Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.115
Cevap
124
Favori
727.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar bıktım ben bu upload hızından. Bana en az 5 mbps upload hızı lazım. Şu anda FTTH 100 Mbps bağlantım mevcut, arasam oraya buraya yazsam parası neyse onu vermeyede razıyım 5 mbps upload hızı verirler mi? Yoksa boşa mı uğraşmış olurum?
  • Appetite kullanıcısına yanıt
    telekom üzerinden en kolay netspeed üzerinden 4 alabilirsin yoksa superonline, turksat veya vodafone altyapısı olması lazım
  • YALIN FİBERNET(H) LİMİTSİZ (100Mbps'ye kadar) 300G paketi kullanıyorum upload hızım 2 mbps olarak çıkıyor ölçümlerde.Bazı konularda 4'e çıktığı söylenmiş ama doğru mudur? 4 olması için arıza kaydı mı açtırmak gerekir öyleyse eğer?

    Not:Bu ay paket değişikliği yaptım.

    Şimdi müşteri hizmetleri prime yetkilisiyle görüştüm upload hızı arttırımıyla ilgili olarak talep mevcut ancak şu an için 2 üzeri upload hızı olan herhangi bir paketimiz yok; talepler doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor.Güncelleme olduğu zaman tarafınıza haber vererek upload hızınız arttırılır dedi.

    Online oyunlarda ne gibi bir etkisi oluyor acaba upload hızının?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bende fibernet 100 mbps 200gb paketini kullanıyorum önceden 4 sonra 3 şimdi 2 ye düşürdüler haberini bekliyorum ben paul doany e yazdım yine çözmediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Bende fibernet 100 mbps 200gb paketini kullanıyorum önceden 4 sonra 3 şimdi 2 ye düşürdüler haberini bekliyorum ben paul doany e yazdım yine çözmediler

    İlginçmiş hocam.Upload ı yükseltmek ek bir maliyet mi getiriyor ki TT'a düşürüyorlar?Yoksa upload içinde ayrı paket mi çıkartıcaklar arttırmak isteyenler için onun çalışması mı acaba bu?Şimdilik pek yapacak bir şey yok gibi duruyor.
  • Tabi ben bir de sabit telefon parası ödüyorum. Ama şu var ki bence bu konuda Türk Telekom yanlış bir politika izliyor. Yani günümüzde iş yerleri ve kısıtlı bir kesim harici kullanılmayan sabit telefonu insanlara direteceğine farklı şeyler yap gelirinden vazgeç demiyorum bilakis daha da fazla para kazan ama nasıl yap hem sen daha fazla kazan hem de müşterinin gönlünü kazan nasıl olabilir peki. Misal adam sabit telefona 25 25 vere vere bıkmış yalına geçecek de ki, yav kardeşim sen bir dur hele gel sen bizden sabit internet alıyorsun sabit telefonu da kapatma yine 25 tl öde ama gel mobilini bize taşı ev ses + mobil ses ortak 1000dk 1000sms 4GB mobil internet + Tivibu temel paket OTT de mesela hem mobilde bir abone kazanmış olursun hem de sabit telefon gelirinden de vazgeçmemiş olursun hatta adama 4GB mobil data sana yetmiyor mu gel 6GB yapalım, Tivibu OTT'de de temel paket yetmiyor mu sinema/spor da verelim sen bize 35TL ver. Bak daha fazla kazanmış oluyorsun hatta bu penetrasyonun arttırılması hedefinde de kullanılabilir bana kalırsa.

    OTT derken bilmeyenler için açıklayayım mobil uygulamayı kastediyorum tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Ocak 2018; 0:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne maliyet getirecek ki yav Hatta upload band genişliği boş çayırlar gibi duruyor Bu ısrarın sebebini bilen nirine daha rastlayamadım ne dersiniz belki CEO bile bilmiyordur bu ısrarın sebebini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom fiber çalışması ? konusunun ilk mesajında bu konu hakk8nda bilfilendirme mevcut.

    quote:

    SON ZAMANLARDA UPLOAD KONUSUNDA YAŞANAN BELİRSİZLİKLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

    2016-2017 Türk Telekom upload fiber (VDSL, hipernet dahil) abonelerinin upload hızlarını 3Mbps ve 4Mbps olarak (24Mps ve 35Mbps için 3Mbps upload; 50Mbps ve 100Mbps için 4Mbps upload) güncellemiştir. Abonenin yenilenmiş upload hızlarını kullanabilmesi için hem portta hem de sistemde abonenin upload hızının güncellenmesi gerekmektedir.Port tanımlamaları büyük ölçüde gerçekleştirilmiştir ancak sistem tanımlamaları bitmeden çalışmalar meçhul bir sebeple durdurulmuştur. Bu sebeple bir çok abone porta tanımlı hızı 3 yada 4Mbps olmasına rağmen 2 Mbps upload almaya devam etmektedir.Upload konusunda çalışmaların tekrar başlayıp başlamayacağı, başlarsa ne zaman başlayacağı meçhuldur.Bu sorunun bilinen bir çözüm yolu ne yazık ki yoktur.

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-optik-altyapi-calismasi--121281883
    Tam bilmiyorum ama online oyunlarda çok veri gönderiliyorsa darboğaz yapmıyor upload daha yüksek olunca ama 2Mbps'de darboğaz yapacağını sanmam da ADSL aboneleri için dert tabi. Bir de Fiber aboneleri hiç olmazsa 2Mbps alıyor ADSL'de kimisi 200Kbps kimisi 800Kbps alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Ocak 2018; 0:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ettim hocam vereceği cevabı açıkçası.Buradan da paylaşırsanız sevinirim.Yıllar sonra adsl den kurtulup 100 mbps hız aldığıma inanamadım açıkçası.Sorunsuz internet kullanmayı bile lüka hale getirenler utansın ne diyim.
  • Arkadaşlar 2 haftaya taahhüt'üm bitiyor bugün TT'yi arayıp sordum hattımın maksimum ne kadar desteklediğini. Arkadaş VDLS'de 86Mbps'ye kadar desteklediğini söyledi bende 50Mbps ve 200GB AKN olan pakete geçmek istediğimi söyledim, taahhüt bitince tekrardan kendilerine dönüş yapıp işlemi gerçekleştireceğiz.

    Şimdi benim size sorum bu hat değerleri ile ben gerçekten 50Mbps görebilirmiyim ? Çünkü ulaşılabilir maksimum hız 16892kbps yani 16Mbps gösteriyor. Bu ADSL bağlantı olduğu için'mi böyle, VDSL'e geçince bu değerler değişecek'mi ?

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU
    https://store.donanimhaber.com/9e/6e/bd/9e6ebdd92213cfcd071c10df59e70dfb.jpg

    Birde eski bir binada oturuyorum daireye gelen kablo bilmem kaç yerden ekli telefon kablosu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 29 Ocak 2018; 1:43:49 >




  • Hocam ben CEO ile nasıl konuşayım

    Ha olurda talih bir gün konuşursam ve bu sorunun cevabını öğrenirsem sakıncalı bir durum olmaması halinde tabi ki de yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Ocak 2018; 12:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PehliOne- kullanıcısına yanıt
    VDSL'de tabiki değerler değişecek şuan maks. 16 gözükmesinin sebebi ADSL sinyali kullanıyor olmanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Hocam ben CEO ile nasıl konuşayım

    Ha olurda talih bir gün konuşursam ve bu sorunun cevabını öğrenirsem sakıncalı bir durum olmaması halinde tabi ki de yazarım.

    Twitterdan mesaj attıysanız dönüş sağlıyor hocam.Kendisi midir başkası mıdır orasını bilemeyeceğim ama sorunun çözümü konusunda ve bilgilendirmede o hesap üzerinden yardımcı olunuyor ondan dolayı söyledim
  • Merhaba,

    Binada superonline fiber kutusu varsa telekom'da bu fiberi mi kullanıyor? Altyapı ortak mı yani?
  • Bildigim kadariyla Superonline sadece Vodafone ile fiberini paylasiyor. Telekom. Kendi altyapisi ile veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biliyorum da orada iş genelde sorun çözme odaklı bu sorun değül talep ve sebei sormak bunun için direkt kendisi ile konuşabilmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    LinkedIn den sordum hocam bakalım cevaplayacak mi

    Danışmanı sekreterine yöneltmesin diye ingilizce sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Talepte hocam bireysel bir talep değilki.Hemde binlerce kişinin dile getirdiği bir talep.Oradan bir açıklama olmazsa illaki bir yerden açıklama yapma durumu oluşacaktır baskı kurulursa.
  • Arkadaşlar merhaba
    Bu ay başında adsl taahhütüm bitmişti hipernete geçiş yapmak istiyordum. Akşam üzeri müşteri hizmetlerini aradım 50 mbite kadar hız desteği olduğunu söyledi. Ben de 35 mbit 50 gb’lık pakede geçiş yaptım. Telefonu kapattıktan sonra modem arayüzüne baktım ayarlar vdsl olarak değişmişti. Sorun şu ki dsl ışığı sabit yanıyor fakat internet yok. Telefonda 15 güne kadar aktif olacağından bahsettiler bu süreyi mi beklemem gerekiyor? Kabinden port taşıma vs. yapılıyor araştırdığım kadarıyla. İşlemler tamamlanana kadar adsl kullanımına devam edebilmem gerekmiyor muydu direk bağlantının kesilmesi pek hoş olmadı

    Bu arada vdsl geçişinden sonra hat değerlerim aşağıdaki gibi oldu. Son sorum internet gelmeye başladıktan sonra bu değerlerle kullanmaya devam edecek miyim? Bugün bölge müdürlüğündeki kadın en fazla 24 mbite kadar verebiliriz o da verimli çalışmaz siz en iyisi adslden devam edin demişti de Değerleri gördükten sonra söyledikleri alakasız geldi bana.

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU




  • Gunesh13 kullanıcısına yanıt
    Orada dediklerine bakma 24 mbit üstü hızları bilmiyorlar hesap kitap olmadığı için onlarda.
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.