Şimdi Ara

Turk.Net ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buralarda bir yerde eski konum vardı, IP alamama sorunu ile 3 gün oyalandıktan sonra daha fazla kanser olmamak adına Turk Telekom Fiber altyapı başvurumu ve başlatılamayan hizmetimi iptal ettirmiştim.


    İptal tarihi 21 Kasım. Burada destek hesabıyla modem iadesi için konuştum, tarafıma göndereceğim kargo kodu sms ile geldi. 27 kasımda modem kargolandı. 30 kasımda ellerinde ulaştı.


    Kargo takip numarası vs her şey var.


    20 Ocak 2021'de bana hem sms hem email yolu ile modemi yollamadınız fatura çıkacak diye ulaştınız.


    Amacınız nedir? Modemi teslim alıp fatura çıkartmanın çok daha güzel karşılıkları var ama forum ortamında söyleyemiyorum. Bana attığınız SMSleri destek kayıtlarını kargo takip nosunu içeren güzel bir şikayet CIMER yoluyla BTK'ya iletildi. Gerçekten fatura çıkarsa yaratılan manevi kayıp ve bu işlerle uğraşırken yaşadığım maddi kaybı da içeren güzel bir adli yol da hazırlıyorum.


    Turk.Net'e abone olacak arkadaşlar, bağlantı sağlanamayabilir, portunuzu kaybedebilir ortalarda kalabilirsiniz, akşamları hızınız düşecek. Alıştık bunlara zaten. Kurtulayım iptal edeyim dediğinizde de 2 ay sonra arkanızdan yolladığınız modemi yollamadın diye gelebiliyor. Bu da yeni çıktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbergen -- 21 Ocak 2021; 11:19:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.