Şimdi Ara

Turk Sporu'nun geldigi son hal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -FB ve GS taraftari fark yememek icin dua ediyor.
    -Turkiye sampiyonu ve 2.si hic bir Avrupa kupasinda yok.
    -Milli Takim dunya kupasina cok basit bir gruptan cikamayak katilamadi.
    -Dunya'da taninan hic bir aktif Turk futbolcusu yok, ilk 11 oynayan bile yok(Turkiye'den yetismis)
    -Milli takim'in gelecegi icin hic bir umut yok, futbol yapilanmasi bi kenara dursun, spor politikasi bile yok.
    -Seyirci ile fanatizim arasinda fark tamamen kapanmis durumda, artik her turlu musabakada kavga cikarabilen bir halk var.

Daha eklemek isteyen varsa eklesin. Parlak bir isik goren varsa da beri gelsin, aydinlatsiz bizi.

• ışık var, zaten olmasa sence bu işe bu kadr yatırım yapılırmıydı.Şimdiye kdar pek bi başarı gosterılmemıs olabılır ama zamanı gelcektır.
  • Beni en fazla üzen de hiç bir Türk futbolcusu büyük bir avrupa takımı için vazgeçilmez değil.
    Allahın Fildişi Sahilleri'nden Drogba Chelsea için hayati önem taşıyor ama bizimkiler ufak takımlarda dahi tutunamıyor.
    72 milyonluk ülkeden sadece (benim anımsadığım) Tugay ve Nihat biraz üst seviyede idi.
  • Fark yememek için dua eden Galatasaray taraftarı var mı ? Varsa Galatasaray'ı yeterince tanımıyor demektir.
    Galatasaray avrupa takımıdır, 2 avrupa kupası sahibidir, avrupa vizyonludur.
    Avrupada maçlarına fark yememek için değil galip gelmek için çıkar.

Her şey sahada olur biter. Fark da yiyebilir, fark da atabilir. Bunlar futbolun içinde vardır. Ancak hiç bir Galatasaray taraftarı maçtan önce fark yememek için dua etmez belki bunun olması için dua eden rakip taraftarlar olabilir.
  • Kim dua ediyormuş ya. Onlar bizden korksun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Fark yememek için dua eden Galatasaray taraftarı var mı ? Varsa Galatasaray'ı yeterince tanımıyor demektir.

Her şey sahada olur biter. Fark da yiyebilir, fark da atabilir. Bunlar futbolun içinde vardır. Ancak hiç bir Galatasaray taraftarı maçtan önce fark yememek için dua etmez belki bunun olması için dua eden rakip taraftarlar olabilir.

Polemik yaratmak uğruna her lafta cımbızı elinize almanıza gerek yok. Anlatılmak istenen ve anlamaya çalıştığınız konu çok farklı. Seyirci ve Fanatizmin arasındaki farkın kapanmasına yardımcı olmanızada gerek yok. Biraz hoşgörü çok şey istemiyor bu Futbol severler.

• Geçen senede galatasaray'ın uefa kupasındaki grubundaki takımları böyle şişirmişlerdi.

Benfica:(Adamlarda cardozo,david suazo,aimar ... saydılar bu adamlar parçalar gs'yi ne oldu ?)
    Olimpiyakos:(Dediler taraftarı deplasmana gelir orayı bile yakar super takım fıssss)
    Herta Berlin:(Dediler adamlarda pantelic var voronin var sizin savunmayı kevgire çevirirler fıssss)
    Metalist kharkiv:Bu takıma kimse bişey demedi zaten kendi hatamızla yenıldık onlarada.
    Bordeaux:Dediler fransada şampiyon olacak sizi ezer geçer ne oldu fısssss
    Hamburg:Pek bişey demediler bundada deplasmanda 10 kişi ezilmedik.Kendi evimizde ilk yarı ezdik ikinci yarı yürüye yürüye çalımlarla gol attık.2-0 Oldu dedik tamam artık skoru koruyalım stopersizdik çok trajedik bir şekilde elendik.

Fenerbahçe taraftarı umutsuz takımından bunu mesajarından hissedebiliyorum.Daum zaten ligde işler kötü gidiyor tr kupasındada varız avrupa bize ağır gelecektir düşüncesinde bir an önce elensekte rahatlasak derdinde.Diyeceğim oki galatasaray taraftarının korkması için hiçbişi görmuyorum aguero,forlan diyorlar gene fıssss demek istiyorum bu yorumlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zampara.Alper -- 15 Şubat 2010; 11:27:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonyak

quote:

Fark yememek için dua eden Galatasaray taraftarı var mı ? Varsa Galatasaray'ı yeterince tanımıyor demektir.

Polemik yaratmak uğruna her lafta cımbızı elinize almanıza gerek yok. Anlatılmak istenen ve anlamaya çalıştığınız konu çok farklı. Seyirci ve Fanatizmin arasındaki farkın kapanmasına yardımcı olmanızada gerek yok. Biraz hoşgörü çok şey istemiyor bu Futbol severler.

Polemik yaratmak için mesajıma atlamanıza gerek yok.
    Siz önce konu ne anlatıyor onu anlamaya ve algılamaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Geçen senede galatasaray'ın uefa kupasındaki grubundaki takımları böyle şişirmişlerdi.

Benfica:(Adamlarda cardozo,david suazo,aimar ... saydılar bu adamlar parçalar gs'yi ne oldu ?)
    Olimpiyakos:(Dediler taraftarı deplasmana gelir orayı bile yakar super takım fıssss)
    Herta Berlin:(Dediler adamlarda pantelic var voronin var sizin savunmayı kevgire çevirirler fıssss)
    Metalist kharkiv:Bu takıma kimse bişey demedi zaten kendi hatamızla yenıldık onlarada.
    Hamburg:Pek bişey demediler bundada deplasmanda 10 kişi ezilmedik.Kendi evimizde ilk yarı ezdik ikinci yarı yürüye yürüye çalımlarla gol attık.2-0 Oldu dedik tamam artık skoru koruyalım stopersizdik çok trajedik bir şekilde elendik.

Fenerbahçe taraftarı umutsuz takımından bunu mesajarından hissedebiliyorum.Daum zaten ligde işler kötü gidiyor tr kupasındada varız avrupa bize ağır gelecektir düşüncesinde bir an önce elensekte rahatlasak derdinde.Diyeceğim oki galatasaray taraftarının korkması için hiçbişi görmuyorum aguero,forlan diyorlar gene fıssss demek istiyorum bu yorumlara.

Biz Türk Futbolundan Bahsediyoruz Adam Direk Galatasaray Fenerbahce Düşmanlığı Yapmış (:

• quote:

Orijinalden alıntı: [KEO]

-FB ve GS taraftari fark yememek icin dua ediyor.
    -Turkiye sampiyonu ve 2.si hic bir Avrupa kupasinda yok.
    -Milli Takim dunya kupasina cok basit bir gruptan cikamayak katilamadi.
    -Dunya'da taninan hic bir aktif Turk futbolcusu yok, ilk 11 oynayan bile yok(Turkiye'den yetismis)
    -Milli takim'in gelecegi icin hic bir umut yok, futbol yapilanmasi bi kenara dursun, spor politikasi bile yok.
    -Seyirci ile fanatizim arasinda fark tamamen kapanmis durumda, artik her turlu musabakada kavga cikarabilen bir halk var.

Daha eklemek isteyen varsa eklesin. Parlak bir isik goren varsa da beri gelsin, aydinlatsiz bizi.

• Türk Futbolu Güzel Yerlere Gelecek Bence. 1. olanın direk ŞLye gitmesi büyük bir avantaj bizim için. İnşallah daha da yükseleceğiz...

quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: r0bb3n59

quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Geçen senede galatasaray'ın uefa kupasındaki grubundaki takımları böyle şişirmişlerdi.

Biz Türk Futbolundan Bahsediyoruz Adam Direk Galatasaray Fenerbahce Düşmanlığı Yapmış (:

bordo as kdaroyla mı çıktı diye sorarlar adam milan klübü niye uefaya hep ama hep yedek kadroyla çıkıyor diye sorarlar adama metalist bjkye yaptığı gibi söke söke almadı mı maçı hemde kendi sahanızda diye sorarlar !!

Biz Hamburg maçında tam kadroyduk sanki. Metalist söke söke almış . Servetin Anlık hatasından golü yedik.

• quote:

quote:

quote:

Bencede konunun ana teması ve anlatılmak istenileni bir anlamaya çalışın ondan sonra takımınızı savunun. Burda sizin takımı kötülemiyorlar Türk Futbolunu ve taraftarın bakışını anlatmaya çalışmış ama anlayana sonuçta herşey kapasiteye bakar. Türk Futbolu nasıl kötüye gidiyorsa Türkçede nasıl anlamak istiyorsan oraya çekiliyor.

• Belki de senin dediklerin doğrudur ama ben büyük takımlarımızın son senelerdeki puan kayıplarını Anadolu takımlarının iyi olmasına bağlıyorum.Baktığınız zaman Kayserispor,Bursaspor gibi takımlar hakkaten şahane futbol oynuyor.Bir de büyük maçlara çok iyi hazırlanıyorlar ve puan kazanıyorlar.Ayrıca Euro 16 için planlanan 7 stadyum projesi var, eğer bunu becerebilirsek o iş sonunda ligimiz Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olur.

Fakat katıldığım bir nokta var tabii ki futbolcularımız Avrupa'da forma giymiyor ne yazık ki.E ama bunun da nedeni bellidir, sene başında Man City ve ManU nun Sercan Yıldırım'a talip olduğunu bilmeyen var mı? Sorun çıkaran, işi çıkmaza süren, daha fazla para koparalım zihniyetinde olan Bursaspor yöneticileri nedeniyle gerçekleşmedi bu transfer...Ayrıca kesinlikle yabancı kontenjanı kaldırılmalı ki, ülkemize yabancı futbolcu girsin, böylece yerliler Avrupa'ya gitsin.

• Doğru Avrupa'da oynuyan iyi bir oyuncumuz yok ama diğer kısımlara katılmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bencede konunun ana teması ve anlatılmak istenileni bir anlamaya çalışın ondan sonra takımınızı savunun. Burda sizin takımı kötülemiyorlar Türk Futbolunu ve taraftarın bakışını anlatmaya çalışmış ama anlayana sonuçta herşey kapasiteye bakar. Türk Futbolu nasıl kötüye gidiyorsa Türkçede nasıl anlamak istiyorsan oraya çekiliyor.

Sanırım algılama sorununuz var.
    Ben kötüleme yazılmış diye bir şey yazmışmıyım ? Mesajımı bir daha okuyunve anlamaya çalışın eğer yine çözemediyseniz tekrar okumanıza gerek yok, çünkü olmuyor, anlayamıyorsunuz demektir.
    Konuyu açan konu hakkında fikrini yazmış, buna karşılık ben de yazmışım. Sonra siz benim mesajıma atlamışsınız, benim gibi konu hakkında fikrinizi yazacağınıza işi kişiselliğe dökmüşsünüz, işi anlamaya filan bağlamaya çalışmışsınız. Ben de size sizin tarzınıla cevap verince böyle olmuş.
    Haydi selametle. Ben daha fazla uzatmayacağım, siz istediğiniz tarzda devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

bordo as kdaroyla mı çıktı diye sorarlar adam milan klübü niye uefaya hep ama hep yedek kadroyla çıkıyor diye sorarlar adama metalist bjkye yaptığı gibi söke söke almadı mı maçı hemde kendi sahanızda diye sorarlar !!

Komik duruma düşme.

Ne Gs ne de Fb taraftarları fark yememek için dua etmiyorlar.

Geçen sene Fb ve Gs lige ağırlıklarını koyamadılar. Meydan boş kalınca diğer takımlara üst sıralar gözüktü.
    Bu sene o kadar zorluğa rağmen 3.sıradaki ile puan farkı 7 ki sakatlarımız olmasa puan farkı 10+ olurdu.

Milli takımımızın Afrika'ya gidememesinin sorumlusu Fatih Terim'dir.
    Olup olmadık oyuncu seçimleri, yanlış kadro derken Dünya sıralamasında 42.sıradayız.

Son yıllarda Avrupa'ya Türk oyuncularımızın gidememesi, takımlarımızın Avrupa'da başarı sağlayamamalarına bağlıyorum.
    Bu sene Avrupa liginde yakalanacak başarılar takımımızdaki oyuncular adına bir umut olabilir.

Umarım Euro 2016 ev sahipliğini kazanıp tarihimizde yeni bir sayfa açarız.

• walla fark yememek için ettimiz dualar tutmuş görünüo
  • quote:

yemmin et
  • başarılar gelip geçer asaletin bize yeter falan filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.