Şimdi Ara

Türk kızlarının koşamadığı gerçeği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dolmuşa flan yetişmeye çalışırken o koşuşu görmeniz lazım. Ap ayrı bir dünyaya geçiş yapıyorlar..

Bacaklar sağa sola, kollar ileri geri, kafa sanki koptu kopacak sallanıyor, yağlar yukarı aşağı oynuyor..
    Aha düştü dùşecek diyorsunuz..

Iyyy bir de bunlar terliyor piss piss kokuyorlar igrenclerr.. Yemin ediyorum ben o kadar terlemiyorum ne igrenc yaratıklar laan!

Neyse konumuz Türk kızlarının koşamamasıydı.. Bunlar okulda beden derslerinde bile koşmuyorlar yürüyorlar. Neden koşmuyorsun? Ayyy zodiac ben koşamam ki.. neden? Ayy Zodiac ben kızım.. Burda devrelerim yanıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm.

• Edit: şu yorumlara bak be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 31 Ağustos 2013; 13:01:32 >
  • Sen erkeklerin koşmalarına bak bir de. Ben dahil hepimiz koşarken komik gözüküyoruz. Bizzat onaylandı kızlarda bizim koşmamızla dalga geçiyor.
  • at gibi ye iç yat ye iç yat 10 bardakta çay vur üstüne sonra niye koşamıyom
  • Adam haklı beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koşmayı geçtim Hakkı Bulut'a benzeyen kızlar kendini Barbara Palvin gibi sanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code Doctor

at gibi ye iç yat ye iç yat 10 bardakta çay vur üstüne sonra niye koşamıyom

Sönmezin buna benzer repligi vardi o aklima geldi

• Kedi yiyemediği ciğere mundar dermiş gibi koşamadıklarından b*k atıyorlar.

Diyecemde benim kpşmamla daşga geçen olmadı bilmiyorum

• Güzel tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Koşmayı geçtim Hakkı Bulut'a benzeyen kızlar kendini Barbara Palvin gibi sanıyor

Bu en büyük ironileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

quote:

Orijinalden alıntı: Code Doctor

at gibi ye iç yat ye iç yat 10 bardakta çay vur üstüne sonra niye koşamıyom

Sönmezin buna benzer repligi vardi o aklima geldi

PM Lütfen reis o adamın hayranıyım

• Türk kızları her yönüyle beceriksiz. Potanın altından topu çembere yetiştiremezler, koşamazlar, üstüne voleybol topu atınca kafalarını korurlar... Sabah akşam ye iç tv laptop takıl, sonra bi de güzel sanarlar kendilerini en can alıcı nokta da o. Küçük dağları ben yarattım tribine girer kezbanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Türk kızları her yönüyle beceriksiz. Potanın altından topu çembere yetiştiremezler, koşamazlar, üstüne voleybol topu atınca kafalarını korurlar... Sabah akşam ye iç tv laptop takıl, sonra bi de güzel sanarlar kendilerini en can alıcı nokta da o. Küçük dağları ben yarattım tribine girer kezbanlar.

Adam doğruları söylemiş,beden dersinde sinir krizlerine girerdim kızlar yüzünden
  • Kokanını nasıl buluyorsunuz olum siz. Nasıl bi dünyada yaşıyosunuz neresi orası. Söyleyinde uzak duralım oralardan
  • Benim koşmamda tırt la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Türk kızları her yönüyle beceriksiz. Potanın altından topu çembere yetiştiremezler, koşamazlar, üstüne voleybol topu atınca kafalarını korurlar... Sabah akşam ye iç tv laptop takıl, sonra bi de güzel sanarlar kendilerini en can alıcı nokta da o. Küçük dağları ben yarattım tribine girer kezbanlar.

Çok başarılı bir özet olmuş.

• Şu koşma meselesi cidden doğru Adam akıllı koşan kızı tek tük görmüşümdür hepsi koşarken komedi oluyor Eller yanlara açılmış hafif havada ip üstünde yürür gibi, bacaklar bir türlü ileri açılmıyor ufak ve hızlı adımlar atılıyor fıtıfıtı misali, koşarken hep peynir dermişçesine açılan ağız ve görünen dişler, haliyle bu tarz koşmada etlerde oraya buraya oynuyor bunu farkedince daha yavaş koşuyorlar sonra bakıyorsun ki yürüyüş hızına düşmüş ancak hala koşma pozisyonunda

• fazla yağlarından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.