Bildirim
Türk olmak ile Gurur duyuyormusunuz? Neden?! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Duymuyorum. Bana bir katkısı yok. Sana da bir katkısı yok. 2 bacaklı bir varlıksın işte bunun nesi ile gurur duyacaksın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gayet iyi bir tipin var nesini beğenmiyorsun?Kusursuz bir tip mi olman gerek memnun olman için?Suratın hiç de geniş ve kilolu değil.Saçların seyrek olması da bir sıkıntı çıkarmaz yararları bile var.Diğer milletlerin tipi kusursuz mu sanıyorsun?Onların da bir özelliği iyiyse bir özelliği kötü tip olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: dragonero11
Gayet iyi bir tipin var nesini beğenmiyorsun?Kusursuz bir tip mi olman gerek memnun olman için?Suratın hiç de geniş ve kilolu değil.Saçların seyrek olması da bir sıkıntı çıkarmaz yararları bile var.Diğer milletlerin tipi kusursuz mu sanıyorsun?Onların da bir özelliği iyiyse bir özelliği kötü tip olarak.
21 yy standartına uygun değil malesef.Kadınlar sık sakallı sık saçlı kare kafalı adamlardan hoşlanıyor ki harbide doğru.Türklük malesef ekstra bir şey katmıyor tvlerde çekik gözlü yakışıklı adamlar nadirdir.Belki 100 sene önce olsa iyi olurdu ama şuan 21yydayız.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLegendx
Evet gurur duyuyorum, hemde çok. Türk tarihi en geniş ve en şanlı tarihlerin başında gelir. Hatta tarihe dönüp baktığımızda Türkler, feth ettikleri yerde suçsuz hiç kimseye işkence etmemiştir. (şimdi gelip başka milletlerin savunuculuğunu yapacak olanlar 1. Ve 2. Dünya savaşlarında alman,fransız askerlerin suçsuz kadınlara ettiği tecavüzleri araştırsınlar.)
Başbuğ Atatürkünde dediği gibi: Türklük benim en derin övünç kaynağımdır.
Yavhehe
Gurur duyuyorum onun nedeni de baska irklari gorunce... Türk olmasam laz olmak isterdim secik sansim olsa yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk olmakla gurur duymuyorum !! Bilakis nefret ediyorum...Nedeni malum parti ve politikaları..(detayına girmek istemiyorum)
Ömrüm yeterse "Amerikan Vatandaşı olmak istiyorum.Amerika'da yaşamak istiyorum..Hiç olmazsa da Amerika'ya Turist olarak gidecem...
Yani özetle..Amerika -Amerika --Tanrı Amerikayı korusun ...
tecavüzcü var, hırsız var, aile içi ensest var, cinayet var, kibir var, cahil var, şiddet var, cinnet var, gurur? -
quote:
Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi
gurur duymuyorum. elde etmek için emek vermediği şeylere anlamlar yükleyip kendini farklı bir yere koyan kekolardan olmamak için. emek verilmeyen şeyler anlama sahip olabilir ama senin dediğin gibi bol keseden atılmış karakteri yüksektir carttır curttur bunlar boş laflar
Ben o "keko"lardanım ve bunda bir sorun görmüyorum. Yerinmektense. Bir Ugandalı bununla gurur duyuyorsa biz neden duymayalım
Gurur duymuyorum. Çünkü gurur duyulacak bi şey yok.
Sonuçta bir emek göstermedim bunun için. -
Her kadının hoşlandığı erkek tipi farklıdır.Gözlerin rahatsızlık verecek derecede çekik değil.Bence biraz özgüven eksikliğin var. -
Malum parti zaten Türk değil.Onlar araplar.Bu yüzden Türklerden değil araplardan nefret etmelisin.arap,kürt,ermeni dölleri yüzünden çoğu kişi Türk olmaktan nefret ediyor.Gerçek Türkleri tanısanız sizde gurur duyardınız.amerika gözünü döndürmüş senin yazık. -
Turk olmak sereftir, onurdur.
Şanslı olarak doğmuşsun Türk olmuşsun emek vermedim gurur duymuyorum diyorsun.Dünyanın en yakışıklı adamı olarak doğsan emek vermedim yakışıklı olmakla gurur duymuyorum mu diyeceksin.Yazmadan önce biraz düşün öyle yaz. -
Qatar'da yaşıyorum,şu kadarını söyliyim bu ülkeyi ingilizler yönetiyor.
Neden mi TÜRKİYE?Dünyaya boyun eğmeyen tek ülke,devlet,millet olduğumuza inanıyorum.
duymuyorum para güç için satıp duran kalleşligin dibini vuran bir milletin sadece tarihi ile övünüp kendini yerlere göklere çıkarmasından bıktım keşke bu ülke de var olmasaydım rahatsız olan varsa blokluya bilir gereksiz polemiklere girmek istemiyorum -
Yav kardeş saçmalama. Yakışıklı olmakla gurur duymak ne.
Ben bir şey mi başarmışım ki gururlanayım. Tanrı beni Türk olarak yaratmış, Kürt olarak yaratamaz mıydı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar. (ALBERT EİNSTEİN )
Örnek verdim sadece doğuştan gelen özelliklerimizle de gurur duyabiliriz.Neyse bir örnekten anlamadın daha fazla örnek veremem sana.Kürt olarak yaratsaydı leş bir ırk olacaktın utanacaktın böyle doğduğun için.Kürdistan kürdistan diye zırlayacak kendi kafana göre referandum yapacaktın.Doğuştan şanlı bir millette doğmuşsun doğuştan geldiği için gurur duymam diyorsun.Doğuştan gelen özelliklerden utanılabilir ya da gurur duyulabilir.Doğuştan şanslı doğmuşsun değerini bilmiyorsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X