|
Mevcut müşterilere en uygun bu var (735 TL) Taahhütnamede belirtilen 9 ilçeden birinde oturuyorsanız bu var (625 TL) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Mevcut müşterilere en uygun bu var (735 TL) Taahhütnamede belirtilen 9 ilçeden birinde oturuyorsanız bu var (625 TL) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sözleşmede aksi bir ifade yok. Teknik olarak mümkün. Ama pratikte geçebilen oldu mu bilmiyorum. İlçe telekom müdürlüğüne gidip taahhütsüz abonelik açıp daha sonra evde avantaja başvursanız kurulum-bağlantı ücretini muhtemelen peşin alacaklardır. Taahhütlü abonelik açıp daha sonra taahhüt bozarak evde avantaja geçseniz taahhüt bozma bedeli + geri kalan kurulum-bağlantı ücreti taksitleri (120 TL) yeni faturanıza eklenecektir. Bu senaryolardaki artıları eksileri hesap edip ona göre hareket edersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba Taahhüttüm bitti. 50 Mbps limitsiz yalın internet için 810 TL teklif edildi. E-devletten iptal dilekçesi versem, daha indirimli bir tutar teklif etmek için ararlarmı? yoksa direk iptalmi ediyorlar? |
| _____________________________ |
|
Tekrar Merhaba 50 Mbps limitsiz internetimin taahhüt bitimi nedeni ile , 4441444 ü arayarak fiyat yüksekliği sebebi ile iptal etmek istiyorum dedim. İptal birimine aktardılar. İptal birimi de aynı fiyatı tekrarladı yani 18 ay X 840 TL Bu fiyat yüksek iptal edin diye tekrar söyledim. Bu sefer MY aşağıdaki teklifi sundu kabul ettim. Aslında toplayıp aya böldüğünüzde kayda değer bir fark yok ama ilk aylar biraz daha düşük vereceğim işte. İlk 3 ay x 640 TL 4-9 aylar yani 6 ay X 790 TL 10-18 aylar yani 9 ay X 890 TL Bu arada SmilingArtichoke teşekkür ederim. Beni uyardı. E devletten iptal ederseniz aramadan teklif sunmadan iptal edebilirler siz MY'ni arayın dediği için. |
|
Rica ederim. Lafı bile olmaz. 😄 Hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben yazdim bakalim ciddiye alip bisi diyecekler mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 7 Ağustos 2026; 18:40:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Turknet yeni zam yaptı 1 ay önce 10 Ağustos'a kadar yıllık ödeme yaparsanız 949 yerine 699 TL'den kullanabilirsiniz. Gigafiber kutusu takıldıysa 1000/1000 hız alırsınız. Artı davet koduyla da ilk ay bedava. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 7 Ağustos 2026; 18:42:28 > |
|
|
belki yazilmistir ama simdi nette 200mbit ilk 6ay 700 sonra 1400 diyor ya bu ücret haric her ay 85tl modem ücretide yansiyor mu yani 700 degil 785 mi odencek ilk alti ay ve sonrasi 1485 mi odencek |
teşekkürler sirf bu yüzden vazgectim son adima kadar gorünmesin sonra zart 85tl ayip valla bastan yaz işte |