Şimdi Ara

Türk olmak ile Gurur duyuyormusunuz? Neden?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek bir cumle ile aciklamak gerekirse gurur duyma nedeniniz; yada neden gurur duymuyorsaniz bununla!

Neden?

Tek cumle ile..

Mesela ben,

Türk olmakla gurur duyuyorum zira , Türk milleti karakteri yuksek bir millettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• duyuyorum çünkü tarihsel olarak geçmişi olan bir millet
    gerçi her milletin iyi kötü tarihi var bana bi katkısı yok

katkısı olan tek özellik fizikseldir herhalde onlada gurur duymuyorum çünkü fiziksel olarak kötü. asya tipi,küçük cinsel organ, kısa boy, dar omuz, köselik vs

italyan olmayı tercih ederdim kıyaslayınca
  • Duyuyorum ama malum kesimi görünce içime karanlık çöküyor
  • duyuyorum çünkü tarihsel olarak geçmişi olan bir millet
    gerçi her milletin iyi kötü tarihi var bana bi katkısı yok

katkısı olan tek özellik fizikseldir herhalde onlada gurur duymuyorum çünkü fiziksel olarak kötü. asya tipi,küçük cinsel organ, kısa boy, dar omuz, köselik vs

italyan olmayı tercih ederdim kıyaslayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 6 Ekim 2017; 18:42:28 >
  • gurur duymuyorum. elde etmek için emek vermediği şeylere anlamlar yükleyip kendini farklı bir yere koyan kekolardan olmamak için. emek verilmeyen şeyler anlama sahip olabilir ama senin dediğin gibi bol keseden atılmış karakteri yüksektir carttır curttur bunlar boş laflar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk olmakla çok gurur duyuyorum hatta aşırı milliyetçiyim diyebilirm.
    Türk 1. ırkımız geri kalanlar da iyi tabi dağa çıkıp ipnelik yapanlar onları zaten Allah belasını versin...
  • Eskiden olsa evet derdim ama suan araplar=Turkler oldugu icin Turk oldugumu soylemekten bile utaniyorum.

araplara karsi olan onyargimi tam yikmak uzere oldugum bir zamanda tanistigim bir tanesi bu onyargimi nefrete cevirmeyi basardi.

Forumda yanlislikla baslikta arap gecen bir konuya girersem gecmisi siliyorum ki PC'yi Turkce bilmeyen biri hackler ve gecmise bakarsa beni arap sanmasin.
    Gerisini siz dusunun artik. Bu kadar nefret ediyorum ve onlar yuzunden Turklugumden bile utanir hale geldim.

Katil gelse para istese veririm de arap gelse acliktan oluyorum dese bir tekmede ben atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 6 Ekim 2017; 18:55:19 >
  • Evet gurur duyuyorum, hemde çok. Türk tarihi en geniş ve en şanlı tarihlerin başında gelir. Hatta tarihe dönüp baktığımızda Türkler, feth ettikleri yerde suçsuz hiç kimseye işkence etmemiştir. (şimdi gelip başka milletlerin savunuculuğunu yapacak olanlar 1. Ve 2. Dünya savaşlarında alman,fransız askerlerin suçsuz kadınlara ettiği tecavüzleri araştırsınlar.)

Başbuğ Atatürkünde dediği gibi: Türklük benim en derin övünç kaynağımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 6 Ekim 2017; 18:58:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asyadan gelen bi turk grubundan oldugum icin kendime turk diyebiliyorum ve bundan gurur duyuyorum.Sanli ve serefsizligi olmayan,insaligin kalelerinden olan bir millete mensup olmak paha bicilemez.

• Hayır çünkü milliyetçiliğin geri kalmış bir ideoloji olduğunu düşünüyorum.

• Duymuyorum.Forumdaki bir çok türkçüden fenotip olarak daha türküm ve türk olmabın fenotipe hiç bir artısı yok.Çekik göz seyrek saç tombul bir yanak al sana unsexy men.

• Her millet kendi karakterini yuksek görür. Gurur duyulacak bişey yok burada. aksine bazen yerin dibine giriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki de her Türk gibi gurur duyuyorum.Gurur duymayanlar zaten Türk değildirler.Gurur duymamın nedeni geçmişte asil,adaletli,hoşgörülü,namuslu,şerefli,onurlu bir millet olmamız.Günümüzde aramıza ermeni,kürt,arap dölleri karışıp saydığım sıfatlara sahip olmamızı engelliyor.Ama ne kadar engellerlerse engellesinler azımsanmayacak oranda saydığım sıfatlara sahip gerçek Türk milleti var.
  • Cevremdeki herkes turk bu yuzden bir fark hissetmiyorum.

• Ülkeyi bu hale getirmeseler karakteri yüksek bir millet olacaktık.Hala karakteri yüksek olanlar var.Çoğunluğun ermeni,arap,kürt olması bunu değiştirmez.
  • Doğuştan gelen bir özellik. Bunun ne bir gurur ne de bir rahatsızlık vermemesi gerekir. Ancak şu dünyada ırk ön planda olduğu için kendi ırkından yana hareket etmek lazım. Çünkü taraf olmayan bertaraf olur.

• kimse doğuştan sahip olduğu özelliklerle gurur duyamaz !
    Türk müsün ? Bununla gurur duyamazsın.Ama Türkiye adına yarın öbürgün birşeyler başarırsan duyabilirsin.
  • Saçın kel olmasıyla Türk olmanın bi alakası yok..Kendine bakan her Türk ortalama bir tipe sahip olur.Yeyip içip yatar keyif çatasan tombul yanağın tabi olur.Spor yap kilo ver biraz azim göster erit yağlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Doğuştan gelen bir özellik. Bunun ne bir gurur ne de bir rahatsızlık vermemesi gerekir. Ancak şu dünyada ırk ön planda olduğu için kendi ırkından yana hareket etmek lazım. Çünkü taraf olmayan bertaraf olur.

bunu anlayacak kapasitede insan yok burda , daha doğrusu hepsi velet.
    seni vatan haini ilan ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Doğuştan gelen bir özellik. Bunun ne bir gurur ne de bir rahatsızlık vermemesi gerekir. Ancak şu dünyada ırk ön planda olduğu için kendi ırkından yana hareket etmek lazım. Çünkü taraf olmayan bertaraf olur.

bunu anlayacak kapasitede insan yok burda , daha doğrusu hepsi velet.
    seni vatan haini ilan ederler

Onları takan kim ya bırak etsinler. İt ürür kervan yürür.

• AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Her millet gurur duyar ama gurur duymakta en haklı olanlar Türk olanlardır.Ermeni,arap,kürt dölleri rezil ediyor Türkiye'yi yerin dibine girmen o yüzdendir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.