Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
778.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bına hattı yetersız olduğu ıcın vdsl den adsl e geçmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli musterimiz, bulundugunuz bolgedeki altyapi sorunlari nedeniyle hizmetinizi baslatmamiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Su asamada bir sey yapmaniza gerek yok. Bu mesaji size isler biraz gecikiyor, ozur dileriz demek icin gonderdik. Sizi duzenli olarak bilgilendirmeye devam edecegiz. B001

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kullandığım operatörden iptal mesajım geldi. TürkNet'in aktivasyonu ne kadar sürer ?
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Gün içinde olması gerekir. Hatta diğeri kapandığında açılması gerekliydi. Umarim bir problem yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Gün içinde olması gerekir. Hatta diğeri kapandığında açılması gerekliydi. Umarim bir problem yoktur.

TürkNet'in kendi sitesinde aşamalarda şu yazıyor: "Belgelerinizde herhangi bir eksik yok. İnternet ve telefon başvuru işlemleriniz devam ediyor."

TürkNet canlı destek odasına bağlandım ve arkadaş bana diğer firmadan onay beklediklerini söyledi. Kullandığım operatörün online sayfasında iptal edildiğim gözüküyor. Öyle ki tarifeniz yok, iptal ettiğiniz için burayı görüntüleyemiyorsunuz mesajları alıyorum. Keza SMS de geldi...

Ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

TürkNet'in kendi sitesinde aşamalarda şu yazıyor: "Belgelerinizde herhangi bir eksik yok. İnternet ve telefon başvuru işlemleriniz devam ediyor."

TürkNet canlı destek odasına bağlandım ve arkadaş bana diğer firmadan onay beklediklerini söyledi. Kullandığım operatörün online sayfasında iptal edildiğim gözüküyor. Öyle ki tarifeniz yok, iptal ettiğiniz için burayı görüntüleyemiyorsunuz mesajları alıyorum. Keza SMS de geldi...

Ne yapmam gerekiyor ?

İnternetin kesilmeden tam iptal olduğu anlamına gelmez. Internetiniz kesildi ise turknet size kullanıcı adı ve parola yollamadı ise destek kaydi bırakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

Ne yapmam gerekiyor ?

İnternetin kesilmeden tam iptal olduğu anlamına gelmez. Internetiniz kesildi ise turknet size kullanıcı adı ve parola yollamadı ise destek kaydi bırakın.

İnternetim kesilmedi. Şu an hala kullanıyorum. Teşekkürler. Umarım ilerleyen saatlerde geçiş tamamlanır. Yarına kalmasını istemiyorum..

• Siteden bakıyorum alabileceğim maksimum hız 16 Mbps gösteriyor halbuki superonline, turk telekom fiber alt yapısı var binamızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Siteden bakıyorum alabileceğim maksimum hız 16 Mbps gösteriyor halbuki superonline, turk telekom fiber alt yapısı var binamızda.

Superonline ve turk telekom fiber altyapılarını diğer firmaların kullanımına açmıyor. Normal bakır hat üzerinden internet alabilirsiniz oda demek ki bölgeniz de fiber olduğundan düşük tutulmuş hızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ad min

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Rekor bende, 13.gün ve halen İnterneti yok. Mobil fatura coştu . Lanet olsun geçtiğim güne

Senin ki neki 13 gün. Benin internet 29 Ağustos da bi gitti 16 Eylül abonelik iptali oldu. 20 Eylül de binanın kutusuna hattı getirdiler. 22 gün rekoru kimseye kaptırmam. Daha bu iyi günlerin.

Ben gittim, sağolsunlar saatlerce telekom binasındaki repörtor odasındaki arızanın kaynağını bulduk. Adamların portları bozuk, değişmesi gereken portu adamlara Türk telekom yetkilileri defalarca mail atmış ama ne bir ilgilenen var ne de gelip giden.
    Şimdi ben fotoğrafını çekip, adamlara gönderdim ama hiç umudum kalmadı. Belgelerle beraber btk ya başvurdum
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

• Geçiş tamamlandı. 16 MB için download ve upload normal mi ?

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
    download normal, upload yetersiz. Ticket açabilirsiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

download normal, upload yetersiz. Ticket açabilirsiniz bence.

Kaç olmalı orası ?
    2 mbps'ye kadar diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

2 mbps'ye kadar diye biliyorum

Teşekkür ederim. VDSL için modem bakıyorum hangisini alsam iyidir yardımcı olabilir misiniz ?

ZYXEL P-660HNU-F1
    ZyXEL VMG3312-B10B
    Rica ederim. İlk yazdığınızı öneririm, çünkü bende ikincisi gibi anteni içinde olan bir model var (airties air 5650) ve çekim alanı düşük.
  • Konu başlığının artık değişmesi lazım değil mi?
  • bende geçmeyi düşünüyordum ttnet bitiyor 1 ay sonra.

yorumları okuduktan sonra vazgeçtim. ttnete daha fazla para verip uğraşmadan devam ederim daha iyi.

en azından arıza kaydı oluşturduğumda genelde ertesi gün hep çözülmüş oluyordu sorunum. pek sorun yaşamadım.

burdaki yorumlara bakınca ben uğraşamam heralde böyle 2 kuruş az vericem diye. :D alırım 150 gb akk li paket bakarım keyfime :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 26 Eylül 2017; 16:44:10 >
  • Arkadaşlar Türknet ile görüşmemde bulunduğum bölgenin (Ümraniye) 2017 yılı içinde kendi sistemlerine geçeceği söylendi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? yada yakınlarda hızı artan ?
  • 22.09.17 de evraklarım ellerine ulaştı. biraz önce internet canlı destek hattından kendileri ile görüştüm. ne zaman aktif olur diye sordum. bana ucu açık ve muallakta konuştu. buradaki 15 - 20 günleri okudukça yavaş yavaş, gaza gelip şansımı denemeseydim keşke demeye başladım. ilk kez hatlarımı taşımadım. genelde evrak tesliminin ertesi günü güle güle kullanın mesajı gelirdi. daha abonelik başlama anında bu kadar uzun süreç oluyorsa, gerçekten arıza olduğunda internete hasret kalacağız gibi duruyor. bakalım hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.