Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • otomatik ödemeyi iptal etsek verdikleri indirimi geri alırlarmı?
    son ödeme tarihi 21 mart olan faturayı 11 mart günü çekmişler, uyanıklar ya güya...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Veya tanımlı olan kartı sanal kart ile değiştirin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Süperonline adil kota dolmamış olmasına rağmen hız sonucu rezalet.daha 30 gb akk var.taahüt olmasaydı geçer denerdim hiç olmazsa
  • Arkadaşlar modemime gelen değer 76 mbit. Kablolu ile 55 mbit civarı hız alıyorum ancak kablosuz ile 30 mbiti geçemiyorum. Farklı cihazlarda denedim hepsinde aynı hızı alıyorum. Modem ayarlarından wifi kanalı falan değiştirdim ama nafile. Neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun?
  • Millet 30 mbitten memnun değil bizim hıza bak.forumu zor açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Turknet taseron bir firmayla ayni mantiktadir.Turk telekomun alt yapinisi kullaniyorlar tabiki ama ariza durumunda turk telekom ekipleri ilgileniyor ve turk telekom onceligi kendi musterilerine taniyor yani sizin internetinizde bir problem oldugu zaman turnette 3 gun beklersiniz ama turk telekomde 1 gune hallederler cunku oncelik kendi musterisidir.Telekom santralden kendi mustersinin sorununu cozmek icin sizin internetinizi baska bir porta aktarir istedigi gibi.Turknet arizayi telekoma bildirir baska hic birsey yapamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Bugün 444 1 444 'ü aradım yetmedi Türk Telekom Bayiisine gittim ve altyapı kontrolü yaptırdım onlarda da hızımın 52 mbite kadar desteklediğini söylediler ve gördüm. Hatta bayiide dedim sistemde 50 küsür görünüyor ama ekipler 16 mbit diyor neden olabilir dediğimde GÖRMEMİŞLERDİR dediler sonra da kıvırıp ekipler sürekli gezdiği için daha iyi bilirler dedi. Yarın ilçe telekom merkeze gidicem onlarla konuşucam bakalım ordan ne cevap alacam. Eğer olur da bunu da ben halledersem TurkNet niye var her işimi ben hallediyorum.
  • Hasret62 H kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi altyapı Türk Telekom a ait. Yani Türk Telekom harici diğer servis sağlayıcılarından alsanız maalesef Türk Telekom gene kendi istediğini yapar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • likennyy kullanıcısına yanıt
    İnşallah işler uzamadan çözülür. Yoksa çözülmesi çok zaman alabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Babam turk telekomda internet ariza ve baglama teknisyeni burdaki arkadaslar turkneti bunlari kendi yaptigi zannediyor ama olay oyle degil zaten musteri hizmetleri sizin modeminizi resetliyemez bile yetkisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: likennyy

    Eveeeet Turknet'i 1 saniye bile internet KULLANAMADAN terk etmek zorunda kaldım çünkü ayın 1'inden beri altyapımın desteklediklediğini söyledikleri 50 mbit hızı veremediler. Bugün 08.30-13:30 arası ekip geleceğini söylediler (3. kez ekip geliyor) ancak gelen giden olmadı maalesef. 14:00 'de arayıp sorduğumda iste bana bilgilendirme yapıldığını(!) ve altyapımın onların söylediği gibi 50 değil SADECE 8 MBIT kaldırdığını söylediler(eski hızım 16 mbite kadardı). Ben de iptal etmek istediğimi söyledim. ( Ayrıca Vodafone 'a gittiğimde de 50 mbit desteklediğini söylüyor.) Saçmasapan iş yapan bir kurum(!) söyledikleri sözlerin arkasında duramayıp üstünden 15 gün geçtikten sonra sizinle dalga geçerek yan çizmeye çalışan bir firma(!) .

    Uzak durun uzak tutun yazıklar olsun. Verdiğim kargo parasına vs'ye de yazık.

    edit : Sırf VDSL modem aldım hatta hızınız destekliyor dedikleri için. Neyse ki iade süresi dolmadı da iade edebilicem.

    Arkadaşım Türktelekoma başvuruyor. Herşey tamam. Eve kablo çekilecek. TT ekipleri geliyor. Size internet veremeyiz boş port yok. Daha önce niye söylemiyorsunuz. Bunu yapan Türk telekom.
    iNSAF YANİ türknet ne yapsın. ttnetden çok çektim. Bunların müşteri hizmetleri daha iyi diyebilirm.




  • Hasret62 H kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Sonuçta altyapı sahibi kendi olduğu için kiralayanlara kısıtlı yetkiler veriyor olabilir. Fakat demek stediğim şu; Türk Telekom harici tüm servis sağlayıcıların altyapı üzerindeki kontrol ve yetkilerinin aynı olduğunu düşünüyorum. Yani Superonline da aynıdır Türknet de Vodafone net de aynıdır.
  • Yıllarca 20 TL 1 dk bile kullanamadığım, kullandığımda daha da artan sabit ücreti ile telekoma telefon parası ödemişim. En küçük aramada bile öyle bir tarife uyguluyordu ki 60ından sonra anneme cep telefonu öğrettim, oradan arasın arayacağı yeri diye. Turk.net e geçeli ev telefonunu kullanmaya geri döndü de rahatladı.

    Ama buraya yazmama neden olan şey hayatımda ilk kez yurt dışını arama ihtiyacım ortaya çıkınca oldu. Tarifeyi bi kontrol edeyim dedim ücretsiz 1000 dk ya arayacağım yurt dışı numarasının da dahil olduğunu gördüm. Yetmedi, yıllarca o kadar çekmişim ki ilk aramamı 1 dk ile sınırlı tuttum. Baktım 0 TL yansıdı işlemlere, yeniden arayıp dakikalarca müşteri hizmetleri ile ücretsiz görüştüm. Sırf şunun için teşekkürler...

    (Kasım ayında geçtim, ilk ayki fatura karışıklığı hariç sorunsuz devam ediyoruz şu an. ADSL ile sınırlanan biri olarak zaten bana daha fazlasını sunabilen yok.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 14 Mart 2017; 21:38:42 >




  • Turknetten ek akn aldım 100 gb 20 tl enayilikmi ettim sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atomcu

    Veya tanımlı olan kartı sanal kart ile değiştirin.

    sanalkart var zaten de limiti 0 layıp son ödeme tarihi açsam diyorum ya unutursam o da riskli.
    açma kapama soygunu da var...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: henryerdem

    Arkadaşlar modemime gelen değer 76 mbit. Kablolu ile 55 mbit civarı hız alıyorum ancak kablosuz ile 30 mbiti geçemiyorum. Farklı cihazlarda denedim hepsinde aynı hızı alıyorum. Modem ayarlarından wifi kanalı falan değiştirdim ama nafile. Neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun?

    Aynı durum bende de vardı. Kablolu da 60 megabit hız alırken, kablosuzda 40 megabit bile alamıyordum. 5Ghz wifi'ye sahip bir modeme geçtim, kablolu kablosuz 60-65 megabit hız alabiliyorum artık.
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Kabloluda bu kadar cikar zaten,
    %20 hiz kesintisi var daha yuksek hiz gordunuz mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım adsl den vdsl e gecmek isteyenler cok sıkıntılar cekiyor.hic oynamamak lazım.ne zaman fiber gelirse ozaman geceriz.
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Modeminizin marka ve modeli nedir?
  • Hocam türknet online işlemlerde vdsl paketi var bu taahhatsüz pakette fakat modeminin vdsl destekli olması gerekiyormuş. Bende alırken aynı sorunu yaşadım türk telekom 50mbit internet alabileceğimi söylüyor fakat türknet yetkilisi 16 mbit vermekte ısrar ediyor ama türknette anladıgım kadarıyla mh iş yapmak istemiyor veya işine gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.