Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.114
Cevap
124
Favori
727.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar, daha önce de konuşma fırsatımız olmuştu. Açıkçası Türk Telekom beni çıldırtmak üzere. Turknet kullanıcısıyım fakat beni yapa'ya aldıkları için hızım 100'den 5 mbps'ye düştü. Türk Telekom'la konuştuğum zaman bana hattımın maksimum hızını adres üzerinden sorguladıklarında 63 mbit, telefon numarası üzerinden sorguladıklarında maksimum 85 mbit alabileceğimi bu yüzden de 50 mbit'e kadar olan paketi verebileceklerini söylüyorlar. Attığım iki fotoğraf ise Turknet'te kullandığım hat değerleri. Adamlara bunu anlatamıyorum kafayı yiyeceğim.

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONUTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU




  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Evet, CRM sisteminde yaklaşık değerler girilir. Ne yapabilirsiniz il müdürlüğüne gidip teknik personellerden birisi ile görüşebilirseniz otomasyon sisteminden baktırabilirsiniz eğer bu olmazsa ölçüm isteyebilirsiniz ya da siz hele bir verin 100Mbps de diyebilirsiniz nasıl olsa sistem otomatik alabileceğiniz hızı tanıml8uor modeminize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Milleni.com.tr den bakin orada gozukur

    @Mr.Data Site, Apartman adı vs. istediğinden bu sitede herhangi bir sonuca ulaşamadım


    @Ö1f1
    quote:

    Ortalama bir hız alır gibi duruyor 50-60Mbps gibi.


    Teşekkürler, o zaman 35 ya da 50 Mbit paketleri mantıklı duruyor
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Apartman adını sallayın sonra altta aramaya devam et gibi bir tuş çıkacak oraya basarsanız sizden dirrkt adres isteyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Basbayağı alırsınız değerler bunu işaret diyor. SNR çok iyi, zayıflamanız çok düşük, oldukça iyi bir hat.

    teşekkürler mileni ve turknetten hızıma baktım 39mpbs cıktı galiba bu fiber bağlatırsam gerçekleşecek ama taahütün bitmesini bekliyorum ve daha 11 ay var...
  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    Mevcutta kullandığınız ISS içinde fiber paketleri mevcutsa geçebiliyorsunuz diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    superonline kullanıyorm ama superonline fiber hattı yok burda turk telekomun fiberi varmış malesef kaldım böyle.
  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    Kötü bir durum, malesef beklemek durumundasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapıp adresi doldurunca Alabileceğiniz Hız: 63 Mbps çıktı.
  • Merhabalar

    Türk telekom bana ultranet verebileceğini söylüyor ama milleni.com da 37mbit internet alabilirsiniz diyor. Bu nasıl oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ronald reuel tolkien -- 17 Ocak 2018; 19:15:39 >
  • TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU


    Hangi firmayı ararsam arayayım ya 16 mbit yada 25 megabit veririz diyorlar. Şuanda 8 mbit kullanıyorum ama yetmiyor azap gibi bu internet. Neden yüksek hız vermiyorlar bana
  • TT normalde 7. ayda bitecek taahhüdüm için şimdiden kampanyanız bitti diyerek 2 yıllık yenileme ve tabi zamlı ücret istiyor. Ev telefonu, tivibu ve internete aylık +120 ödediğimi fark ettim. Bu şartlarda kampanyayı yenilemeyi kabul etmeyip (kampanyanız bitti artık faydalanamazsınız zamlanır kullanımınız yine de diyor) Türknet'e geçebilme şansım olur mu? Ciddi bir tasarruf olacak.
  • turk telekom ftth de verdiği router haricinde başka router takılsa çalıştırabilir miyiz?
    mac klon yaparak vs ? (superonlinede kullancı adı şifreyide bilmek gerekiyor onu almak sıkıntılıydı. TTnet de durum nasıl ?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 23 Ocak 2018; 12:50:9 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam normalde biliyorsunuz böyle bir imkan yok ama mac klon çalışır mı bir öğrenmek lazım, bu konuda bir şey öğrenirsem size dönerim hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 23 Ocak 2018; 13:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Valla hocam normalde biliyorsunuz böyle bir imkan yok ama mac klon çalışır mı bir öğrenmek lazım, bu konuda bir şey öğrenirsem size dönerim hocam.

    Teşekkürler

    Ttnetin 5ghz WiFi lı Router ı var mi biliyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam her zaman.



    İllaki vardır da onları pilot bölgelere falan veriyorlardır herhalde ha olmaya da bilir bir ihtimal. Zaten ihtiyaç duyduklarını da zannetmiyorum zira halihazırda verdikleri cihazlar Türk müşterisine uygun cihazlar zaten fiberde genelde 24 ve 35Mbps kullanılıyor N wifi bu hızlara yetiyor daha yüksek hızlarda da adam wifi ile 30-40Mbps alsa bile zaten fark etmiyordur bile sonuçta mobil bir cihazla yapabileceği bir çok işi hızlı ve kesintisiz yaptığı için. Zaten çekim kuvveti ve kapsama alanı da iyi olunca. Ha ama özellikle isteyen elini cebine daldırmak durumunda gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 23 Ocak 2018; 14:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben elimi cebime daldıracağım açıkçası ama TT müşteri hizmetleri ve teknik ekibi farklı bir modem kullanamayacağım yönünde bilgi verdikleri için tereddütte kaldım.Hocam da sağ olsun özel mesaj görüşmeleri sonrasına bu şekilde bir değişikliğin gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini öğrenmek adına benim yerime mesaj yazdı.Umarım vardır bu şekilde bir değişiklik.Ofiste kullanılmayan Airties 5750 modem buldum; bu cihazda 5 ghz desteği mevcut.Şifreyi müşteri hizmetlerinden alabilirsem yada Zyxel in arayüzünden alabilirsem ayarları yaptıktan sonra bu cihaz üzerinde hız testi yapacağım.Sağlıklı sonuçlar alırsam ek masraf yapmayı düşünmem ama alamazsam ve kullanabiliyorsam cihazı masraf edip daha iyi bir cihaz düşüneceğim.Eğer modem değişikliği söz konusu değilse bu sefer 5 ghz destekli router a yöneleceğim.Sizlerinde yönlendirmelerini bekliyorum.Saygılar.
  • Müşteri hizmetlerinden kullanıcı adı ve şifremi aldım fakat şu şekilde bir bilgi verdiler.Hattınız ve modeminiz cipon modem olduğundan dolayı dışarıda cipon destekli modem bulamazsınız dolayısıyla cihazı kullanamazsınız dediler.

    Airties müşteri hizmetleriyle görüştüm onlarda eğer modemi getirdiklerinde direk olarak tak çalıştır yaptılarsa muhtemelen ayarları daha önceden yapılmıştır sizin adınıza ve TT net in alt yapısını da kayıt edilmiştir modem bilgileriniz; kullanıcı adı şifrenizi yeni bir modeme girseniz bile oradaki bilgilerle çakışmayacağı için sinyal alamayacilirsiniz ama cihazı router olarak kullanabilirsiniz dediler.

    Çarşı çok karıştı yine
  • zyxel VMG3312-B10B modem kullanıyorum.Hızım normalde 24 mbps iken 2 gündür 3 mbps civarına düştü(kota aşımı vs durumu yok).Müşteri hizmetleri ile görüştüm herhangi bir sıkıntı gözükmüyor modemle alakalı olabilir dediler.Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Evwt dediğim gibi normalde farklı cihaza izin vermiyorlar ama mac klon deneyen oldu mu bilmiyorum. Ha varsayalım olmadı üzülmeye gerek yok Telekom'un verdiği router ile elinizdeki kendi router'ınızı kablolu köprülersiniz performans kaybı da olmaz bu şekilde bir çok kişi kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.