Şimdi Ara

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendi binama GigaFiber 1000 Mbps geldi ama benim ev hattım bakır kablo olduğu için direk geçis yapamıyorum ilk Türk Telekom'u iptal ettirip öyle geçmem gerekiyor ben de bir vatandaş olarak kendi haklarımı kullanarak taahhüt ödemeyeceğim ama aboneliği iptal etikten sonra mı tüketici hakem heyeti'ne başvuracağaız yoksa önce mi bir açıklık getirebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz. ustam aynı eve 2 internet bağlatıcam kod da var bu taahhütü ödemem ben 2015 ten beri başıma belalar.

Hocam siz de iptal etseniz bildiğim kadarıyla adres aynı olduğundan o cayma bedelini karşılıyorlar. Gördüm yani bu şekilde kullanıcıları.

Kodunuz yoksa diye dedim lazım olur ise belirtmeniz yeter 1 er ay ücretsiz kullanırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlem şöyle ilerliyor. Öncelikle siz türknet sayfasından adresinizi girip gigafiber çıktığında abonelik forumu doldurun hattın evin içine kuruluma gelen ekip çekecek. Aktif olduğunda TT abonelinizi sonlandırın son faturada yansıtılan cayma bedelini ödeyin ve Türknet e destek kaydından bildirin ( çıkan cezalı faturayı yükleyip ekine) ekipler çıkan cayma bedelenini aylara bölüp ilgili tutar kadar indirim tanımlıyor.

Gigafiber yada TT fiberde maalesef VDSL hizmeti üzerinde geçiş olmuyor. Bu nedenle yeni başvuru oluşturmak gerekli. Fiber varken bakır alt yapıda hizmet almanızı tavsiye etmem.

Anıl hocam gerçekten bilgileyici bir yazı olmuş ama ekipler kabloyu nereden çekicek telefon kablosununu fiber ile değiştirmezler herhalde fiber kablosunu nereden çekicekler acaba ?

Ekipler genelde apartmanın kart arası doğalgaz geçişlerinin dibinden veriyor. Sıva altında kurulu bakır kablonun yerinden çekme işlemi sıkıntılı bir işlem kopma kırılma vs.

Bire bir gigafiberi aktif olan arkadaşın evine henüz gidemedim. Öğrendiğime göre hane içi girişi de doğalgaz boru girişindeki boşluktan yapılmış geri kalan yürütme kısımları ufak kablo sabitleme çivisi yapılmış. İstediği odaya epeyce bir fiber kablo payı bırakarak çekmişler. Memnun kalmış kurulumdan. Akşam üstü başvurmuş ertesi gün öğlen gibi kurulmuş.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Hayatının hatası olur 2 kat para ver ama türknet alma, koptu internet 2 gundur yok, mobıl ınternetım bıttı sayelerınde, geldi yine aynı paraya.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    48486315 destek numarası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.