Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de yeni abonelik başlayacağım. Arkadaşını getir kampanyasından ilk ay bedava oluyormuş. Kim benimle beraber bir ay kullanmak ister?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşılıklı ücretsiz 1 ay için referans isteyen pm atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kampanyaya abone olmak için belgeleri kargoya vermiştim ama yorumları okuyunca az önce arayıp iptal ettirmek istediğimi söyledim bilmiyorum doğru mu yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak1276 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ek bir ücretle karşılaşmayacaksınız. Telefon+internet hizmetimizi 59,99TL'lik ücretle size sunuyoruz.
  • Merhaba, işlemlerinize başlamışken iptal ettirmeseydiniz deneme fırsatı bulurdunuz. Hizmetimizi kullanıp beğenmediğiniz ve ya başka bir sorunla karşılaştığınız takdirde iptal ettirebilirdiniz. Taahhütümüz yok bildiğiniz üzere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayram463

    Bende bu kampanyaya abone olmak için belgeleri kargoya vermiştim ama yorumları okuyunca az önce arayıp iptal ettirmek istediğimi söyledim bilmiyorum doğru mu yaptım

    o kadar uğraşmışsın keşke deneseydin.
    yorumlara aldanma sen. sorun yaşayanlar yorum yapıyor genelde
  • Merhaba arkadaşlar bende az önce türknete başvuru yaptım ve abonelik sözleşmesini bekliyorum benim anlamadığım bir konu var müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede akn olmadığını ve sınırsız olduğunu söyledi normalde

    150 gb akn

    16 mb hız

    1000 dakika heryöne olması lazım değilmi niye sınırsız deniyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer YAPA santrallerimiz içindeyseniz AKN'siz internet hizmetimizden yararlanabiliyorsunuz.
  • ben 3 yıldır aboneyim. 16 mgbite kadar kullanıyorum. ilk abone olduğumda. hattımın açıldığın zaman 1 mgbit hız alıyordum. müşteri hizmetlerini aradım. henüz tanımlamalar tamamlanmış vs gibi birşey demişti hemen düzelttiler. 15 mgbit sorunsuz alıyordum. bir kere de kotayı aştığımın ertesi ayın hızım normale dönmemişti arayıp düzelttim. yani sonuç olarak 3 yılda iki kez müşteri hizmetlerini sorun için aradım. ben mi şansylıyım bilmiyorum ama bana sorarsanız da Türknet mükemmel. ben sorun yaşamıyorum. bu yeni süreçte de ilk önce kotamı tamamen kaldırdılar. daha sonra sonra vdsl için türkneti 3. kez aramam oldu. yeni abone gibi sorgulattığımda 50 mgbit görüyordu. fakat bana telefonda 16 mgbit alabilceğimi söylediler sanırım tam desteklemiyormuş ve port yokluğu vs gibi. son olarak da aktif alt yapıda olduğumdan hattım otomatik akn noktası olan 24 mgbit e yükseldi. ve kablosuzda 23,5 görüyorum fakat kopmalar yaşadım 1-2 gün. snr değerimi sorgulattığımda 8,1-8,2 gibi değişiyordu. sınıra yakın olduğumdan böyle olduğunu düşünerek aramadım bile müşteri hizmetlerini . en son baktığımda değerim 9,4 yükselmiş ve hiç kopmaya yok şuan. sorunsuz sabit olarak 24 mgbit alıyorum. üstelik sınırsız akn yok. daha ne olsun. gördüğünüz gibi ben 3 senede sorun namına birşey yaşamış sayılmama ve çok memnunum




  • Sansa bak 9 eylulde taahhut bitiyordu burdada hiz 35 e cekilmis, neden boyle oldu ki anlamak guc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizi tercih ettiğiniz ve olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, eğer YAPA santrallerimiz içindeyseniz AKN'siz internet hizmetimizden yararlanabiliyorsunuz.

    YAPA YAPA 35Mbit hız yapmışsınız neden böyle oldu?
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktif altyapımızda olmayan ve yeni abone olmak isteyen kullanıcılarımıza, uygun fiyatlı ve taahhütsüz hizmet vermeyi önceliğimiz olarak gördüğümüzden 35 Mbps’e kadar hız sağlayabiliyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size özel mesajdan sorunumu yazdım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican456

    Başka başlıklarda da yazdım, youtube videosunun altına da yazdım, müşteri hizmetlerine de yazdım telefon da açtım ama yetmedi bir daha buraya yazayım dedim.

    Arkadaşlar Türknet yalancıdır, müşterisinden çalar ve sorun çözmekten acizdir.
    Port yok diyerek vaad ettiği hizmeti vermekten kaçınmaktadır.

    Bu, Türknet'in tarafıma gönderdiği sms;
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
    Bu da Türk Telekom müdürlüğünden gidip aldığım sorgulama ekranına ait tarihli kaşeli yalanın ispatı
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Özellikle şunu sordum, port müsait ama ben hatlarımı size taşırsam mı geçerli yoksa herhangi diğer servis sağlayıcı müşterisi için de müsait mi, yani ben Türknet müşterisi olduğum için bu bilgi geçersiz olmasın dedim.
    Hayır, müsaitse herkes için müsaittir, süperonline türknet xnet farketmez dediler.

    Ek olarak bugün öğrendiğime göre taşımak için başvuru yaptığım 4 hattımın 1 tanesini 5 Temmuz'dan bu yana hala TAŞIYAMAMIŞLAR. Sorsan sebebi Türk Telekom...

    TÜRKNET YALANCIDIR, MÜŞTERİSİNİN KOTASINDAN HIZINDAN VE MESAİSİNDEN ÇALAR, VAAD EDİLEN HİZMETİ VERMEZ VE VERMEK İÇİN DE HİÇBİR ÇABA GÖSTERMEZ.

    VERMEDİĞİ HİZMETİN FATURASINI GÖNDERİR, VERMEDİĞİ VE VEREMEYECEĞİ HİZMETİN PARASINI DA PEŞİN İSTER SÜLÜN OSMAN GİBİ HAYAL SATAR
    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR

    Türk Telekom engelleiyor çoğu hizmeti. Yani Türk net port var olduğunu görüyordur ama iş bağlantıya geldiğin de Telekom bir sürü engel çıkartıyordur. Zaten Türkiye de diğer ISS lerin en büyük engeli Telekom. Amacı herkesi kendine bağlayıp diğer firmaları egale etmektir. Bizzat Telekom yetkilileri zamanında kardeşime anlatmıştı bu sistemi. Engelliyoruz port yok diyoruz diye. Telekom dan onay alıp Türk net işimi yapmıyor demen de abest olmuş. Telekoma sorarsan herşey free zaten. Türk net hakkında da biraz fazla abartılı yazmışsın bence, adamlar sana vaad ettikleri hızı verebilcek olsa verebilir zaten, muhtemelen Telekom bize engel oluyor diyemedikleri için ık mık yapıyorlardır.




  • Türknet'e üye olamıyorum.Bürokrasiye takıldım..:) Müşteri temsilcileri gerçekten cok beceriksiz.Yani şimdiden böyleyse..Neyse yine de bir şans vereceğim.Nasılsa taahhüt yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacki

    Sansa bak 9 eylulde taahhut bitiyordu burdada hiz 35 e cekilmis, neden boyle oldu ki anlamak guc

    Al benden de o kadar... Bizde şans olsa zaten
  • Sonunda bugün iptal işlemim başladı 7 gün içinde kurtuluyorum bu firmadan sikayetvara btkya buraya heryere yazdım ama sorun çözemiyorlar canlı destek hattı kafasına göre konuşmayı sonlandırıyor.Sadece bugün ilk defa çok ilgili bir hanımefendi aradı iptal etmeyin şöyle hallederiz sorununuzu diye ama bu seferde bende gayet kibar konuşup telefonu kapattım ben kurtuluyorum size kolay gelsin arkadaşlar.
  • 16 eylülde taahhütüm doluyor.

    Eski aboneliğimi ne zaman kapattırıp buna geçmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, istediğiniz zaman başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Başvuru işlemlerinizi başlatırken diğer İSS firmasından taahhütünüzün 18 Eylül tarihinde biteceğini bildirirsiniz. İşlemlerinize ona göre başlanır.
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.