< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeS -- 22 Şubat 2026; 0:27:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (38. sayfa)
-
-
merhabalar,
telekomun tanımladığı ipv6 lar dinamik mi,
değişmiş benim ki, ilk tanımladığı ip ye göre 3.blok değişmiş..
ipv6 yı niye dinamik tanımlıyorlar ki, çok garip..
_____________________________ İnsanda yok ise edep, neylesin medrese mektep,
okusa alim olsa, yine merkep yine merkep...
-
Evet, dinamik.
_____________________________ Life is in your hand // TT - 1 Gbps // Cimbom // Keenetic Titan (KN-1812) -
Taahhüt yeniledim hız yükselttim ipv6 gitti x ten yazdım müdürlüğe ilettim dedi bakalım tanımlayacaklar mı? sizde de oldu mu böyle bişe
_____________________________ -
Bugün IPv6 tanımlanmış X'ten talepte bulunursanız teknik ekip müdürlüğe bilgi iletiyor ardından IPv6 hattınıza tanımlanıyor. Her bölgede IPv6 olmayabilir.
İSS'nin verdiği yönlendiricilerde IPv6'da dışarıya port açabiliyor musunuz? Ben açamadım, zaten IPv6'da NAT yok, IPv4 gibi NAT'a port yönlendirme yerine güvenlik duvarından port açma olayı var daha çok. Ancak kendi yönlendiricilerinde bu seçeneği görememiştim, çeşitli başka sebeplerden onların verdiği yönlendiriciyi bırakıp kendimize Keenetic aldık. Ondaki IPv6 Pinholing desteği ile dışarıya IPv6 portu açabiliyor ve uzaktan bağlanabiliyorum. Kendi yönlendiricilerinde neden bu yok anlamadım.
ipv6 için nat kullanılmadığı için port yönlendirme olayı yok.
genelde router'ların varsayılan güvenlik duvarı gelen istekleri engeller. keenetic'in güvenlik duvarı ipv6 gelen istekleri varsayılan olarak engellemiyor olabilir.
https://ipadresimne.com adresinden hem IPv4 hem de IPv6 adresini görüp sorgulayabilirsin.
hız yükselttim benim de gitti.
Yaz X ten 3 güne geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ttnet desteğe mi ve ne yazayım metni atabilir misiniz rica etsem müşteri temsilcileriyle boğuşmaktan nefret ediyorum da
X talep metni; (daha dün ipv6 bağlantımız vardı 2 yıldır kullanıyorduk da zaten dün hız yükselttik taahhüt yeniledik ipv6 yok oldu lütfen teknik ekip ten anlayan birisi bu işe lütfen el atabilir mi ? @TurkTelekom @TTDestek @ttkomIR @TTVentures @turktelekomint) ben böyle hepsini etiketlerim 3 günde geldi
Müdürlük tanımlıyor yoğunluğa göre değişiyor
çok teşekkür ederim
Az önce Telekom'dan ev internet taahhütümü yeniledim (VDSL) ve IPV6 adresi tamamen gitti. Sadece IPV4 ile kaldım. Benzer durumu yaşayan var mıdır?
Sebebi ne olabilir sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Haziran 2026; 17:42:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Birebir aynı sorunu bugün yaşadım, siz nasıl halletiniz üstat?
İyi ki hız yükseltme yapmadım, yoksa ondan oldu sanacaktım. Hızımı aynen koruyup sadece TAAHHÜT YENİLEMESİ yaptım müşteri temsilcisi aracılığıylave IPv6 size ömürler oldu. Daha düne kadar aylardır vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Haziran 2026; 18:6:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitter dan talep et gelir en geç 1 hafta içinde
Neden böyle bir saçmalığa, gerizekalılığa imza atıp sizi bizi uğraştırıyorlar hocam? Aklım almıyor. Bunlarla uğraşacak kudret bende kalmadı ama yine de tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Yine gelişme olursa haberleşiriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Taahhüt yenilmeyle ıpv6 nın alakası ne ilginç
modemin ne onun ayarlarında ıpv6 aç kapa varsa ona bak yada modemi kapat aç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Haziran 2026; 18:49:11 >_____________________________ SİSTEM 1Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2
KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W -
Her yolu denedim kendi imkanlarımla, TT'nin iş bilmezliği, bir sonraki yenileme veya hız artırma işleminde sana da olma ihtimali yüksek hocam, arada kontrol et yine de. Üstte de arkadaşlar aynısını yazmış zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Haziran 2026; 18:56:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt