Şimdi Ara

Türk olmaktan aldığım inanılmaz zevk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir millet düşünün orta asya bozkırlarında beyaz ırk ile mongol sarı ırkın müthiş birleşiminden ortaya çıksın. beyaz ırkın sağlam fiziği ve kurnaz yapısını asyalılığın verdiği çeviklik ve zeka ile harmanlayarak kavimler göçüne sebeb olsun. göç ettiği topraklardaki devletleri feth edip bin yıllar boyunca egemenliği altına alsın. romayı ve bizansı yıkıp modern zamanın kralları olan fransızları cermenleri ve ingilizleri peşinden kovalasın. işte türk olmak dünya tarihine bakınca başrollere yazılabilecek ilk 3 milletten biri olmaktır. insanlığın kaderini doğrudan ve derinden etkilemek bir gezegenin efendisi olmaktır ;)

https://youtu.be/oAHRp7jjaOg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 31 Ekim 2017; 1:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dont feed troll
  • Türk olmak müthiş bir şey, durup dururken Türk olduğum için mutlu oluyorum. Türk olmasam kafayı yerdim iyi ki Türküm, keşke daha çok Türk olsam.
  • Ne içiyorsanız bırakıp uyumanızı tavsiye ediyorum. Yarın okulunuz falan vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

Ne içiyorsanız bırakıp uyumanızı tavsiye ediyorum. Yarın okulunuz falan vardır

kımız içtim şerefe

• Türklükten aldığım tadı hiç bişeyden almadım... Belki bilardo... Ama yok lan türklük daha güzel
  • Türklük öyle bişey ki. Dadından yinmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oki poki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki cok ufacik bir ayrintiyi atlamissin gibi irklari sayarken.

Türk olmaktan aldığım inanılmaz zevk
  • şu an bunu dinliyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kendisinin günümüzde sıradan bir ırk olduğunu anlamıyor, seni takan mı bu çağda, muhtemelen kıyamete kadar takan olmayacak. Zira Türk ırkı 2000 yılda sırasını savdı, sıra başka ırklarda.

Şimdi de başka ırklar Türklerin icabına bakıyor ve bakacak. 1000 yıl sonra bir Türk Türklükten zevk alamayacak. Her bin yıl başka ırkların devridir.

Not; Eğer Türkler geldikleri toprakların fiziki özelliklerini değil de gittikleri toprakların fiziki özelliklerini aldıysa, orada övünülecek bişi yoktur.

Günümüzden bak geriye, zevk aldığın ırkın dünyaya ne faydası olmuştur, hangi mirası bırakmoştıt günümüze. Dünyada hangi ırkyan biri şöyle. Türkler dünyaya şu mirası bırakmıştır. Türkler olmasa taş devrinde yaşıyor olurduk diyen biri çıkar mı acaba? Sen bu kadar zevk alıyorsan, demek ki bir İngiliz, bir Alman habire zevkten orgazm olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 31 Ekim 2017; 7:35:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Adam kendisinin günümüzde sıradan bir ırk olduğunu anlamıyor, seni takan mı bu çağda, muhtemelen kıyamete kadar takan olmayacak. Zira Türk ırkı 2000 yılda sırasını savdı, sıra başka ırklarda.

Şimdi de başka ırklar Türklerin icabına bakıyor ve bakacak. 1000 yıl sonra bir Türk Türklükten zevk alamayacak. Her bin yıl başka ırkların devridir.

Not; Eğer Türkler geldikleri toprakların fiziki özelliklerini değil de gittikleri toprakların fiziki özelliklerini aldıysa, orada övünülecek bişi yoktur.

Günümüzden bak geriye, zevk aldığın ırkın dünyaya ne faydası olmuştur, hangi mirası bırakmoştıt günümüze. Dünyada hangi ırkyan biri şöyle. Türkler dünyaya şu mirası bırakmıştır. Türkler olmasa taş devrinde yaşıyor olurduk diyen biri çıkar mı acaba? Sen bu kadar zevk alıyorsan, demek ki bir İngiliz, bir Alman habire zevkten orgazm olması gerekir.

Yürü git ne olursa olsun şuana kadarki türk tarihi kıyamete kadar yeter bize,dünya 3 kere çağ atladı bunların ikisinin nedeni türklerdir, türk olmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın

• Türk soyu eskidenmiş şimdikiler tırt. Türk denilince akla direk Arda Turan gibi tipler geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojman

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Adam kendisinin günümüzde sıradan bir ırk olduğunu anlamıyor, seni takan mı bu çağda, muhtemelen kıyamete kadar takan olmayacak. Zira Türk ırkı 2000 yılda sırasını savdı, sıra başka ırklarda.

Yürü git ne olursa olsun şuana kadarki türk tarihi kıyamete kadar yeter bize,dünya 3 kere çağ atladı bunların ikisinin nedeni türklerdir, türk olmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın

Macarların atasıyla niye övünüyon, sen Ademle de övünürsün şimdi. Atilla atansa Adem de atan. Onunla da övün. Adem deden değil mi, Adem ilk peygamber değil mi, o zaman adem Türk. Muhaaa, ne kafası yaşıyosun bi anlasam. Fatih senin atan mı laa, bi dna testi yapılsa yüzde kaç Türk çıkar Fatih? Fatih Türk kelimesini yasaklamıştı. Çünkü Türk demek kötü bir anlam ifade ediyodu, Atilla da hiç bir zaman Türk dememiştir kendine. Ne zaman Türk kelimesi yerlerdeydi, Türkler yükseldi; ne zaman Türk kelimesi putlaştırıldı, o zaman Türkler sefil duruma düştü. Sana kartondan putunla iyi hayaller!

• Geldi arap sevdalısı

• kendinize yalan söylemeyi kesin türklerin şu aşağılık kompleksi bitmedi

doğarken karakter yaratma ekranı gelse herkes isveç norveç danimarka amerika almanya falan seçerdi türkiyeyi seçecek 1 tane adam olmazdı. aynı şekilde hindistan arap ülkeleri eski komunist ülkeler, afrika , kuzey kore falan kimse tarafından seçilmezdi.
    çıkın sokağa bakın 50% si arap tipli bu ülkenin
    fakirlik rezillik dincilik ve çirkin insanlar arasında kimse isteyerek yaşamaz ama sırf psikolojiniz bozulmasın diye kendinize yalan söyleyip bununla sahte gurur duymakta saçma.

boyu 1.50 olan adamın kızlar boya bakmıyor bende erkeğim diye sağa sola bağırması gibi görüyorum bu işi

yarın eu pasaportu iş aş verseler hemen türk bayrağı yakmaya sıraya girersiniz

ayrıca tarihle övünmek saçmalıktır ben bugüne yarına bakarım 100 sene önce kim ne yapmış zerre umrumda değil taş devrinde ateşi bulmuş benim atalarım diye övünmüyor kimse nedense övünmeyi nerede durduruyoruz

• Saçmalık

• Dünya artık kozmopolit. Turkiyede bundan nasibini aldi. Dnalarimiz incelense yüzde kaç türk çıkacağız acaba? Elbette atalarımızin tarihi basarilari beni de bir turk olarak gururlandıriyor. Peki biz turk olarak gelecek nesillerimize övünülecek ne bırakıyoruz? Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

şu an bunu dinliyodum

o ilk cümle ne öyle ya

• Kumarda neyi var neyi yoksa kaybetmiş eski bir fabrikatörün geçmişi ile avunması gibi

Benim paşa dedem bir zamanlar......

edit:

İrlandalı olmak bir “yetenek” değil ki! Sadece boktan bir genetik kaza! diyerek konuyu temelinden özetleyen George Carlin'e hak vermemek mümkün değil

İnsanın tarihi ile gurur duyması ile kendini o tarihle avutan bir zavallı olması arasındaki farkı bilmedikleri sürece de George Carlin haklı olmaya devam edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 31 Ekim 2017; 10:31:48 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.