Bir kız arkadaşımın instagram hesabını almıştım ve çok da güzel bir kız değil fotoğraflarında hem de açık giyinen falan da değil sıradan bir kız işte. Gelen mesajları görseniz aklınız hayaliniz durur, onlarca mesaj isteği var ve hepsi yalvarır şekilde lütfen tanışalım gibi şeyler yazmışlar merhaba vs olanları saymıyorum bile. İltifatlar havada uçuşuyor, yok mükemmelsin diyenler alev atanlar falan. Yani tiplerine bakıyorum yazanların genç de var aile babası olan da var. Türk erkekleri o kadar ezik ki en çirkin kıza bile böyle iltifatlar yağdırıyorlar kendilerini ezik duruma düşürüyorlar sonra da kızlar kendini beğenmiş diyorlar. Bu durumda en çirkin kızın bile yazanı olduğu için kendini güzel zannedip egolu olması çok normal. Türk erkekleri böyle ezik olmaya devam ettiği sürece kızların böyle davranması çok normal onlara hak veriyorum. |
Türk kızlarına hak vermeye başladım.

-
-
Öyfffff çok büyük bir sorunu çözdün helal olsun,
-
kızın hesabını niye aldın?
-
öyleyiz harbiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın bu durumdan rahatsız değil mi?
-
Rahatsız zaten bakmıyor mesajlara istek olarak duruyor. Kızın sadece profil fotoğrafında yüzü görünüyor. Ona rağmen bu ezikler neye yazıyor anlamadım.
-
Sende kiza mesaj atmismisin diye kontrol ettinmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin mac ne olur bugun? Kac puan kaybedersiniz?
Bu akşam GS şampiyonluğunu ilan eder.
Minimum 3 puan kaybederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 14 Nisan 2024; 15:51:5 > -
kendi instagram sayfandan fotolarını sil ismini kız ismi koy sonra git birkaç yerde beğeni at ondan sonra izle mesaj kutusunu
-
Instagrami kapatmaya hukümetin bile gücü yetmez o kadar net diyorum. Ulkede kaos olur.
Ticaret döndüren, mal satan, kendini gösteren, pazarlayan, piyasa yapan. Ne ararsaniz var.
Aktif kullaniyordum bir donem son 1 senedir baya baya midem bulanmaya başladi. FB konumuna dustu, son 2 senedir hele, mahalle bakkali bile Instagram hesabi aciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takipci olmayanlara instagram mesajlari kapatilabiliyor gayet. Arkadasin kapatmiyorsa durumdan rahatsiz degildir, egosunu tatmin ediyordur. Keza o kizlara yapan tiplerin cogunun onune gelen kiza yazdigini kizin kendisi de dahil biliyor, orada eli yuzu duzgun niyeti ciddi olan erkek sayisi 1000'de 1 falandir. O erkeklerle kendini kiyaslamaya girme hic, cogusu ezik abaza issiz gucsuz erkekler. Eli yuzu duzgun, isinde gucunde erkek oyle onune gelen kiza yazmaz rastgele profil fotografina bakip.
Kizlarin hicbiri DMdeki erkeklerin hicbirini istemiyor, cunku her kiz elde edebilir onlari. Her kizin elde edemeyecegi erkek olmak onemli olan.
-
Bknz:
Hocam aslında arkadaş çözüm değil, tespit yapmış ana (ilk) mesajında. Ayrıca tespit haklı. Cinsel açlığın Afrikası diye boşuna demiyorlar. O yüzden 3/10'luk kızlar kendini 9/10 olarak modelliyor kendi zihin dünyalarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2024; 23:45:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ninemizin söylediğine göre bu hayatta 3 temel kural var bunu sakın unutma kulağına küpe olsun. 1 iş bulucan çalışıcan 2 evlenicen bark sahibi olucan 3 saygınlık kazanacan
-
bir kadın otomobilini sahibinden'de satışa koysa özel mesaj kısmından asılıyolar hatta asılma değil doğrudan taciz ediyorlar.
bakın kadının fotoğrafı falan yok sadece isim kadın ismi ama hemen saldırıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Takipci olmayanlara instagram mesajlari kapatilabiliyor gayet. Arkadasin kapatmiyorsa durumdan rahatsiz degildir,
ilginç bi çocukluk anım geldi aklıma.
orta okula yeni başlamıştım yani 11-12 yaşında falanım (yıl 1996 ya da 97 idi) aynı sırada oturduğum arkadaşım ön sıramızda oturan kızın saçını arkadan tutup oynadı yani sağa sola oynattı saçı. kızın farketmeme şansı sıfır. ben hemen el-ağız işareti yapıp "hişş naapıyon yapma" der gibi işaret çaktım. arkadaş gayet kendinden emin "sorun yok sen de yap" dedi.
sonraki gün gene kurcaladı kendi ön sırasında oturan kızın saçı ve bana dedi sen de yap diye.
benim o zamanlar cinsel dürüm yok yani bikinili kadın görünce bakma isteği oluşmuyor, henüz ergenliğe girmemiş durumdayım. kızlara cinsel ilgim yok yani. ama çok yaramaz biriydim. sırf yaramazlık olsun diye ben de kendi önümde oturan kıza aynısını yapmaya başladım. (not: o zamanlar seks diye birşeyin varolduğunu bile bilmiyordum çünkü İnternet yok bişey yok ve 11-12 yaşında falanım kimse anlatmadı)
tabi bu kızları tanıyoruz yani arkadaşımız ikisi de. ama saçlarıyla oynamamızı fark etmiyor olmalarına inanamıyordum.
zira kızların farkedip, hoşlarına gittiği için bilerek fark etmiyor gibi yaptıklarını anlamamıştım.
sonra gaza geldim. yaramazım ya illa bi pislik yapacam. kıza tüm sınıfın önünde alakasız bi konuda laf soktum (bel altı değil derste anlatılan konuyla alakalı geri zekalı bi şaka yaptım) komik olduğumu sanmıştım. bunu yaptım çünkü kızın beni hiç iplemediğini sanıyordum. kız üzüldü. sen arkadaşımsın ben bana böyle davranmanı istememiştim falan dedi. şoka uğradım. sonra baktım kız cidden üzüldü, ve şunu farkettim. kız aslında beni gayet de ipliyor zira sınıfta kızın en çok diyalog kurduğu kişi belki de benim zaten.
bir sene sonra o okuldan ayrıldım. o kızı birdaha görmedim.
aradan yıllar geçince, ben cinselliği öğrenince, olayı anladım. kız ergenliğe daha erken girmişti. parmağımı saçına hafif sokup sağ sol yapmamı gayet de farkediyordu ve hoşuna gidiyordu. muhabbetimiz de hoşuna gidiyordu çünkü biz hababam sınıfındaki yaramaz elemanlar gibiydik (okuldan ayrılma sebebim buydu, öğretmenler yaramaz olduğum için öğretmenler toplantısında babama kızmışlardı ve sözlü notlarını hep düşük vermişlerdi) ben ise henüz ergenliğe girmemiş biri olarak kızın duygularını anlamamıştım. kıza laf soktuğumda kız üzüldü çünkü kız benim onunla bir olmamı beklerken ben kızı karşıma almış gibi olmuştum. yine de okuldan ayrılana kadar aramız hep iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Nisan 2024; 2:57:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
tr serverda hicbir kiza katiyyen mesaj atmiyorum. cunku kiza 100 erkek yaziyor duzgun bir iliski arayisindaki erkege bile abaza yaftasi deyiyor iste bu yuzden kardesim mesaj atmiyorsun,yuzune söylüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam aslında arkadaş çözüm değil, tespit yapmış ana (ilk) mesajında. Ayrıca tespit haklı. Cinsel açlığın Afrikası diye boşuna demiyorlar. O yüzden 3/10'luk kızlar kendini 9/10 olarak modelliyor kendi zihin dünyalarında.
|
Öyfffff çok büyük bir sorunu çözdün helal olsun, |
kendi instagram sayfandan fotolarını sil ismini kız ismi koy sonra git birkaç yerde beğeni at ondan sonra izle mesaj kutusunu |
Rahatsız zaten bakmıyor mesajlara istek olarak duruyor. Kızın sadece profil fotoğrafında yüzü görünüyor. Ona rağmen bu ezikler neye yazıyor anlamadım. |
Benzer içerikler
- antibiyotik içtikten sonra kusmak tekrar içmek gerekir mi
- eski sevgilim istek attı ama yazmıyor
- evde tarot kartı bulundurmak
- femcel nedir
- nasıl kusulur
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X