Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısmet değilmiş en yakin zamanda kavusursun inş hocam benim arkadaslada durum ayni ona bekleyin en kısa sürede calismalari tamamlicaz gibisinden birşeyler söylediler bana gelince 10dk da gerceklesti işlem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Tnnet abonesi iken Turknete geçersek ev telefon numarası değişir mi acaba?

Hayır. Ev telefonu direk Turknete taşınıyor.

Müşteri numaranda başında 0 olmadan ev telefonu oluyor.
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Oğuz, 120 TL’ye kadar taahhüt cayma bedelinizi karşılıyoruz. Konuyla ilgili nereden bilgi aldığınızı bizimle paylaşırsanız araştırmak isteriz. Teşekkürler…
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Merhaba Koray,

Aynı hızı bizde de alabilirsiniz. Hız profilinize bakmamız için bize özel mesaj olarak adresinizi gönderebilirseniz inceleyip size dönüş yaparız. İlginiz için teşekkürler...
  • VDSL içinde AKK kalkmış mı?
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Destekleyen bölgelerde vdsl'de de akk kalkmış biz beklemedeyiz bakalım
  • Turk Telekomdaki 2 yıllık abonelik sözleşmemin bitimine 12 gün var. Az önce aradım telekomu cayma bedelini sordum. 65 lira fiyat çıkarttılar :)
    12 güne 65 lira , büyük başarı, yanıltmadın beni türk telekom :)

Cayma bedelinin 120 liraya kadar olan bölümünü türknet ödüyor ama bunu 6 aya bölerek, faturandan rakamı düşerek yapıyor. Sen cayma bedelini turk telekoma önce ödüyorsun, sonra turknet 6 ay eşit ölçüde sana destek atıyor :) Yani cayan bir nevi o cayma bedelinin geriye alana kadar turknete 6 ay taahhüt vermiş gibi oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

VDSL içinde AKK kalkmış mı?

Evet kalkmış. adsl veya vdsl olması fark etmiyor önemli olan bağlı olunan santralin yapa olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Turk Telekomdaki 2 yıllık abonelik sözleşmemin bitimine 12 gün var. Az önce aradım telekomu cayma bedelini sordum. 65 lira fiyat çıkarttılar :)
    12 güne 65 lira , büyük başarı, yanıltmadın beni türk telekom :)

Cayma bedelinin 120 liraya kadar olan bölümünü türknet ödüyor ama bunu 6 aya bölerek, faturandan rakamı düşerek yapıyor. Sen cayma bedelini turk telekoma önce ödüyorsun, sonra turknet 6 ay eşit ölçüde sana destek atıyor :) Yani cayan bir nevi o cayma bedelinin geriye alana kadar turknete 6 ay taahhüt vermiş gibi oluyor :)

12 gün daha beklenir :)
  • Şimdi sorguladım ttnet 285 lira taahhüt bozma ücreti varmış.Miktar artmadan bir an önce taşımak lazım.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Vdsl için kalkması çok iyi bir gelişme olmuş, Umarım Fiber içinde hizmet vermeye başlarlar
  • Twitter hastagimiz

#TürknetAKNKaldırılıyor

bu hastage twit atıp tt yapabilrisek diğer firmalarında ilgisini çekebiliriz.
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Aynen, işte tek seferde 120 TL karıslamak da, taahhütsüz hizmete ile çakışıyor
  • Beyler bu otomatik ödeme talimatını enpara (banka kartı) yapsam olur mu? illa kredi kartı şart mı?
  • Merhaba aBaBaDaN

Kullandığınız numaranızla geçmek isterseniz başvuruda belirterek numaranız değişmeden Türknet'e geçişinizi sağlayabiliriz
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba CHARLOTTE

Şuanda upload hızıyla ilgili bir çalışma bulunmamaktadır. Herhangi bir çalışma olursa sitemizden veya sosyal medya sayfalarımızdan bilgi verilecektir
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkürler.Bugün internet üzerinden başvurmayı düşünüyorum.Mevcut telefon numarası korunsun istiyorum.Bunu hangi aşamada belirtmeliyim acaba?Bir diğer husus 285 lira taahhüt bozma bedeli fatura edilecek.Bunun 120 lirasının tarafınızca ödeneceğini belirtmişsiniz.Faturada indirim olarak mı yansıyor?120 liraya kadar taahhüt bozma ücretini karşıladığınız müşterilere webden başvuru halinde yine ilk fatura tarafınızca karşılanıyor mu?Yani toplam indirim 180 lira mı oluyor.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Merhaba Blindfire

Evet yapa bölgesinde VDSL içinde AKK kalkmıştır
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaş bana söylemişti demekki yanlış bilgi almış oda teşekkürler doğru bilgiden ötürü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrendiğim bilgiye göre Türknet YAPA sistemini getirdiği santral çevresindeki sitelere ve binalara fiber optik hizmetini götürecekmiş çalışmalar devam ediniyormuş.
    Türk Telekom'daki yetkili santral saha ekibi ile görüştüm.Türknet ile görüşün sizin sitenize fiber optik çekebilirler dedi.
    Ben gene dilekçe yazdırıcam Türk Telekom,Süperonline ve Türknet'e ileticem.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.