Şimdi Ara

Türk olmak ile Gurur duyuyormusunuz? Neden?! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmişe çok yaslandık artık gurur duyulacak bir şey kalmadı. O zaferlerin şan şerefin de içini boşalttık. İtiraf edelim bu ülkede kimse kimseyi sevmiyor ve saygı duymuyor.

Tabi genelleme yapmış oldum ama yine de durum bu diye düşünüyorum. Herkes birbiriyle mücadele halinde.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen 83'lüsün, bi silkelen kendine gel ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi

gurur duymuyorum. elde etmek için emek vermediği şeylere anlamlar yükleyip kendini farklı bir yere koyan kekolardan olmamak için. emek verilmeyen şeyler anlama sahip olabilir ama senin dediğin gibi bol keseden atılmış karakteri yüksektir carttır curttur bunlar boş laflar

Bravo...!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kimliği Kuteybe bin Müslim denen çapulcu haramzade ganimetçi barbar Arap pisliğin, kendi halinde ona buna saldırıp Fetih adı altında talan ve işgal ile uğraşmayan orjinal Türk boylarına saldırıp Araplaştırmaya başlaması ile sonu gördü...

Zaten ırkla övünmek ilkelliğin önde gideni ama o ırkı has kılan özellikleri de asimile etmiş pis heriflee

• Gurur duyanlara saygi duyarim ama ben ortada gurur duyulacak pek bir sey gormuyorum, mesela su alanlardan hepsinde cortladik spor bilim sanat ekonomi egitim demokrasi hukuk ordu hayvancilik gelir dagilimi is guvencesi vs.

• çok saçma bir soru
  • elli senedir ülkenin bir gram ilerlememiş ve muhafazakar sağcılık adı altında mahalle baskısı yapılmasından nefret ediyorum.
    1923'ten sonra sı hep kaosla, ekonomik krizlerle geçmiş zaten.
    2008-2010'da ülkemizin ekonomik olarak güçlü bir Türkiye olma şansı vardı ama çarçur ederek hazineyi bitirdiler, şimdi ise vergilerle krizin önününe geçmeye çalışıyorlar.

Hasta adamı ayağa kaldıran, Bu ülkeyi yoktan var eden Atatürk'ün Türkiye'si ile de GURUR DUYUYORUM.
  • Türk ırkı dünyanın en özel ırkıdır. Gurur duymayıp ne yapacaz?
  • Türk olmaktan gurur duymuyorum,
    müslüman olmaktan da gurur duymuyorum.
    Gurur duyulacak bir şey varsa oda insanlıktır, sevgi, saygıdır...
  • Duymuyorum. Bana saçma geliyor. Hiç birimiz saf Türk değiliz, kanımızda çeşitli genler var. Milliyetçilik önceden tıpki dinler gibi insanları bir arada tutan bir şeydi ve artık her ikisinin de ömrü doldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Evet gurur duyuyorum, hemde çok. Türk tarihi en geniş ve en şanlı tarihlerin başında gelir. Hatta tarihe dönüp baktığımızda Türkler, feth ettikleri yerde suçsuz hiç kimseye işkence etmemiştir. (şimdi gelip başka milletlerin savunuculuğunu yapacak olanlar 1. Ve 2. Dünya savaşlarında alman,fransız askerlerin suçsuz kadınlara ettiği tecavüzleri araştırsınlar.)

Başbuğ Atatürkünde dediği gibi: Türklük benim en derin övünç kaynağımdır.

Yavhehe

Kardeş söylediklerim senin gibi aktrollerin hoşuna gitmez. Ondan bu kuyruk acısı dimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 7 Ekim 2017; 13:52:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Bence insan yalnızca insandır. İyi kötü ayrımı da yapılmamalıdır. "iyi ya da kötünün her ikisi de yoktur, düşünmek olayları öyle sınıflandırır." (SHAKESPEARE)
  • hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruyu muhabbet anında sorsalar spontane olarak çoğu kişi gurur duyduğunu söyler. Fakat mantıklı ve derinlemesine baktığında bireysel veya toplumsal olarak bulunduğun çevreye hiçbir katkın yoksa, kendine saygı duyup başarılı gördüğün bir olayın yoksa gurur duymak boşuna. Zaten bizim kadar kendini kandıran bir millet yoktur. Savaşta kılıç sallayan, bilimsel bir buluşla ülkenin adını duyuran bir Türk de gurur duyacak sen, ben de. Burda bi ayrim olmalı.

En nihayetinde Türk olduğumuz için gurur duyacağız elbette ve fakat içi boş ve kurtarmalik bir gurur olacaktır milletimoze ve vatanımıza katkımız olmazsa. Bunun bilincinde yaşamak lazım.

• Gurur duymazmıyım

Her ay %18 kdv %20 gelir vergisi ve kurumlar vergisi ödemek için işkence çektiğim için çok gururluyum!!!
  • %70 oranında vergi verip günde 12 saat çalışıp 400 dolar almak gurur verici bir şey sanırsam,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.