Gecen ay köydeki ev için turk telekom mudurlugune altyapi basvurusu yaptim kesif icin geleceklerini soylediler bir donus olmadi, tanıdık vasıtasıyla daha önce işlemler nasıl olur ne gerekir diye sormak için konuştuğum ttdan emekli eski calısan sadece altyapi basvurusu yaptiysan internete basvurmadiysan kablo cekmezler isler uzar dedi, ben de yaklasik 10 gun once internet sitesi uzerinden internet paketi secerek on basvuru yaptim, altyapi isleri hallolana kadar magnete basvurmak icin salı günü turk telekom mudurlugune gittim bolgenin magnete uyumsuz oldugu soylendi, altyapi islemleri ne durumda diye sordugumda gise memuru saha ekibinden biriyle telefonda konusturdu, telefonda adresi tarif ettigimde o bolgeyi biliyorum sizin elektrikci cagirip kendiniz direge kablo cektirmeniz gerekiyor dedi, keşif için geleceklerini de söyledi. Arazi sınırımızda bir direk olsa elektrikçiye bir şekilde çektirirdik kabloyu hatta kendim toprağı kazıp sınıra kadar yine çekerdim ama direklere ulaşmak için yolda kazı yapılması gerekiyor, arka cephedeki yol özel arazinin kendi yolu, ön cephe de köyün girişi asfalt yol, Bu durumda ne yapılabilir, en azından sınıra kadar kablo çekmek türk telekomun işi değil mi? kırmızı noklaların oldugu yerlerde direkler var, ön cephedeki direklerde kutular var evlere kablo gidiyor, arka cephede sağdaki direkte de kutu var sanırım, yeşil çerçeveli arazi bizim evin olduğu yer. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 31 Ağustos 2023; 14:25:7 > |