Şimdi Ara

Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prime Sınırsız Düşün Tarifesi


    ​​​​​​​​​​​Siz de hemen Prime Düşün Tarifelere gelin, Yeni Yıl Kampanyasıyla tarifenizden indirimli olarak yararlanın!


    Prime Sınırsız Düşün Tarifesi her ay yurt içinde geçerli 70 GB internete ek olarak Instagram, Twitter, YouTube, Facebook, SoundCloud, YoutubeMusic, Karnaval, Netflix, Blu TV, Bein Connect, Tivibu GO ve TOD'da geçerli sınırsız internet paketi, ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma, diğer operatörlerle 3000 dakika konuşma, 250 SMS ve Sil Süpür'den her hafta hediye internet


    Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺)


    Diğer Prime Düşün tarifelerini üstteki bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz.








  • Zaten Turk Telekom faturalı kullananlar Enfes Prime Limitsiz Sosyal Medyalı +40 GB tarifesine 253 TL + TKÜ (15 TL) geçebilirler,bu bölümde çok yazdım anlattım,başka yazanlar da oldu.
    Daha dün bir arkadaş daha geçmiş,benim hesabımı mention yaparak teşekkür edip geçtiğini yazmış,nasıl geçtiğini de anlatmış.
    Geçmek isteyenler kendilerine bir iyilik yapıp bu bölümdeki Türk Telekom konularını okusun,incelesin.
    Ben bunu yazınca özelim doluyor ama herkese tek tek anlatsam ne zaman uyuyacağım ne zamN yemek yiyeceğim,ne zaman çayımı içeceğim,ne zaman aileme de zaman ayıracağım.
    Şuraya da vakit ayırmaya çalışıyorum ama kimsenin maaşlı asistanı değiliz.
    Birine anlattık,konuşa konuşa Enfes Prime Limitsiz Tarifesine 253 TL + 15 TL TKÜ olarak kullanmasını sağladık,adam demez mi siz 15 TL hariç olduğunu söylememiştiniz. Şimdi ben 253 tl + 15 TL ödemek zorundayım iptal ettireceğim diyor. Ne diyelim bu duruma dostlar.
    Forumda her zeka seviyesinde insan olduğunu biliyoruz da bu kadarını beklemiyorum tabi ki.
    Dert, kampanyalı fiyatı şuan 450 TL olan paketi 268 TL`ye kullanmak mı? Bey efendi en fazla 254 TL sanmışmış. Lol,sen sosyal medyayı unut mutlu mesut yaşa,ne işin var limitsiz sosyal medya ile bu kafayla.
    Lütfen bu tip kişiler bana yazıp beni meşgul etmesin.Ha,bir de müşteri hizmetleriyle 2 kdlimeyi bir araya getirip konuşamayanlar beni meşgul etmesin. Günde 2 kişi geçiyor anlattığım konuşmayı yapıp,biri geliyor abi 3. denemem ama olmadı diyor. Hatta Turkcell kullanırken Turk Telekomu arayıp fatutasıza geçeceğim beni Enfes Prime yapabilir misiniz diyenler oluyor. Allah ailenize kolaylık versin. Biraz kelle paça çorbası için,faydası olabilir.
    Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺)


    İhtiyacı olmayanlar ve bütçesi yetmeyenler bence Prime Sinırsız Düşün tarifesine yanlışlıkla haksızlık yapıyor bakış açısı farkı yüzünden.
    Zira 790 TL ücrete dahil Sınırsız sosyal medyanın yanında sınırsız Netflix,Sınırsız Tivibu Go,Sınırsız Blu TV,Sınırsız Bein Connect var. Bu bambaşka seviye.
    Sınırsız Netflix olması başlı başına bir olay.
    Bu içerikler telefondan kullanılamaz,batarya dayanmaz,telefonla saatlerce bu içerikler izlenemez.

    Yalnız eğer data hattı mantığıyla sim kartı al mobil modeme tak,yada aktif kullanmadığın bataryası yüksek bir telefefona tak,mobil paylaşım ver. Evde akıllı TV'den ve tabletlerden sınırsız youtube,sınırsız netflix,sınırsız Tivibu GO kullanmak kesinlikle avantajlı,kazançlı.
    Yanında 70 GB interneti ve Sil süpürden gelen interneti de diger harcamaların için kullanırsın. Sosyal medya haricinde ayda 2 GB bile kullanmayan çok tanıdığım var,sosyal medya haricinde internet harcaması olmayanlarîn sayısı az değil. Onlara 70 GB yeter de artar. Sil süpürden de gelecek her hafta internet.
    Bu tarife dışında diger prime tarifeleri bence de kullanışsız,abartılı fiyat ama bu SINIRSIZ DÜŞÜN SINIRSIZ İZLE 70 GB farklı,bunda 4 sosyal medya platformu haricinde Netflix Blu TV,Tivibu Go,Bein Connect ve diger yazmadıklarım var.
    Netflix ve Tivibu Go izlemeye vaktimiz yok,kullanmıyoruz ama kullansak ben bu tarifeyi alırdım,2024 Ekim gibi fiyatı uygun olursa alabilirim de. Digerlerine 500 tl verecegime buna veririm.
    Forumda bu tarz tarifelere ve paketlere bu fiyatlarî verebilenler oldugunu biliyorum çekinim kendilerini gizleseler de. Herkesin maddi durumu kötü değil. Bakmayın öldük bittik yazanların çok oluşuna,kendilerini belli etmeyen, 40 GB tarifeye 500 tl verirken kafa yormayan alıp geçenler de çok.
    Mesela geçen burada,Turkcell 80 GB'a 1000 TL'yi bana göre uygun ben memnunun yazan biri olmuştu. Bu durum benim için önemli ipucu. Verip kullanan var arkadaşlar.
    Kuşkusuz bu konu birilerinin işini görecektir,memnun edecektir.
    Yalnız şu tarifede sınırsız sosyal medya yanında sınırsız Netflix sınırsız Tivibu Go ve diger sınırsız TV platformlarının olduğunu bilen,farkeden yok. Sadece sınırsız sosyal medya var sanılıyor.
    Geçen yıl bu zamanlar burasa Sınırsîz Sosyal Medyalı tarifelerin fiyatı 260 TL çok kazık deniyordu,kim.alır kullanır deniyordu,şuan aynı sınırsîz sosyal medyalı 40 GB tarifelerini 270 TL'ye alabilenler sevinçten 4 köşe oluyor.
    Seneye yone bu zamanlar bu kazık fiyat.kimse kullanmaz denilen bu fiyatları,seneye mumla arayanlar,kullanmak için taktik arayanlar olacaktır.

    Bekar memurlara,yada çocuksuz memurlara bu fiyatlar dokunmaz. Memurun maaşı oldu 40 bin,derecesi 1-2-3 olanlar 42 bin TL.
    Kadrolu kamu personelleri,kadrolu temizlikçiler,destek elemanları memur hemşireden,öğretmenden,polisten fazla kazanıyor 12 ay toplam ödeme toplamı hesaplandığında. Şaka değil gerçek. Tediye,prim derken yıllık toplam ödeme olarak hemşireden ögretmenden fazla para alıyorlar. 2024'de hastanedeki kadriolu temizlik personelinin ortalama aylık geliri 44 bin tl.altında olmayacak.
    Yanlış anlaşılmasın giderleri,kira ödemesini,temel tüketim ihtiyaçlarına gelen %100 üzerinde zamları görmezden geliyor değilim.
    Benim bilinmesini istedigim şu 790 TL'lik Sinirsız Izle tarifesi bekar memura dokunmaz,çünkü çoğu netflix ve youtubeyi sınırsîz izleyebildigini önemser, 790 TL hiç birşey degil der. Gelirinin 40'da 1'i bile değil.
    Bir de evli memur aileleri düşünün,birbiriyle evli memurun evine ayda en az 80 bin tl girecek,nòbet ödemeleri hariç.
    Dün hemşire bir yakınım 3 sene önce aldıkları evin aylık kredi ödemesinden geriye kalacak parayı hesaplıyor.
    Evi 540 bine almışlar,aylık kredi ödemesi 6900 TL'ymiş.
    Ayda 6 nöbet tutsam ayda 50 bin alacağım diyor. Eşi de polis, onun da nöbetlerle ayda alacağı en az 50bin TL imiş.
    İyi ki evi 3 sene önce almışız diye öyle mutlu öyle gururlular ki. Ayda 100 bin tl gelir, şuan 10 milyonluk ev için 2 sene daha ödeyecekleri kredi ödemesi 2 sene boyunca ayda 6900 TL.
    Altlarında ikisinin de arabası var 2018 model olsa da.
    Hayat devam ediyor. Herkesin bütçesi aynı değil. 750 ml bardak termosu 2bin TL'ye aldım diye sevinenler dolu forumda. 3bin tl'ye mont aldım diye sevinip büyük iş başardığını düşünenler dolu. 25 bin TL'ye yatak alıp çok uyguna aldık diye sevinenler çok.

    Siz dalga mı geçiyorsunuz. 790 TL'llik tarifenin içerdiklerini kontrol ettiniz mi?

    Migros'dan 1300 sepeti indirimle 1000 TL'ye aldığınızda seviniyorsunuz kazançlı alışverişti diye.

    1300 TL'lik sepet 500 TL'lik sepetle aynı değerde mi?

    Türkiye ekonomisine RESET atıldı,artık yılda en az 2 kere de RESET atılacak. Eflasyon kaçınılmaz. Asgari ücrete yapılan zam oranında operatörlerin personel gideri artıyor,bu artışı tarifelere yansıtıyorlar.Ayrıca operatörlerin altyapı sürekliliği için döviz gideri kaçınılmaz. Operatörlerin dövize ihtiyacı oluyor mecburen.

    GSM Operatörlerini savunmuyorum,zam yapmalarını istemem tabi ki ama bu gerçegi görmezden gelip ihtiyaç varken alımı geciktirmek zamlı fiyattan almak zorunda kalınmasına sebep olur.

    Evet şu tarife içerigi ihtiyaç değil,benim eşimle birlikte gelirimiz 100 bin tl üstü ama hiç eve NetFlix almadık,bizim için gereksiz masraf.

    Bekar olsam ve şuanki gelirim olsa, Netflix alırdım çünkü boş vaktim çok olurdu.

    Şu tarifenin de alıcısı çok olacak emin ol,foruma da yazacaktır alanlar.

    İçerigi eğer evde TV'ye paylaşım verilerek kullanılırsa çok iş görür.

    Tek sıkıntı, sınırsız denilen içeriklerin sınırsızdan değil,sınırlı kotadan gitmesi. Turk Telekomda da,Vodafonede de bu sıkıntı çok yaşanıyor.

    TV'de 1 saat Netflix izlense kotadan 3 GB gider zaten.

    Geçen yıl bu zamanlar 20 GB 120 TL oha çok pahalı kazık dedigimiz paketleri şimdi 180 TL'ye alan seviniyor. Ekonomiye RESET atilıyor,artık en az 2 yıl yılda en az %70 eflasyon yaşanır,gerçekte bu oran %150 desek cezası var.

    Şuan Migrosta 1000 TL'lik sepet geçen yıl bu ay en fazla 500 TL tutuyordu.

    Neden uzun uzun anlattım,sana tepki gösrermiyorum,seni eleştirmiyorum.sakın öyle sanma,amacım durumun farkına varılması,heaaplı davranarak ihtiyaç olunanın tasarruflu alınması.

    Şu tarife bütçesi uyan ve ihtiyacı olan için 30 GB'a 240 TL verildigi piyasada fiyatı kazık değil. Mutlaka işine gelen olacaktır. Burası Mobil Operatorler ve her yeni tarife burada duyurulursa forum içjn iyidir.

    Sıcak Fırsat olup olmaması tartışılabilir,Sıcak Fırsatlarda yer almamalı denlebilir ama Mobil Operatörler bölümünde bu ayrım yok. Ben de forumdan okudum gördüm mesela. 2024 Ekimde taahhut bitince fiyat uygunsa alabilirim çünkü 2 çocuk büyüdü liseye gidecekler,oturup iyi film izlemeye ilgileri var. Benim de vaktim olmuyor ve eşimin vakti olmuyor,simdiye kadar bakmadık,almadık. Seneye ihtiyaç olur fiyat 790 TL olarak kalırsa alırım gibi. Yeni numaraya 590 TL,yeni numara ile alınıp data hattı gibi de kullanılabilir,yeni numaranın parası 3 ayda çıkıyor zira.

  • Bence de Turk Telekom,bu tarifeye bu parayı veren adam bence de düşünmeli. Hatta biz de düşünelim,akıl sağlığından,kafa yapısından.

    Turkcell gazlıyor,Turk Telekom yanlıyor. Bunun sonu nerede bitecek acep,kulak arkası kaldı halkımızda sadece.Onu da ağzı sulu beklemiyorlardır umarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'deki gibi yıllık fiyat sandım vay arkadaş

  • Yeni hat alana 592 TL

    taahhütsüz fiyatına bakın :) Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺) 1700 TL


    206 TL ye sınırsız sosyal medyalı tarife ver .Sonrasında bu fiyat oldu mu ?

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom Kalitesi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsan böyle bir konuyu niye açar anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt

    ver yetkiyi 😁

    konu sahibine bakarsanız anlarsınız Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom`un fiyat rezaletini vurgulamak için açmış olabilir.Niye açılmasın ki bu tarz konular?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keriz avi.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence onun için mi açmış hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle bir düşünürsek, Mobil Operatörler forumu da boşa açıldı değil mi hocam size göre

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Kullanmak isteyen olur belki hani parası çok olan olur vs vs

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    Valla sizin mesajı görene kadar ben de yıllık sandım, aylık olacağı aklıma bile gelmedi hatta gecenlerde Turkcell yıllık mega paketi almıstım, bunu görünce tüh keske bunu alsaydım dedimçTürk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺) 

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sınırsız sosyal medya paketi devam ediyor mu, bulamadım bir türlü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi o değil de ne olacak bu fiyatlar? Bugün kabaca bir bakayım dedim. 3 5 gb tarifeye dünya para istiyorlar. 25gblik tarifeye 160 lira ödüyorum ben. Bedava oldu resmen bu fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Facebook, Twitter ve Instagram sınırsız paket 110 TL. hocam, uygulama üzerinden görüntüleniyor şuan.

    Sınırsız İzle paketi var o da 120 TL alsam mı bilemedim. 25 GB ek paket satın aldım 145 TL. ye

  • Zaten Turk Telekom faturalı kullananlar Enfes Prime Limitsiz Sosyal Medyalı +40 GB tarifesine 253 TL + TKÜ (15 TL) geçebilirler,bu bölümde çok yazdım anlattım,başka yazanlar da oldu.
    Daha dün bir arkadaş daha geçmiş,benim hesabımı mention yaparak teşekkür edip geçtiğini yazmış,nasıl geçtiğini de anlatmış.
    Geçmek isteyenler kendilerine bir iyilik yapıp bu bölümdeki Türk Telekom konularını okusun,incelesin.
    Ben bunu yazınca özelim doluyor ama herkese tek tek anlatsam ne zaman uyuyacağım ne zamN yemek yiyeceğim,ne zaman çayımı içeceğim,ne zaman aileme de zaman ayıracağım.
    Şuraya da vakit ayırmaya çalışıyorum ama kimsenin maaşlı asistanı değiliz.
    Birine anlattık,konuşa konuşa Enfes Prime Limitsiz Tarifesine 253 TL + 15 TL TKÜ olarak kullanmasını sağladık,adam demez mi siz 15 TL hariç olduğunu söylememiştiniz. Şimdi ben 253 tl + 15 TL ödemek zorundayım iptal ettireceğim diyor. Ne diyelim bu duruma dostlar.
    Forumda her zeka seviyesinde insan olduğunu biliyoruz da bu kadarını beklemiyorum tabi ki.
    Dert, kampanyalı fiyatı şuan 450 TL olan paketi 268 TL`ye kullanmak mı? Bey efendi en fazla 254 TL sanmışmış. Lol,sen sosyal medyayı unut mutlu mesut yaşa,ne işin var limitsiz sosyal medya ile bu kafayla.
    Lütfen bu tip kişiler bana yazıp beni meşgul etmesin.Ha,bir de müşteri hizmetleriyle 2 kdlimeyi bir araya getirip konuşamayanlar beni meşgul etmesin. Günde 2 kişi geçiyor anlattığım konuşmayı yapıp,biri geliyor abi 3. denemem ama olmadı diyor. Hatta Turkcell kullanırken Turk Telekomu arayıp fatutasıza geçeceğim beni Enfes Prime yapabilir misiniz diyenler oluyor. Allah ailenize kolaylık versin. Biraz kelle paça çorbası için,faydası olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Ocak 2024; 3:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Az kullananlar için keşke ucuz 4 gb paketler falan yapsalar. Ben numara taşıma vakti geldiğinde hiç böyle paketler göremiyorum. Olanlar da 15 GB 160 TL, 4 GB 135 TL (örnek olsun diye salladım) mecbur 15 gb alıyoruz bitiremiyorum hiç bir ay. Garip.

  • 6 aylık sandım. Neyse ağzımı bozmayayım.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.