Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.684
Cevap
835
Favori
2.767.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş

Evet apartman girişinde kutu takılıp bağlantılar da yapılıysa artı daireye ince obk fiber kablo da çekiliyse vdsl aynı taahhüt ve abonelikle geçişi yapıyorsun modem kirası yok. Modemi onlar illa getirip takıyorlar. Bu arada senin vdsl olduğu halde baya fazlaymış ben bile 500 hıza 870 veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Temmuz 2026; 1:47:16 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • bugüne randevu vard fiber kurulum için ı sabah 8 öğlen 1 arası gelen giden olmadı tekrar randevu alayım mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustFeeling -- 27 Temmuz 2026; 15:30:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Evet apartman girişinde kutu takılıp bağlantılar da yapılıysa artı daireye ince obk fiber kablo da çekiliyse vdsl aynı taahhüt ve abonelikle geçişi yapıyorsun modem kirası yok. Modemi onlar illa getirip takıyorlar. Bu arada senin vdsl olduğu halde baya fazlaymış ben bile 500 hıza 870 veriyorum

Apartman içi kutu takılıp, daireye ince obk kablo çekilmişti. Altyapı sorgulamada Fiber 1000 Mbps gözükmekte. Fiyatın fazla olmasının sebebi Tivibu full pakette var. O fark ettiriyor olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 senedir Türk Telekom'un evde internet müşterisiyim. Evde interneti ev telefonuyla beraber kullanıyorum. Kullanmakta olduğum 35 mbps hız limitsiz fiber paket taahhüdüm 1 Ağustos tarihinde bitiyor. Online işlemlerden yeni tekliflere baktığım zaman fiyatlarda ciddi bir artış yapıldığını gördüm. Hızlar fazla değişmezken, fiyatlar adeta uçuşa geçmiş.

Bitmek üzere olan evde internet paketinin hızı bana yeterli. Online işlemlerde çıkan ve işime yaramayan teklifler dışında, geçebileceğim, bana tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı tarife/ tarifeler var mı?

Geçmişe dönük sayfalarda "Evde Avantaj Kampanyası" ndan bahsedildiğini okudum. Bu kampanyaya geçmek istesem, geçebilir miyim? Zira bu kampanya teklif olarak bende çıkmıyor.

Kampanyaları toplu olarak görebileceğim bir sayfa vs var mı?

Sözleşmemin süresi 1 Ağustos'ta biteceği için, yenilemeyi 1 Ağustos'a kadar mı yapmalıyım, yoksa 1 Ağustos'tan sonraya kalabilir mi? Hangisi daha avantajlı olur?

• Zamanında tt binaya kadar fiber kurmuş, bu sistemin eve kadar fiber olma şansı var mı zira 100 den fazla hız alamıyoruz şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CardoMann -- 28 Temmuz 2026; 2:21:35 >
  • TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Şu an 100 Mbit’e 429 TL ödüyorum. Telekom fiber yalin.
    Taahhüt son bir aya girdim.
    Uygulamaya girdiğimde bu teklif var ne dersiniz? 1000 mbit şart değil tabi. 1000 Mb çok bariz fark ediyor mu geçtiğimize değer mi acaba ?
    100 mbit 760 tl, 200 mbit 820 tl teklif ediyor.

• @passero
    Uygulamada çıkmıyorsa
    x (formerly twitter)
    Türk Telekom Destek (@TTDestek) on X
    https://x.com/TTDestek

Buradan dsl hizmet no, ad soyad, iletişim için tel no belirtip "evde avantaj kampanyası 26'dan yararlanmak istiyorum" diye özel mesaj atarsınız geri dönüş yaparlar.

Ya da uygulamada "taahhüt yenileme" kısmına bakınız. Evde Avantaj ile fiyat karşılaştırması yaparsınız.
    https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/evde-avantaj-kampanyasi-kampanyasi-26-01072026-31122026.pdf

1 ağustos sonrasına da kalabilirsiniz. Ama 2 ağustosla beraber mevcut paketinizin taahhütsüz fiyatı üzerinden (günlük) faturalandırma yapacaklar. Beklediğiniz her gün eylül ayı faturanıza eklenir.

@CardoMann
    Kullandığınız servis sağlayıcı ile altyapıyı çeken firma farklı olunca bu tarz limitler olabiliyor. Bazı firmalar ekstra ücretle 1000 mbps hız sunabiliyor.

@bodysolid
    Yukarıda evde avantaj kampanyası 26 sözleşmesi linki bıraktım. Düşük hızlarda fiyat avantajı var görünüyor.

TT Uygulama ayda bir sil süpür hakkı tanınıyor. Fiber abonelere 1 aylık 500 mbps internet hakkı çıkabiliyor. Bir denersiniz olmadı. Vdsl abonesi olduğum için tivibugo çıkıyordu, gelecek ayki faturada herhangi bir ekstra ücret çıkmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Evde avantaj tarifesinin fiyatları bana çıkan tekliflere göre bir miktar daha uygun. Fakat hala fiyatlar ciddi yüksek.

Bu tarife dışında, yararlanabileceğim başka tarifeler var mı? Varsa, nereden görebilirim?

Alternatifler de ucuz değil ki. Şubat 2024ten beri 400 civarı ödüyordum, bu ayla beraber 650 civarına çıktım.

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/bolgesel-avantaj-kampanyasi-26-01072026-31122026.pdf

Belirtilen 9 ilçeden birinde oturuyorsanız bu da var.

Sizin tutarınız da fazla artmış. Söylediğiniz kampanyaya ayrıca baktım, ilçe olarak dahil olmadığım için ondan yararlanamam.

Sanırım en uygun fiyatlı kampanya buydu. Müşteri hizmetlerini arayıp, bir ara soracağım.

fiyatlar fazla gibi 200 500 mbit civari isimi gorür fazlasi ile hangi paketi tavsiye edersiniz.

birde abonelik alinca kac güne gelip kuruyorlar

telefonda aldigim fiyatlar

200 Mbit 1249tl 18ay

500 Mbit 1399tl 18ay

200 Mbit 6ay 950tl 12ay 1450tl

500 Mbit 6ay 1130tl 12ay 1480tl

Türk telekomlu isen,

200 Mbit 9ay 1049tl 9ay 1309tl

500 Mbit 9ay 1099tl 9ay 1459tl

sitedeki fiyatlara bakmadim ama muhtemelen aynıdır.

turknet secenegide olabliir

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Adreste fiber dönüşüm vardı. Bugün itibariyle sorgu sitelerinde Fiber 1000 Mbps gözükmeye başladı. Online işlemler uygulamasında da dönüşüm mesajı gözüküyor. Önce ki mesajlardan anladığım kadarıyla Vdsl den dönüşümde sanırım modem kirası yansımıyormuş sanırım.

Şu an 50 Mbps + Tivibu ile 875 TL ve taahhüt devam ediyor.

1000 Mbps pakete geçmeyi düşünüyorum. Şu an Telekomun envanterde tek çeşit modem mi var ? Şu modemle kurulum isterseniz daha iyi olur vs dikkat etmem gereken durumlar var mıdır
    Bilgilendirme için kendi deneyimimi yazıyorum.

Dün akşam 18.00 civarı arayıp randevu aldım. Bugün öğlen 2 de Fiber dönüşüm için ekip geldi, 10 dakikada kurulum sorunsuz tamamlandı.

Vdsl 50 Mbit kullanıyordum ve fiyat 705 TL + olarak Tivibu Süper paket 126 TL. Taahhüt bitimine 1 sene var. Aynı taahhüt ile devam ediliyor. Dönüşüm kapsamında geçiş yaptığım için aylık modem ücreti (75 TL sanırım) alınmıyor.

Fiber Modem ZTE ZXHN H3600P modeli. 1000 Mbit 1080 TL olana geçiş yaptım.

Bu da telefon WiFi testi

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 30 Temmuz 2026; 22:29:37 >

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Binada yok

olsaydi da bana pek ışık vermiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 30 Temmuz 2026; 22:55:5 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 31 Temmuz 2026; 15:0:33 >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde 1 gün kalmış arayan soran yok

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.