Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü, 6 Mobil
5 sn
37.950
Cevap
850
Favori
2.804.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/bolgesel-firsat-kampanyasi-7-010726-311226.pdf

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/evde-iste-bolgesel-firsat-kampanyasi-01072026-31122026.pdf

Telekomun sitede gördükleriniz dışında bölgesel fırsat kampanyası olabiliyor. Yanlış bilmiyorsam 9 ilçede geçerli, (ADANA-ÇUKUROVA, IZMIR-KARSIYAKA, ANKARA-ÇANKAYA, ANTALYA-MURATPASA, ISTANBUL-KADIKÖY, KAYSERI-TALAS, MANISA-SEHZADELER, MERSIN-YENISEHIR, IZMIR-BALÇOVA)

Telekoma teknik olarak geçiş yapılsa da pratikte pek yanaşmıyorlar. Bazı ispler geçişte (onay kısmında) arıza çıkardıkları için uğraşmak istemiyorlar. Şansınızı denersiniz.

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/evde-iste-transfer-firsati-kampanyasi-2-010726-311226.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediginiz gibi oldu

d smart annemin adına olan telefondan sinyal alıyor. ama interner benim adıma

onu bahane yapıp gecirmemislerdi .

taahhut suresi bitince telefonu kendi adıma alıcam . aynı zamanda transfer icin basvurucam . ins hallolur

Eskiden tt tekel diye söverdi millet ve başkaları gelse de kurtulsak derdi ben de başkaları da gelse tr de hepsi çakala bağlar derdim bana olmaz öyle deyip kızarlardıTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Bykclk kullanıcısına yanıt

Hepsi tt arka bahçesiTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLsözde yeni aboneyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 15 Ağustos 2026; 23:28:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • passero P kullanıcısına yanıt
    alternatif olmadığını bildikleri için fiyatlar bu superonlıne neden uygun bu yüzden alt yapısı az 14 yıldır kullandığım superonlıne yeni taşındığım bölgede olmadığı için tt fiber geçtim çok pahalı

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Sp'den TT altyapıdan 1000'e kadar fiber paketlerinden hizmet alabilirsiniz.

Bu arada Turkcell Superonline neredeyse yarı fiyatı bu nedir ya yuh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 17 Ağustos 2026; 11:16:25 >
  • Binasında kablonet olan varsa ilk üç ay üçretsiz 15 ay tahhütlü 1000mbps var, ayrıca tv paketi de dahil.Benim karşı dairede kullanan var daha henüz tek şikayeti yok online oyun oynuyor. Telekomun fahiş fiyat politikası iyice saçmaladı. Bizim buradaki telekom bayilerindeki kampanya afişlerini bile kaldırmışlar. ...

• Merhaba arkadaşlar, online başvuru yaptım ancak 1 ay ücretsiz olan davet kodu kullanmadım. Mevcut başvuruma davet kodu ekleyebiliyor muyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhabalr bişey sormak istiyorum bugün tt den arandım kasım da aboneligim bitiyor birbuçuk sene 870 tlye 100 mb vdsl internet tivibu go hediyeli paket verdiler sizce geçmelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 18 Ağustos 2026; 13:27:3 >
  • Karaelf1 kullanıcısına yanıt
    Link?

Burdan alt yapını sorgula.

Açılan linkten kampanyaları inceleye bas ordan çıkıyor.

Bu kablonetin web sayfasını kim tasarlamışsa kırk ayrı yerden kırk fiyat çıkıyor şansa bulursan buluyorsun.

• Hilas28 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım. Turksat altyapı varsa bu rakam geçerli. Tuk Telekom da 1314 TL/ay dedi

Devlet eliyle öpülüyoruz. Hayır Turksat da devletin bu ne perhiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 18 Ağustos 2026; 14:7:38 >
    Evet malesef. O kampanya kablonet gpon olan binalar için. Ben Türknet bir yıl peşin ödeme yaptım yoksa geçerdim kablonete direk.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.