|
Fiyatı dışında eksisi yok. Playstore kuponu işinize yarayacaksa onu tercih edersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
|
Fiyatı dışında eksisi yok. Playstore kuponu işinize yarayacaksa onu tercih edersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Mercusys MR37BE Wi-Fi 7 Router | BE6500 Mbps Hız | Dual-Band Fiyatı https://app.hb.biz/B1CKZKsOzLjyTavsiye ederim bu fiyata bedeva. Mercusys TP-Linkin firması. |
|
İnternet benim için ekmek, su kadar önemli, evden çalışıyorum diyorsanız altyapı sahibinden hizmet almak en iyisi. Diğer türlü fiyat odaklı bakacaksanız ihtiyaca göre (mesela oyun için düşük ping) iss tercihi yaparsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar; TTNET'e başvurmayı düşünüyorum, hem kendi altyapısı olması hem de diğer firmalarda oyunlarda yaşanan (PS5 kullanıcısıyım) pinglerden dolayı. Altyapı sorgum aşağıdaki gibi, 100 Mbit günlük kullanıma yeter midir? ![]() |
|
Evim dublex müstakil villa tarzı. Evde 3 adet modem var. Eve gelen hız 1000mbit, elimdeki modemlerin aşağıda resimleri var. Bahçede, üst katlarda en iyi çeken telekomun verdiği modem. Keenetic modemleri denedim ama telekomun modeminin verdiği hızları uzak noktalarda veremedi. Hadi birisi eski modelde ötekini yeni aldık hopper modeli. Mesh kullanmayacaksanız telekomun verdiği modem çok çok iyi. ![]() ![]() |
|
|
evde dsmart internet var ( altyapısı ttnet vdsl ) bir türlü dsmarttan turk telekoma gecemedim.transfer olmadı bundan dolayı eve 2. internet aldım . turk telekom baglattım . ama aldıgımdan beri ttnet olan internet surekli kesiliyor . evin giris kapısındaki kabloalrın ordan gelen telefon kablosunu degistirdim , baska modem taktım sorun yine aynı. internet 15 20 dakikada bir surekli kopuyor . hız 50 mb gorebilri dedi gelen arkadas. lçtü aletle acaba sorun apartmanda giristen sokaktaki ttnet santrale giden kabloda sorun mu var ? ya da buna benzer bisey mi . yoksa giriste kablolar temas ediyor bu parazitemi neden oluyor ? ya da eve 2 ayrı hat geliyor. portlardan gelirken sıkıntı mı oldu . kafayı yedittircek turk telekom hala arızayı gideremedi d smarta yol verelim derken d smarta muhtac kaldık su an . 15 eylülde tahhüt bitiyor . ne yapcagımı biilemedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurksk1912 -- 13 Eylül 2026; 23:19:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 14 Eylül 2026; 5:9:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yeni bağlantı kampanyaları: Bölgesel fırsat: 24 ay, 100Mbps 809+90 (yeni bağlantı taksiti) = 899TL + router kirası Geçerli olduğu ilçeler: https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Documents/bolgesel-firsat-kampanyasi_ilce_listesi.pdf Online'a özel efsane indirim: 18 ay, 100Mbps ortalama 946,67+120 (yeni bağlantı taksiti) = 1066,67TL + router kirası Churn (geçiş) kampanyası: Transfer fırsatı : 18 ay 100Mbps 1049TL + router kirası Yeni abone olduktan hemen sonra mevcut müşteri kampanyalarına geçmeyi deneyebilirsiniz, böyle yaptığınızda eski kampanyanızda kaldığınız günler için cayma bedeli yani taahhütsüz kullanım bedeli çıkar, ki bu da 1-2 günlük olursa düşük bir bedel olur; geçtiğiniz kampanyanın aylık ücretine yeni bağlantı taksiti (18 aylık kampanyada 120TL, 24 aylık kampanyada 90TL) eklenir. Online işlemlerde aboneliği yeni başlamış abonelere mevcut müşteri kampanyaları teklif edilebiliyor, bunları da değerlendirebilirsiniz. Mevcut müşteri kampanyaları: Bölgesel avantaj: 18 ay, 100Mbp 740TL. 120TL yeni bağlantı taksiti de eklenince 860TL+router kirası Geçerli olduğu ilçeler: ADANA-ÇUKUROVA, IZMIR-KARSIYAKA, ANKARA-ÇANKAYA, ANTALYA- MURATPASA, ISTANBUL-KADIKÖY, KAYSERI-TALAS, MANISA-SEHZADELER, MERSIN-YENISEHIR, IZMIR-BALÇOVA Evde avantaj: 18 ay, 100Mbps 870TL. 120TL yeni bağlantı taksiti de eklenince 990TL+router kirası Yüksek hızda avantaj: 18 ay, 100Mbps 885TL. 120TL yeni bağlantı taksiti de eklenince 1005TL+router kirası Efsane fırsat: 18 ay, 100Mbps 900TL. 120TL yeni bağlantı taksiti de eklenince 1020TL+router kirası İnternette avantaj: 18 ay, 100Mbps 925TL. 120TL yeni bağlantı taksiti de eklenince 1045TL+router kirası Mevcut müşteri kampanyalarına geçmek için abone olduktan sonra twitter ttdestek hesabına yazabilirsiniz. Kaynak: https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri#tab117 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 15 Eylül 2026; 21:40:51 > |
|
Arkadaşlar bende 50 mbit vdsl internet var Modemim zyxel VMG3312-T20A Modem wi-fi4 ve wifi de wpa2-psk şifre var sizce wifinin daha güvenli olması açısından wifi 5 yada wifi 6 modem almam gerekir mi? bu yeterli mi? |
|
|