Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.812
Cevap
846
Favori
2.782.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Sayfa: önceki 1...945...1888188918901891
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şayet 1.000mbos fiber internetiniz varsa Keenetic Titan bakabilirsiniz hiç üzmez almışken bir kere alın...

Bende Peak Dsl modem routeri var Keeneticin vdsl kullandığım dönem telekomun verdiği 5g modem memnun etmeyince aldım fiber ile aidata wifi 6 router verdiler ama ben benim modemi daha stabil ve istikrarlı bulduğum için benim modemi kullanıyorum dokuz adet gigabit giriş ve link birleştirme mevcut memnunum...

Siz yeni bir ürün alacağınıza göre ve aldığınız hızdan tam olarak faydalanabilmeniz için Titan modeli ideal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 8 Eylül 2026; 21:32:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asiltrk42 A kullanıcısına yanıt

Fiyatı dışında eksisi yok. Playstore kuponu işinize yarayacaksa onu tercih edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütçeye göre yüksekten düşüğe

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLkeenetic.com.tr
    Keenetic Titan
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-titan

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLkeenetic.com.tr
    Keenetic Hopper
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Keenetic Titan wifi 7 olan 12.5k civarı ama wifi 6 olanı 8.5k civarı bulunabilir....

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLwww.hepsiburada.com
    Mercusys MR37BE Wi-Fi 7 Router | BE6500 Mbps Hız | Dual-Band Fiyatı
    https://app.hb.biz/B1CKZKsOzLjy

Tavsiye ederim bu fiyata bedeva. Mercusys TP-Linkin firması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İnternet benim için ekmek, su kadar önemli, evden çalışıyorum diyorsanız altyapı sahibinden hizmet almak en iyisi.

Diğer türlü fiyat odaklı bakacaksanız ihtiyaca göre (mesela oyun için düşük ping) iss tercihi yaparsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

TTNET'e başvurmayı düşünüyorum, hem kendi altyapısı olması hem de diğer firmalarda oyunlarda yaşanan (PS5 kullanıcısıyım) pinglerden dolayı. Altyapı sorgum aşağıdaki gibi, 100 Mbit günlük kullanıma yeter midir?

• Evim dublex müstakil villa tarzı. Evde 3 adet modem var. Eve gelen hız 1000mbit, elimdeki modemlerin aşağıda resimleri var. Bahçede, üst katlarda en iyi çeken telekomun verdiği modem. Keenetic modemleri denedim ama telekomun modeminin verdiği hızları uzak noktalarda veremedi. Hadi birisi eski modelde ötekini yeni aldık hopper modeli.

Mesh kullanmayacaksanız telekomun verdiği modem çok çok iyi.

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden test yaptın link atar mısın?

İnternet Altyapı & Boş Port Sorgulama 2026 - AltyapıSorgula.com
    https://altyapisorgula.com

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.