![]() ![]() 1 Temmuz itibariyle yeni zamlı internet port fiyatları Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun 09.05.2025 tarih ve 2025/DK-ETD/177 sayılı kararı ile onaylanan, 01/07/2025-30/06/2026 tarihleri arasında geçerli olacak Referans IP Seviyesinde Veri Akış Erişimi Teklifi’ndeki (RIPVAET) güncellemeleri ekte bilginize sunarız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimMusa -- 24 Mayıs 2025; 1:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Yılı için Türk Telekom zamlı aylık Port ve Router kira ücretleri

-
-
PDF kaynak linki atarmısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu fiyatların haline bakın..
Böyle giderse en taban hızda erişimin 700-800 ₺ arasında olacağını tahmin ediyorum..
-
Şaka gibi firma türkiye den gidebilsem ilk iş şu operatörlerden kurtulduğuma sevinecem upload cimriliği nedir arkadaş ?
-
Konuya fazla ilgi olmamış. Ben alternatiflerin fiyatlarını merak ediyorum. Özellikle 500 ve 1000 Mbps satanların fiyatlarını hatta 200 Mbps ve üstünü satmayanlar ne yapacak. Hali hazırda yüksek hızları satanlar indirim yapacak mı? Niyetlerini görmüş olucaz. TT yüksek hızları teşvik ediyorum demek istemiş gibi geldi. Ama tabi yine kazanan o olur. Ya alternatifler kendi omurgalarını yapacak hızlar yükseldikçe yada TT ve bir elin parmaklarını geçmeyen omurgadan kira kapasitelerini arttırmak zorunda. Tabi alternatifler yüksek hızlara iyi fiyat sunarsa.
-
btk sadece türk telekom a çalışıyor. bu fiyatlar ne arkadaş ya? yönetim kurulu garabet zaten yiye yiye doymadılar telekomu
-
kaynak nedir, pdf var mı?
-
toptan.turktelekom.com.tr sitesinde var fakat sadece belirli kişiler girebiliyor. Kullanıcı adı ve şifre soruyor buda muhtemelen sadece operatörler de vardır.
2024 yılı fiyatları buldum, karşılaştırabiliriz.
https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2024/06/2024-DK-ETD-239.pdf
-
Anlaşılan Simetrik internet için paket olmayacak.
-
Bi PDF yayınlansa net cevap verebileceğiz, güya bu yıl gelecek söylemleri vardı
Superonline dışında göremedik
-
Gelmez zam dışında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi2024 yılı fiyatları buldum, karşılaştırabiliriz.
https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2024/06/2024-DK-ETD-239.pdf
Geçen senenin fiyatlarına göre kıyaslayacak olursak 1000 mbit tarifeler 500 liraya düşmesi gerekmekte.
-
bende metro ethernet mevcut. 2 gün önce mesaj attılar. paketlere %50 zam geldi bilginiz olsun diye
-
Bu metro fiber internet, bireysel hane fiber internetinden hızlı mı?
paraya bağlı hocam :) 100/100 olan hız 3200 TL idi. şimdi 4800 TL olacak. zaten birkaç aya kapatırım. metronun güzelliği bağımsız hattı var, site engelleri yok.
-
Para mühim değil; 1000 e 1000 349 TL.
Hız derken ping süresi normal fibere göre daha mı düşük?
Fiber routerını iade eden var mı?
-
hangi firma ile çalışıyorsunuz ?
-
fixnet hocam. daha uyguna fiyat veren var mı bildiğiniz?
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- fiber altyapı başvurusu
- türk telekom internet abonelik iptali
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- no wan ip warning ne demek
- modem kurulumu
- kapanan hat nasıl açılır
- telsiz kullanım ücreti 2025
- en hızlı internet sağlayıcısı
- cep magnet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X