; 19:37:9 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

17 mayıs 2025 de cevap yazmışsın salak dh bildirim göndermemiş bende teşekkür edememişimTürk Telekom IPV6 [Ana Konu]  teşekkürlerTürk Telekom IPV6 [Ana Konu] 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

cevap verilmiş hocam twitterden @ttnet_destek mi ne vardı oraya açıkladım meseleyi 2 saatte çözdüler 2 kere aradılar yapmadan önce yaptıktan sonra

"TTDestek" hocam hesabın adı. Taahhüt yenilemek için 2 gün önce ben de bu hesaptan dönüş yapan bir yetkiliyle görüştüm. Mesaja cevap veren, ilgili birime aktaran, ilgili birimden aktaran zincirde hep farklı kişiler var. Bu sene epey cahilleştiklerini gördüm hiç olmadığı kadar basit bir taahhüt işlemi için. IPv6 desem bomba zannedip hattı ablukaya alıp ve "arıza kaydı" açarak (birisine öyle yapmışlar) dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma riski ortaya çıkabilir diye ses etmedim ben. Size hayırlı olsun. Ama büyük bir gerizekalılık yaptıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Haziran 2026; 14:18:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

sesli güldüm hocam Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]  ama yine de deneyin teşekkür ederim.

• lan bende de ipv6 gitti. gün içinde yarım saatliğine ont cihazı kırmızıya düştü. sonrasında internet geldi ama bir baktım ipv6 bağlı değil. taahhüt de yenilemedim. neden kestiler verdikleri hizmeti onu da anlamak güç.

x destek sayfasına yazdım durumu sizlerin de dediği gibi bakalım ne olur.

müşteri hizmetlerini arayıp soruyorum internete bağlısınız diyorlar :D
    eyv birader bilmiyordum ben sağ ol.

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cevabım bulunsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Apple fotoğraflar ile ilgili yaşadığım bir problem nedeniyle her şeyi denedim, geriye sadece cgnat’tan çıkmak kaldı. Statik IP güvenliğini sağlayacak kadar teknik bilgim ve ilgim yok. Telekom’dan ıpv6 talep ettim ve tanımladılar. Wan İP si alınmış ipv6 geliyor ancak cihazlar v6 ile çıkamıyor internete. Sanki prefix hatası var gibi, router prefix alanı boş. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum yoksa bu durum yaygın mı? Routerim bridge modeme bağlı. 6-7 yaşlarında bir mesh router. Linksys.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam aynen, ev ağında videolar fotoğraflar açılmıyor. Yapay zeka ve Telekom’la son 1 ayda konuştuğum kadar ailemle konuşmadım. Sır gibi problem. Teknik olarak terimlere hakim değilim ama Apple ile telekomun bağlantısında bir problem var gibi. Cgnat kaynaklı olabilir tek seçenek o kaldı benim deneyerek değiştirebileceğim. Ama prefix gelmiyor.

Kitlesel bir problemse kendiliğinden çözülür diye umuyorum ama Turkcell 5g de hiç problem yaşamadım garip bir şekilde.

Orijinalden alıntı: muratdanis

lan bende de ipv6 gitti. gün içinde yarım saatliğine ont cihazı kırmızıya düştü. sonrasında internet geldi ama bir baktım ipv6 bağlı değil. taahhüt de yenilemedim. neden kestiler verdikleri hizmeti onu da anlamak güç.

x destek sayfasına yazdım durumu sizlerin de dediği gibi bakalım ne olur.

müşteri hizmetlerini arayıp soruyorum internete bağlısınız diyorlar :D
    eyv birader bilmiyordum ben sağ ol.

Merhaba ekip tanıdığınız varsa benim ont sil tanıt işlemi yapılmıştı haliyle Ipv6 gitmişti ekip aynı anda işlem yapıldıktan sonra santrale ulaştı telefondan normalde işlemler mail ile oluyor ama tanımlıyor santral aklınızda olsun :)

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    hocam benim iş şöyle oldu, telekom müdürlüğünden biri aradı ve ipv6 alamıyormuşsunuz dedi. biz tanımladık kontrol sağlar mısınız dedi. baktım tanımlanmıştı.
    sonrasında bu numaramı kaydedin tekrar böyle bir durum yaşarsanız mesaj atmanız yeterli dedi.
    ben de kaydettim numarayı o konuda bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla hayır

Probleminiz hala devam ediyor mu?

Aynı şekilde iCloud sorunları için ben de arayışa girdim suçlunun TTNET olduğunu öğrendim burada ve başka bir çok forumda da aynı şeyler konuşuluyor. Sadece fotoğraflar olsa neyse, iCloud'dan bir dosya da indiremiyorsunuz. Mesela iPhone'u sıfırladınız diyelim yeniden kuracaksınız, telefon iCloud'a giriş yapamıyor ilk kurulumda dönüp duruyor sürekli. Bu gibi şeylerde mutlaka hücresel kullanmak gerekiyor.

Online işlemlerden talepte bulundum. X üzerinden desteğe yazdım beni anlayacaklarını düşünerek ama açılan arıza kaydının açıklaması şu şekildeydi " İnternete bağlanamıyor" :))

Bugün beni aradılar TTNET'ten IPv6 protokolüne geçişi sağlandı bilgisini verdiler.

Ben ONT cihazını direkt olarak Deco BE65 cihazına bağlayıp kullanıyorum bununla ilgili ayarları mı yapamadım yoksa ipv6 verdik diyip vermediler mi bilmiyorum ama ipv6'dan ip alamıyorum hiçbir şekilde.

Acaba IPV4 ayarlarını kullandığı için sorun olabilir diye bir ihtimal IPv6 PPPoe kullanıcı adı şifresi farklı olabilir diye şifre istedim müşteri hizmetlerinden aynı şifremi verdiler bana tek şifre olduğunu söylediler telefonda. IPv6 kullananlarda durum nasıl yine tek PPPoE şifresi mi kullanıyorsunuz?

Yapay Zeka ipv6 kullanmak için TTNET modemi kullanmanın zorunlu olabileceğinden falan bahsetti ama varsayım sadece onunkisi de

Acaba MAC Klon yapıp direkt kendi Routerini kullanıp da IPv6 kullanabilen var mı? Varsa internet bağlantı tipini IPv4 PPPoE kullanıcı adı ve şifresiyle mi yapıyor?

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 10 Eylül 2026; 17:18:0 >

• w00t. W kullanıcısına yanıt
    MAC Klon yapıp direkt kendi halo h80x routerimi kullanıp da IPv6 kullanıyorum. İnternet bağlantı tipini IPv4 PPPoE kullanıcı adı ve şifresiyle yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 1...19...3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.